Pedrosa: Ομαλά συνεχίζεται η ανάρρωση

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/10/2016

Ο Dani Pedrosa έχει ξεκινήσει ήδη τις φυσιοθεραπείες και αναρρώνει βάση προγράμματος από τον τραυματισμό σε κλείδα και περόνη μετά από την πτώση στο Motegi, που τον οδήγησε εκτός του Motul Grand Prix of Japan. Με ανάρτησή του στο blog της Repsol, ενημερώνει για την πορεία της υγείας του, και ταυτόχρονα συγχαίρει τον Marquez για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευχαριστεί την ομάδα του για τα μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει, όλο αυτό το διάστημα.

«Είναι ντροπή αυτό που έγινε στο Ιαπωνικό GP, ιδιαίτερα από την στιγμή που πρόκειται για μία από τις πίστες που αγαπώ περισσότερο. Μέχρι εκείνη την στιγμή ένιωθα ικανοποιημένος από την πορεία μου στην τελική ευθεία της σεζόν, οπότε είναι μεγάλη απογοήτευση που δεν αγωνίστηκα στο Motegi και θα χάσω και τον αγώνα της Αυστραλίας.

 

Θυμίζουμε ότι για το Phillip Island θα αντικατασταθεί από τον Nicky Hayden, που μετά από την δορυφορική Honda στο Aragon, όπου επίσης ήταν αναβάτης αντικατάστασης, του δίνεται τώρα η ευκαιρία να δοκιμάσει και την εργοστασιακή, δηλώνοντας ιδιαίτερα τυχερός για την ευκαιρία αυτή.

Ετικέτες

MotoGP - To ρολόι του Quartararo που κοστίζει πάνω από 300.000 ευρώ

Η συλλογή ρολογιών του Quartararo συνεχώς μεγαλώνει
motomag MotoGP – To ρολόι του Quartararo που κοστίζει σχεδόν μισό εκατομμύριο
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/4/2024

Μπορεί ο Maverick Vinales με την Aprilia να ήταν ο νικητής του Grand Prix CΟΤΑ, o Fabio Quartararo ήταν όμως αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς εμφανίστηκε με ένα ρολόι το οποίο κοστίζει πάνω από 300.000 ευρώ.

Η αγάπη του αναβάτη της Yamaha για τα ακριβά ρολόγια είναι γνωστή, ο Fabio έχει κατά καιρούς εμφανιστεί τόσο στα paddock όσο και εκτός φορώντας στον καρπό του ρολόγια τα οποία κοστίζουν μία περιουσία. Φυσικά τα χρήματα για τον Quartararo δεν είναι πρόβλημα και πόσο μάλλον τώρα που υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την εταιρεία των τριών διαπασών με αποδοχές που θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Στον αγώνα της Αμερικής ο Γάλλος αναβάτης τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, όχι για τις -κακές- επιδόσεις του στους αγώνες, αλλά για το ρολόι Richard Mille RM67-02 το οποίο κοστίζει πάνω από 300.000 ευρώ.

MotoGP – To ρολόι του Quartararo που κοστίζει σχεδόν μισό εκατομμύριο

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα ρολόγια του συγκεκριμένου οίκου εδώ και πολλά χρόνια αναγνωρίζονται από τους λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας χάρη στη σχεδίαση τους, η οποία είναι ιδιαίτερα τολμηρή και περίπλοκη ενώ δεν είναι τυχαία η έκφραση “η χειραψία του δισεκατομμυριούχου” καθώς αυτοί που τα αποκτούν έχουν μεγάλη οικονομική άνεση και πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Ο Fabio με την αγορά του ρολογιού Richard Mille ακολουθεί τα βήματα άλλων αθλητών -Charles Leclerc, Carlos Sainz, Lando Norris (Formula 1), Rafael Nadal (Tennis)- οι οποίοι έχουν αποκτήσει κάποιο ρολόι από τον διάσημο οίκο. Όσον αφορά το RM67-02 που φορούσε στο Grand Prix CΟΤΑ o Fabio, είναι μία ειδική έκδοση αφιερωμένη στον Alexis Pinturault, τον πιο επιτυχημένο αλπικό σκιέρ της Γαλλίας.

Μπορεί η δωδέκατη θέση που κατέκτησε ο Fabio στην Αμερική να μην ήταν κάτι το εντυπωσιακό ωστόσο αντίθετα το ρολόι που φορούσε ανέβηκε με άνεση στην πρώτη θέση ανάμεσα στα ρολόγια που φορούσαν οι αναβάτες.

MotoGP – To ρολόι του Quartararo που κοστίζει σχεδόν μισό εκατομμύριο
Ετικέτες