VR46: Έτοιμοι για Moto2!

Η ομάδα του Rossi έδειξε τις μοτοσυκλέτες του 2017
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

16/12/2016

Οι Sky VR46 Moto2 και Moto3 Teams, αποκάλυψαν τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα διαγωνίζονται την επόμενη χρονιά στις αντίστοιχες κατηγορίες, κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού show στην Ιταλία, του Χ-Factor.

Ο βασικός χορηγός της ομάδας είναι το τηλεοπτικό δίκτυο Sky, το οποίο έχει τα δικαιώματα προβολής του γνωστού και δημοφιλούς στη γείτονα χώρα talent show, γι' αυτό και επέλεξαν την συγκεκριμένη εκπομπή για να εμφανιστούν ζωντανά οι αναβάτες και οι μοτοσυκλέτες της ομάδας για την επερχόμενη σεζόν.

Η ομάδα θα συμμετέχει για πρώτη φορά του χρόνου στην μεσαία κατηγορία, και μαζί με τους Andrea Migno και Nicolo Bulega που θα τρέξουν στην Moto3 πάνω σε μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ, στο πλατό βρέθηκαν οι Francesco Bagnaia και Stefano Manzi που θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στην Moto2 με μοτοσυκλέτες της Kalex.

Νίκες στην Moto3 και τριάδα στην Moto2 οι στόχοι της Sky VR46

Παράλληλα, η ομάδα ανακοίνωσε και μια σημαντική συνεργασία με την εταιρεία οπτικών Oakley, που αποτελεί προσωπικό σπόνσορα του αφεντικού της ομάδας (δηλαδή του Rossi), με τον οποίο μάλιστα έχουν προχωρήσει και στη δημιουργία δικής του σειράς που πωλείται μέσω διαδικτύου. Μαζί με την Oakley παρέμειναν και οι περσινοί χορηγοί της ομάδας, η Monster Energy, η AGV και η Dainese.

Οι στόχοι των δύο ομάδων, είναι αφενός οι Bulega και Migno να μετατρέψουν τις περιστασιακές περσινές εμφανίσεις στο βάθρο σε μόνιμες νίκες για την Moto3, ενώ ο Bagnaia και ο Manzi (ο οποίος είχε κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση ως wild card συμμετοχή στον αγώνα του Silverstone) θέλουν να διεκδικήσουν θέσεις στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος της Moto2.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες