WSBK 2024 - Υποβιβασμός Redding στην περιφερειακή Bonovo, για χάρη του Toprak στην εργοστασιακή Rokit BMW

Παραμένουν στη θέση τους οι… “sidekicks” Michael van der Mark και Garret Gerloff
BMW WSBK 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

21/9/2023

Όπως και το 2023, έτσι και το 2024 η BMW θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike 2024 με δυο ομάδες, και συνολικά τέσσερις αναβάτες. Το νέο εδώ είναι ο… ανασχηματισμός, καθώς οι Βαυαροί δεν θα μπορούσαν να βάλουν τον Τούρκο στην περιφερειακή τους ομάδα. Η λύση βρέθηκε με τη μεταπήδηση του Scott Redding στην περιφερειακή ομάδα, στη θέση του Loris Baz που έφυγε από την ομάδα.

Μπορεί η BMW να θέλει να χρυσώσει το χάπι στον Redding αναφέροντας στο δελτίο τύπου της πως “η Bonovo action BMW Racing Team θα ωφεληθεί από την πείρα και την ικανότητα του Scott”… αλλά δεν ξέρουμε αν η άποψη του Βρετανού στο θέμα είναι παρόμοια. Σημειώστε πως ο Redding είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερα τοποθετημένος αναβάτης των Βαυαρών, στην 11η θέση της γενικής στο Πρωτάθλημα, με τον Gerloff δεύτερο στην 14η θέση.

Η BMW τονίζει πως αμφότερες οι ομάδες της θα έχουν ίδια αντιμετώπιση, με ίδιες μοτοσυκλέτες και ίδια υποστήριξη, για ίσες ευκαιρίες και των τεσσάρων αναβατών στο κυνήγι του τίτλου

Ετικέτες

Motul WSBK - Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον επόμενο αγώνα στο Portimao
motomag Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/7/2024

Ο αναβάτης της Honda, Xavi Vierge o οποίος λίγο έλειψε να μπει στη δεκάδα στον αγώνα της Τσεχίας υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα γνωστό και ως arm pump.

O Vierge δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά το νυστέρι καθώς ο πόνος στο δεξί του χέρι στους δύο τελευταίου αγώνες -Ηνωμένο Βασίλειο και Τσεχία- ήταν αφόρητος. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus με τον Dr. Xavier Mir να είναι ο υπεύθυνος ιατρός.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Ο Vierge τώρα έχει δύο εβδομάδες μπροστά του ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει στον επόμενο γύρο του WSBK στο Portimao ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου 2024.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Ετικέτες