Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Motul: Για πέμπτη χρονιά χορηγός τίτλου των WSBK!

Με στόχο την εξέλιξη των προϊόντων της

Τα Motul WSBK βρίσκονται κυριολεκτικά μια ανάσα πριν ξεκινήσουν τη νέα σεζόν, με τις επίσημες δοκιμές να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί – απομένουν οι δοκιμές στο Philip Island κι έπειτα θα είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη συναρπαστικό πρωτάθλημα. Η Motul θα είναι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά χορηγός τίτλου των WSBK και μέσα απ’ τις μοτοσυκλέτες των αγωνιζομένων,  δοκιμάζει και εξελίσσει τα προϊόντα της στις πιο σκληρές συνθήκες. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motul FIM Superbike 2020 (WorldSBK) είναι μόλις ένα μήνα μακριά! Ο ενθουσιασμός και η προσμονή ολοένα αυξάνονται για ένα πρωτάθλημα που υπόσχεται, όπως πάντα, να είναι γεμάτο δράση, επιδόσεις «υψηλών οκτανίων» και διεθνείς συμμετοχές... με την Motul στο επίκεντρο της δράσης «εντός και εκτός δρόμου».

Πάθος και δέσμευση από την αρχή μέχρι το τέλος

Φέτος, στο πέμπτο συνεχές έτος της χορηγίας τίτλου του πρωταθλήματος, τα κοινά σημεία της Motul με το WorldSBK είναι περισσότερα και ισχυρότερα από ποτέ. Με 13 γύρους, σε 11 χώρες και 4 ηπείρους, αναμένονται πολλές συγκινήσεις για τους VIP προσκεκλημένους της Motul, μία εμπειρία την οποία θα ζήσουν από κοντά ορισμένοι φίλοι της Motul, μαζί με τα εκατομμύρια φιλάθλων της μοτοσυκλέτας σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του έτους. Ο μεγάλος αριθμός των πελατών μας που επιθυμούν να έρθουν στους αγώνες ως προσκεκλημένοι της Motul, αποδεικνύει πόσο παθιασμένοι είναι για τον κόσμο των δύο τροχών, επαληθεύοντας σαφώς το ρητό "Νίκη την Κυριακή, πωλήσεις τη Δευτέρα". Με αυτή τη δράση της Motul στο WorldSBK επωφελούνται εξίσου οι πελάτες της, οι dealers, οι συνεργάτες της, όσο και το ίδιο το πρωτάθλημα!

Τα προϊόντα της Motul σε δράση

Το WorldSBK είναι το ιδανικό περιβάλλον τόσο για τις επιχειρήσεις B2C όσο και για τις επιχειρήσεις B2B να δουν τα προϊόντα μας σε δράση, συχνά κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Tags: