Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Virtual MotoGP: Θα πάρει μέρος και ο Rossi!

Ανακοινώθηκε η λίστα με τους αναβάτες

Μετά την επιτυχία του πρώτου εικονικού αγώνα των MotoGP, με τον Alex Marquez να βγαίνει νικητής, η διοργάνωση προχωρά στη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα αυτή τη Κυριακή 12 Απριλίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Τα πράγματα θα αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον καθώς στις οθόνες μας θα εμφανιστεί και η ψυχή των MotoGP, ο άνθρωπος που κατάφερε να εκτοξεύσει την δημοτικότητα των αγώνων στα ύψη, ο Valentino Rossi! Προφανώς ο στόχος της διοργάνωσης είναι να τονώσει το ενδιαφέρον του εικονικού αγώνα, μέσα απ’ τη συμμετοχή του Γιατρού. Βέβαια, το σενάριο με τον Rossi να κερδίζει τον αγώνα αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας, καθώς ο Alex Marquez έχει περάσει αμέτρητες ώρες πάνω απ’ την κονσόλα μέχρι να γίνει μάστερ και αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Ακόμη, ο Danilo Petrucci και ο Michele Pirro θα εκπροσωπήσουν τη Ducati, ενώ θα έχουμε και τον Takaaki Nakagami να παίρνει μέρος στον αγώνα. Τέλος, η λίστα με τους νέους αναβάτες ολοκληρώνεται με τον Tito Rabat.

Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την ώρα του αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά, τόσο μέσα από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς όσο και από τις επίσημες ψηφιακές πλατφόρμες των MotoGP, όπως το Facebook Live, YouTube, Instagram Live κλπ. Φυσικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ερωτήσεις πριν τα δοκιμαστικά και τον αγώνα, καθώς την προηγούμενη φορά είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πώς τα περνάνε οι αναβάτες αλλά και την κατάσταση της φυσικής τους κατάστασης, όπως και την αποκατάσταση των τραυματισμών τους.

Η λίστα με τους αναβάτες που θα λάβουν μέρος στο δεύτερο αγώνα:
Repsol Honda: Marc Marquez, Alex Marquez
Ducati: Danilo Petrucci, Michele Pirro
Monster Energy Yamaha MotoGP: Valentino Rossi, Maverick Viñales
Petronas Yamaha SRT: Fabio Quartararo
Pramac Racing: Francesco Bagnaia
LCR Honda Idemitsu: Takaaki Nakagami
Reale Avintia Racing: Tito Rabat

 

Tags: