Πιέζει ο Jack Miller την Ducati

Απαιτεί εργοστασιακή μοτοσυκλέτα για να μείνει
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

14/6/2019

Η μουσική ακόμα παίζει στα box της Ducati και της Pramac, όμως λείπει μια καρέκλα (στην προκειμένη περίπτωση σέλα…) και όταν σταματήσει η μουσική κάποιος αναβάτης δεν θα έχει κάπου να κάτσει. Η είδηση πως ο Alex Marquez (ο μικρός αδερφός του Marc Marquez) θα φύγει του χρόνου από την Moto2 και θα πάει στα MotoGP με μοτοσυκλέτα της Pramac, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα μείνει ο Petrucci ή όχι, βάζουν σε ερωτηματικό και την παραμονή του Jack Miller. Αν μείνει ο Petrucci και έρθει ο Alex Marquez, τότε ο Αυστραλός θα χάσει τη θέση του. Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του μετά από την προγραμματισμένη επίσκεψη στο εργοστάσιο της Ducati στην Bologna (όχι με σκοπό να συζητήσει για το συμβόλαιό του, αλλά για θέματα προετοιμασίας για τον αγώνα στη Βαρκελώνη όπως είπε ο ίδιος), είπε πως η αίσθηση που αποκόμισε από τους ανθρώπους της Ducati είναι πως έχουν επενδύσει πολλά πάνω στον Petrucci και θα υποστηρίξουν όσο μπορούν την επένδυσή τους. Σαν να μας λέει δηλαδή ότι είναι βέβαιος πως η Ducati έχει αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Petrucci! Μάλιστα τονίζει πως μόνο αν κερδίσει τρεις αγώνες στη σειρά θα κάνει την Ducati να διώξει τον Petrucci και να πάρει τον Miller στην εργοστασιακή ομάδα. Ο Miller λέει πως είναι ευτυχισμένος στην Pramac και δεν έχει κάψα να πάει στην εργοστασιακή ομάδα, όμως για να υπογράψει συμβόλαιο για του χρόνου βάζει ως προϋπόθεση να έχει full-spec εργοστασιακή μοτοσυκλέτα! Με τον Bagnaia να μην το κουνάει από την Pramac για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα και με δεδομένο όσα λέγονται για τον Alex Marquez, πραγματικά είναι δύσκολο να πεις αν ο Miller μπλοφάρει, ώστε αν χάσει τη θέση του σε μία από τις ομάδες της Ducati να λέει πως δεν τον διώξανε αλλά έφυγε. Η άλλη ερμηνεία είναι να θεωρεί ο Miller πως η υπόθεση του Alex Marquez είναι απλώς ένας μοχλός πίεσης προς εκείνον από την Ducati και να τους ανταποδίδει την πίεση ενόψει των συνομιλιών μεταξύ των manager. Το σίγουρο είναι πως όλα δείχνουν παραμονή του Petrucci για έναν ακόμα χρόνο με την κόκκινη ομάδα.    

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες