Top 10 ΜotoGP video από το Red Bull!

Η πρόταση του Red Bull για να μείνουμε σπίτι!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

3/4/2020

Τώρα, πιο πολύ από ποτέ είναι καλοδεχούμενη κάθε πρόταση που θα μας κάνει να περάσουμε ευχάριστα τις ώρες μας στο σπίτι, εν μέσω καραντίνας. Από virtual ξεναγήσεις σε μοτοσυκλετιστικά μουσεία, μέχρι ιδέες για για να σχοληθείτε με την μοτοσυκλέτα σας στο γκαράζ του σπιτιού σας!

Η Red Bull με τη σειρά της, έχει συγκεντρώσει 10 ενδιαφέροντα video από το σύμπαν των MotoGP, που σίγουρα θα γεμίσουν ευχάριστα πολλές από τις ώρες που περνάμε στον καναπέ του σπιτιού μας. Αυτά συμπεριλαμβάνουν από παλιότερους αγώνες περασμένων δεκαετιών, μέχρι συνεντεύξεις αναβατών αλλά και αγώνες ορόσημα από την σύγχρονη Ιστορία των MotoGP.

Καθίστε αναπαυτικά, φτιάξτε ατμόσφαιρα και κάντε κλικ εδώ για να απολαύσετε την συλλογή των videos της Red Bull.

 

Jorge Martin - Χάνει και τα δυο τεστ της Sepang αναρρώνοντας από χειρουργεία

Τη θέση του θα πάρει στις δοκιμές ο αναβάτης εξέλιξης Lorenzo Savadori - Δεν ξεκινά καλά η σεζόν για τον Ισπανό
Jorge Martin
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/1/2026

Η Aprilia Racing επιβεβαίωσε ότι ο Jorge Martin δεν θα συμμετάσχει στις δοκιμές της Sepang, με τον δοκιμαστή Lorenzo Savadori να αναλαμβάνει τη θέση του. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2024 συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά από δύο επιπλέον επεμβάσεις στα μέσα Δεκεμβρίου: μία στο αριστερό σκαφοειδές και μία στη δεξιά κλείδα.

Η ομάδα τονίζει ότι η απόφαση στοχεύει στη διασφάλιση της πλήρους ανάρρωσης και της μέγιστης φυσικής ετοιμότητας του Martin ενόψει της έναρξης της σεζόν. Παρά την απουσία του από την πίστα, ο αναβάτης με το #89 θα βρίσκεται κανονικά στη Μαλαισία, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της RS-GP26 και την προετοιμασία της ομάδας.

Το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού της Aprilia είναι το Shakedown Test, όπου θα συμμετάσχει ο επίσημος δοκιμαστής Lorenzo Savadori. Στη συνέχεια, από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το επίσημο Sepang Test, με τον Marco Bezzecchi να βρίσκεται στην πίστα μαζί με τον Savadori, ο οποίος θα συνεχίσει να αντικαθιστά τον Martin. Δυστυχώς ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Ισπανός, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο προσπαθεί ανεπιτυχώς να κάνει εκείνο το "καταραμένο" restart με την Aprilia, μετά τον τίτλο του με την Ducati το 2024.

Ετικέτες