Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Η IMR στους αγώνες (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Τώρα και με μοτοσυκλέτες τύπου MOTO 5 / 4 και pre moto3

Η IMR  νούμερο ένα στην Ευρώπη εταιρία στα pit bike τώρα και με μοτοσυκλέτες τύπου MOTO 5 / 4 και pre moto3

O Μαυρόπουλος Δημοσθένης (Moto – shop Fasoulakis / ARP )  Διευθύνων σύμβουλος της IMR HELLAS  που εδώ και 6 χρόνια είναι ο αποκλειστικό αντιπρόσωπος της IMR στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μας ενημερώνει με τα τελευταία νέα.

Η IMR είναι μια εταιρία  που κατασκευάζει μοτοσυκλέτες για αγωνιστική η προπονητική χρήση με έδρα στην Ισπανία στην καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Είδαμε από κοντά τα νέα μοντέλα τα οποία θα έχουν και το λογότυπο MIR racing τύπου MOTO 5 / 4 και pre moto3 με το λογότυπο MIR racing με διάφορες επιλογές όπως τηλεμετρία,  μοτέρ, ανάρτηση εμπρός και πίσω αλλά και υποπλαισιο

Με αρχικό κόστος από 4.800€.

Μπορέσαμε και μιλήσαμε με τον αρχιμηχανικό της εταιρίας όπου και μας ενημέρωσε για όλες της εξελίξης αλλά και τις επιλογές που υπάρχουν έτσι ώστε να δίνουν την δυνατότητα σε νέος αναβάτες να μπορούν οικονομικά να συμμετέχουν σε πρωταθλήματα και να εξελιχθούν σε επαγγελματίες οδηγούς.

 

Επίσης μας δήλωσε ότι ….Το μυστικό της επιτυχίας της IMR / MIR είναι οι αγώνες από εκεί αντλούν όλες της πληροφορίες που χρειάζονται.

 

Ο Ιδιοκτήτη της IMR/ MIR μας δήλωσε ότι έχει στο πλάνο του την νέα χρονιά να συμπεριλάβει και την Ελλάδα με ένα αγώνα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκίνησε φέτος.

Κάτι το οποίο  και θα συζητήσουμε και εμείς με τους αρμόδιους στον χώρο.                                                                                                                                                                                                                                            

 

Εμείς σαν IMR Ελλάς  θα συμμετέχουμε με κάποιους αναβάτες διαφορετικών ηλικιών από 9 έως + στον τελευταίο αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της IMR στην Ισπανία 29-30 Σεπτέμβριου.

 

Θα υπάρχει δυνατότητα να ενοικιάσουν μοτοσυκλέτες με κόστος 120€ την ημέρα, τα ελαστικά θα είναι έξτρα όπως και η συμμετοχή.

 

 

 

Πληροφορίες για κατηγορίες και περισσότερες λεπτομέρειες  στο email imr.racing.gr@gmail.com

 

Moto – Shop Fasoulakis

Thessalonikis 36 Nikaia, Attiki, Post Code 18453

ATHENS-GREECE

Phone +30 210-4934400   Fax: +30 2110131213

www.moto-shop.gr