Honda Racing Thanks Day 2023 – Η γιορτή της ιαπωνικής εταιρείας στο Motegi - Video

Στις 3 Δεκεμβρίου η πίστα του Motegi θα γεμίσει με κάθε είδους αγωνιστικό όχημα Honda
Honda
Από το

motomag

2/8/2023

Όπως γίνεται κάθε χρόνο μετά την λήξη των παγκόσμιων πρωταθλημάτων και λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς, τα αγωνιστικά τμήματα της Honda καλούν στην Ιαπωνία, και συγκεκριμένα στην πίστα του Motegi, όλες τις εργοστασιακές ομάδες διοργανώνοντας το Honda Racing Thanks Day.

Η φαντασμαγορική αυτή εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου, θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της ιαπωνικής εταιρείας την ευκαιρία να δουν εν δράσει τους αναβάτες, τους οδηγούς και τα αγωνιστικά οχήματα κάθε τύπου της Honda που συμμετέχουν στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Honda

Καθώς το βασικό θέμα είναι οι αγωνιστικές ομάδες, το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι γεμάτο από μικρής διάρκεια αγώνες ταχύτητας, Motocross και Trial, με τους αναβάτες των μοτοσυκλετών και τους οδηγούς των αυτοκινήτων να ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Μέχρι να έρθει ο Δεκέμβριος μπορείτε να απολαύσετε πλάνα από το περυσινό Honda Racing Thanks Day.

Ετικέτες

Honda HRC-8ωρο Suzuka: Με Johann Zarco και Takumi Takahashi στον ιαπωνικό αγώνα αντοχής

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση και για τον τρίτο αναβάτη
Honda
Από τον

Παύλο Καρατζά

16/6/2025

Στον αγώνα αντοχής Suzuka 8 Hours που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνική πίστα στις 3 Αυγούστου θα συμμετέχει η εργοστασιακή ομάδα της Honda που δεν θα μπορούσε να λείπει ανακοινώνοντας τους δύο από τους τρεις αναβάτες που θα συμμετέχουν με την ιαπωνική εταιρεία, τους Johann Zarco και Takumi Takahashi.

Αυτή θα είναι η 46η έκδοση του ιστορικού αγώνα και η Honda στοχεύει στην 31η νίκη της. Για τον λόγο αυτό επέλεξε τους Johann Zarco και Takumi Takahashi, οι οποίοι μαζί με τον Teppei Nagoe αποτελούσαν την περσυνή ομάδα που κέρδισε τον ιστορικό αγώνα. Ακόμη βέβαια η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει κάνει γνωστό τον τρίτο αναβάτη που θα συμμετέχει στον 8ωρο της 3ης Αυγούστου. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το δίδυμο αυτό θα επιδιώξει να επαναλάβει την περσυνή επιτυχία με τον Takahashi να είναι μέλος της ομάδας που κέρδισε και το 2023, οπότε φέτος θα προσπαθήσει να πετύχει την τρίτη νίκη στη σειρά για την Honda HRC.

Suzuka

Ο Johann Zarco δήλωσε “ Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στις 8 Ώρες Suzuka ως μέλος της Honda HRC φέτος. Ανυπομονώ να συμμετάσχω και πάλι σε αυτόν τον παραδοσιακό και διάσημο αγώνα και να συναντήσω όλους τους οπαδούς στην Ιαπωνία. Θα μεταφέρω την καλή μου δυναμική από το MotoGP στη Suzuka, και θα στοχεύσω στη νίκη μαζί με τον ομόσταυλό μου. Τα λέμε στη Suzuka”"

Από την μεριά του ο Takumi Takahashi δήλωσε “Φέτος θα συμμετάσχω και πάλι στις 8 ώρες της Suzuka με τη Honda HRC. Ο αγώνας θα είναι πολύ σκληρός με τον ανταγωνισμό από ισχυρές ομάδες EWC, τρεις εργοστασιακές ομάδες και κορυφαίες ομάδες από το All Japan Championship. Θα επιδιώξω μια τέταρτη συνεχόμενη νίκη ως Honda HRC με τον ομόσταυλό μου, ο οποίος έχει κερδίσει στο παρελθόν τις 8 ώρες της Suzuka. Ελπίζω ότι θα υποστηρίξετε τη Honda HRC χειροκροτώντας μας με πάθος”