Bonneville Motorcycle Speed Trials 2022 - Ακυρώθηκε λόγω καιρού

Σφοδρή καταιγίδα πλημμύρισε την Bonneville Salt Flats
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/8/2022
Η FIM ανακοίνωσε πως η διοργάνωση Bonneville Motorcycle Speed Trials 2022, στην οποία αναβάτες μοτοσυκλέτας αγωνίζονται για την επίτευξη ρεκόρ ταχύτητας στην έρημο αλατιού Bonneville Salt Flats, ακυρώνεται για το 2022, καθώς σφοδρή καταιγίδα οδήγησε σε πλημμύρες στις εκτάσεις που επιχειρούνται τα ρεκόρ.
 
Ο οργανωτής της εκδήλωσης ανακοίνωσε πως τα νερά δεν προβλέπεται να υποχωρήσουν πριν τις προγραμματισμένες ημερομηνίες διεξαγωγής του αγώνα, κάτι που οδήγησε στην ακύρωση του event.
 
Η εκδήλωση Bonneville Motorcycle Speed Trials θα επιστρέψει το 2023, καιρού επιτρέποντος, μεταξύ 26-31 Αυγούστου.

FIM EWC 24 Heures Motos Le Mans – Pole position με ρεκόρ για τον Niccolò Canepa της YART Yamaha

Τρεις διαφορετικοί κατασκευαστές στην τριάδα με την νίκη να αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες
motomag FIM EWC 24 Heures Motos Le Mans – Pole position με ρεκόρ για τον Niccolò Canepa της YART Yamaha
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Η ομάδα της YART Yamaha στον αυριανό αγώνα θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση χάρη στην προσπάθεια του Niccolò Canepa, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει 1:34.708, χρόνος που αποτελεί ταυτόχρονα ρεκόρ για την πίστα Circuit Bugatti.

Άξιοι συμπαραστάτες ήταν και οι teammate του Canepa καθώς οι Karel Hanika και Martin Fritz έγραψαν χρόνους λίγο πάνω από το 1:35. Οι συνδυαστικοί χρόνοι των τριών αναβατών της YART Yamaha χάρισαν στην ομάδα την pole position και το μεγάλο πλεονέκτημα για τον 24ωρο αγώνα.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η ομάδα Suzuki Yoshimura Sert Motul (Dan Linfoot, Gregg Black, Étienne Masson), με την F.C.C. TSR Honda France (Joshua Hook, Mike Di Meglio, Alen Techer) να συμπληρώνει την τριάδα.

Μπορεί η pole position να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην YART Yamaha, ωστόσο σε έναν 24ωρο αγώνα αντοχής τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα. Μείνετε συντονισμένοι καθώς το ΜΟΤΟ βρίσκεται στην γαλλική πίστα και θα σας μεταφέρει τα όσα θα συμβούν.

FIM EWC 24 Heures Motos Le Mans – Pole position με ρεκόρ για τον Niccolò Canepa της YART Yamaha


Περισσότερες φωτογραφίες του MOTO από την διαδικασία της κατάταξης:

Ετικέτες