Top 10 ΜotoGP video από το Red Bull!

Η πρόταση του Red Bull για να μείνουμε σπίτι!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

3/4/2020

Τώρα, πιο πολύ από ποτέ είναι καλοδεχούμενη κάθε πρόταση που θα μας κάνει να περάσουμε ευχάριστα τις ώρες μας στο σπίτι, εν μέσω καραντίνας. Από virtual ξεναγήσεις σε μοτοσυκλετιστικά μουσεία, μέχρι ιδέες για για να σχοληθείτε με την μοτοσυκλέτα σας στο γκαράζ του σπιτιού σας!

Η Red Bull με τη σειρά της, έχει συγκεντρώσει 10 ενδιαφέροντα video από το σύμπαν των MotoGP, που σίγουρα θα γεμίσουν ευχάριστα πολλές από τις ώρες που περνάμε στον καναπέ του σπιτιού μας. Αυτά συμπεριλαμβάνουν από παλιότερους αγώνες περασμένων δεκαετιών, μέχρι συνεντεύξεις αναβατών αλλά και αγώνες ορόσημα από την σύγχρονη Ιστορία των MotoGP.

Καθίστε αναπαυτικά, φτιάξτε ατμόσφαιρα και κάντε κλικ εδώ για να απολαύσετε την συλλογή των videos της Red Bull.

 

MotoGP – Έτοιμη η πίστα της Goiania, παραμένει η πρόβλεψη για βροχές το σαββατοκύριακο

Καθαρίστηκε ενδελεχώς η πίστα και κανένα νέο πρόβλημα με πλημμύρες δεν έχει εμφανιστεί
goiania race track
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

20/3/2026

Η υπερχείλιση τοπικού ποταμού μετά τις καταιγίδες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Goias τη Δευτέρα και Τρίτη (16-17/3) ανήκει πια στο παρελθόν, με τους ιθύνοντες της πίστας να την έχουν πλέον καθαρίσει ολοκληρωτικά.

Ο αγώνας που σηματοδοτεί την επιστροφή του MotoGP στη Βραζιλία μετά από 20 χρόνια θα διεξαχθεί λοιπόν κανονικά, σημείο στο οποίο συμφωνούν τόσο οι διοργανωτές του αγώνα, όσο και όλες οι τοπικές αρχές της περιοχής.

goiania race track

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή – της τάξης των 30 βαθμών Κελσίου – εγγυώνται και λιακάδα. Οι προβλέψεις καιρού για τη Goiania δεν έχουν αλλάξει, δίνοντας υψηλές πιθανότητες βροχής και τις τρεις μέρες – από Παρασκευή 20/3 ως και Κυριακή 22/3 – με ενδεχόμενο καταιγίδας τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Για την ιστορία πάντως, καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές υποτίθεται πως θα είχαν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Moto3, ωστόσο ανακοινώθηκε καθυστέρηση μιας ώρας προκειμένου να καθαριστεί (ξανά) η πίστα από βροχόπτωση, άρα ίσως να μην είναι όλα 100% ρόδινα ως περιγράφηκαν.

Στο μεταξύ ο τοπικός κυβερνήτης της Goiania, Ronaldo Caiado, ανακοίνωσε πως η Παρασκευή 20/3 θα είναι επίσημη αργία ώστε ο κόσμος να πάει απροβλημάτιστα στην πίστα για να παρακολουθήσει τις ελεύθερες δοκιμές.