Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Hellas Rally Raid 2022: Ολοκληρώθηκε με νίκη Julien Jagu το επικό ελληνικό Rally!

Δεύτερος ο Lyndon Poskit

Ολοκληρώθηκε το Hellas Rally Raid 2022, το μεγαλύτερο από πλευράς συμμετοχών Rally μετά το Dakar και από τα πλέον σημαντικά της Ευρώπης για τις κατηγορίες των μοτοσυκλετών, Quad και SSV.

Την προ-τελευταία ημέρα με μία γρήγορη αλλά απαιτητική όπως πάντα διαδρομή με μπόλικη πέτρα, την νίκη πήρε ο Αυστριακός Tobias Ebster χωρίς όμως να πλησιάσει αρκετά τον Γάλλο Julien Jagu που προηγούταν στην γενική κατάταξη με διαφορά.

Επικράτησαν υψηλές θερμοκρασίες για δεδομένα αγώνα, φτάνοντας έως και τους 36 βαθμούς, στοιχείο που δεν εμπόδισε όμως τους συμμετέχοντες να συνεχίσουν ακάθεκτοι σε υψηλό ανταγωνισμό.

Την τελευταία ημέρα, μία εβδομάδα συνεχόμενου αγώνα και με τον καθημερινό άθλο της πλοήγησης σε άγνωστη διαδρομή ο ρυθμός συνεχίστηκε να είναι αρκετά γρήγορος περνώντας από εμβληματικά τοπία της ευρύτερης περιοχής, όπως την λίμνη Βουλιαγμένης.

Τελικά την νίκη πήρε ο Julen Jagu με δεύτερο τον Lyndon Poskit που είναι γνωστός για τις συμμετοχές του στο Dakar και αναρίθμητα Rally ανά τον κόσμο τα οποία κινηματογραφεί και ενημερώνει καθημερινά τους θεατές του σε μία εξίσου επική προσπάθεια.

Το Hellas Rally αποτελεί μία μεγάλη διοργάνωση για την χώρα μας, με σημαντική προβολή των ελληνικών τοπίων μέσα από τις ακριβοθώρητες και πολυάριθμες συμμετοχές του.