Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Δυστύχημα σε αγώνα Dragster

Νεκρός νεαρός αναβάτης

Διακόπηκε οριστικά ο 4ος πρωταθληματικός αγώνας Dragster στις Σέρρες, σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο νεαρού αθλητή.

Ο 21χρονος Δημοσθένης Αποστολίδης από τον Κάτω Ασσο Κορινθίας, έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια του αγώνα και θα κηδευτεί αύριο Τρίτη στις 11:00

Ο νεαρός αθλητής ήταν αναβάτης της Vagias RaceTech και είχε εμπειρία στους αγώνες Dragster με αρκετές συμμετοχές

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν μία κοινή εικόνα, πως για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο άτυχος Δημοσθένης δεν φρενάρισε αμέσως μετά την γραμμή τερματισμού, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, και λίγα μέτρα πριν το τέλος της πίστας προσπάθησε να μειώσει ταχύτητα όπως εικάζουν από τον λευκό καπνό που είδαν, πέφτοντας έπειτα από την μοτοσυκλέτα σε μία ίσως προσπάθεια να αποφύγει το μοιραίο. Οι αιτίες του δυστυχήματος είναι αντικείμενο έρευνας.

Με δελτία τύπου, τόσο η ΑΜΟΤΟΕ, όσο και η διοργανώτρια λέσχη, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΜΟΤΟΕ

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνει ότι: «ο 4ος αγώνας για το ΠΠ Dragster, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει 10 Σεπτεμβρίου 2017, ματαιώνεται σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του αθλητή μας Αποστολίδη Δημοσθένη, που έφυγε από την ζωή σήμερα το μεσημέρι στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή μας».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. της ΛΕ.Ο.Ν.Ε.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΛΕ.Ο.Ν.Ε. μετά το ατύχημα του αθλητή Αποστολίδη Δημοσθένη που δυστυχώς απέβη μοιραίο αποφάσισε την οριστική διακοπή του 4ου πρωταθληματικού αγώνα προς ένδειξη πένθους και ηθικής.

Εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του αθλητή, καθώς επίσης και στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα του DRAGSTER που έχασε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο μέλος.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού αθλητή, στην ομάδα του και τον κοινωνικό περίγυρο. Ο αποχαιρετισμός του είναι αύριο, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ασσο Κορινθίας