Pedrosa: Ομαλά συνεχίζεται η ανάρρωση

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/10/2016

Ο Dani Pedrosa έχει ξεκινήσει ήδη τις φυσιοθεραπείες και αναρρώνει βάση προγράμματος από τον τραυματισμό σε κλείδα και περόνη μετά από την πτώση στο Motegi, που τον οδήγησε εκτός του Motul Grand Prix of Japan. Με ανάρτησή του στο blog της Repsol, ενημερώνει για την πορεία της υγείας του, και ταυτόχρονα συγχαίρει τον Marquez για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευχαριστεί την ομάδα του για τα μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει, όλο αυτό το διάστημα.

«Είναι ντροπή αυτό που έγινε στο Ιαπωνικό GP, ιδιαίτερα από την στιγμή που πρόκειται για μία από τις πίστες που αγαπώ περισσότερο. Μέχρι εκείνη την στιγμή ένιωθα ικανοποιημένος από την πορεία μου στην τελική ευθεία της σεζόν, οπότε είναι μεγάλη απογοήτευση που δεν αγωνίστηκα στο Motegi και θα χάσω και τον αγώνα της Αυστραλίας.

 

Θυμίζουμε ότι για το Phillip Island θα αντικατασταθεί από τον Nicky Hayden, που μετά από την δορυφορική Honda στο Aragon, όπου επίσης ήταν αναβάτης αντικατάστασης, του δίνεται τώρα η ευκαιρία να δοκιμάσει και την εργοστασιακή, δηλώνοντας ιδιαίτερα τυχερός για την ευκαιρία αυτή.

Ετικέτες

MotoGP: Ο Diogo Moreira πλησιάζει στην εργοστασιακή Honda HRC

Ο Βραζιλιάνος έχει το προβάδισμα για να γίνει ομόσταυλος του Fabio Quartararo
moreira
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

16/7/2026

Ο Diogo Moreira προάχθηκε στη μεγάλη κατηγορία ως πρωταθλητής της Moto2 και φέτος στη rookie χρονιά του έχει ήδη δείξει πολύ θετικά δείγματα, έχοντας πάρει βαθμούς σε όλα τα Grand Prix που έχει συμμετάσχει ως τώρα, πλην του τέταρτου γύρου στη Jerez.

Καθώς λοιπόν αναμένουμε να οριστικοποιηθεί η σύνθεση του πρωταθλήματος για το 2027, προσέχουμε πως από τις εργοστασιακές ομάδες μόνο η Honda δεν έχει ανακοινώσει τους αναβάτες της επόμενης χρονιάς. Ο Joan Mir ωστόσο έχει ήδη χαιρετήσει και ανακοινωθεί από τη Gresini Racing, ενώ ο Luca Marini εμπλέκεται σε κάθε φήμη που διακινείται στα paddocks του παγκοσμίου, καθώς φέρεται ως υποψήφιος για σχεδόν κάθε διαθέσιμη σέλα που υπάρχει, με την Tech3 KTM να δείχνει αυτή τη στιγμή ο πιθανότερος προορισμός του.

Στο μεταξύ, η σχετική φημολογία έχει ένα σενάριο και για τον Moreira που τον θέλει υποψήφιο για μια θέση δίπλα στον Fabio Quartararo – ο οποίος Γάλλος περιέργως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τη Honda, παρότι χρονικά ήταν το πρώτο όνομα που μάθαμε πως θα αλλάξει στρατόπεδο.

Χάρη σε δηλώσεις του ίδιου του Βραζιλιάνου πάντως, η φήμη έχει πλέον εξελιχθεί σε έγκυρη πληροφορία. Ερωτηθείς από δημοσιογράφους στο Sachsenring αν θα μεταπηδήσει στην εργοστασιακή ομάδα, ο Moreira απάντησε ευθέως: “Δεν ξέρω, αλλά θα το συζητήσουμε στην καλοκαιρινή διακοπή. Νομίζω πως όλα θα έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι το Silverstone”.

Ο Moreira έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο απευθείας με το HRC και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πρώτο χρόνο της διάρκειάς του.

Ετικέτες