IOMTT 2023: Road to Victory, επεισόδιο 1 - Ο θρίαμβος του Peter Hickman, σε συναρπαστική σειρά βίντεο της FHO Racing [VIDEO]

Με πλάνα από ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας, τις συζητήσεις με τους μηχανικούς, δηλώσεις των αναβατών και φυσικά On-board εικόνες από το ΤΤ
Road to Victory, episode 1
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/12/2023

Η σειρά βίντεο με τίτλο "Road to Victory" αφηγείται την ιστορία της ομάδας Monster Energy by FHO Racing BMW Motorrad στο Isle of Man TT 2023, εκεί όπου το αστέρι της FHO, Peter Hickman σημείωσε έναν ακόμα θρίαμβο με 4 νίκες και νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου καβάλα στη Superstock μοτοσυκλέτα του.

Με τη βοήθεια της κάμερας μπαίνουμε πίσω από τα παρασκήνια, για να παρακολουθήσουμε με λεπτομέρεια ολόκληρη την πορεία της FHO στο TT του 23, με δηλώσεις όλων των συντελεστών, από τους αναβάτες Josh Brookes και Peter Hickman, τους μηχανικούς, μέχρι και την ιδιοκτήτρια της ομάδας, Faye Ho. Μια συναρπαστική εκ των έσω ματιά, που έρχεται σε έντονη αντίθεση με τον κόσμο των MotoGP / WSBK, όπου ομάδες και αναβάτες κρατούν όσο γίνεται τις κάμερες μακριά τους. Πόσο σπάνιο και πόσο μαγικό είναι να ανοίγεται στους φαν του ΤΤ ο απόλυτος κυρίαρχος της Road Racing σκηνής του σήμερα, Peter Hickman, με τέτοια αφοπλιστική αμεσότητα, απλότητα και ειλικρίνια, λες και μιλά σε μια παρέα φίλων...

Στο πρώτο επεισόδιο ο Josh και ο Peter εξηγούν την επιθυμία τους να αγωνιστούν στη θρυλική ορεινή διαδρομή του Isle of Man, και τι τους ελκύει στον αγώνα. Κατόπιν παρακολουθούμε τα συμβάντα της εβδομάδας των δοκιμαστικών, και την προετοιμασία για τους πρώτους αγώνες Superbike και Superstock. 

Το επεισόδιο 2 έρχεται σύντομα.

Aprilia Tuareg Racing - Μετά το Hellas Rally, σειρά έχει το Baja Aragon

Οι Jacopo Cerutti και Francesco Montanari δίνουν το παρών στο Teruel
Aprilia - Baja Aragon
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/7/2024

Η Aprilia Tuareg Racing βρίσκεται στο Teruel της Ισπανίας, για να λάβει μέρος στο ιστορικό rally Baja Aragón, που διεξάγεται από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου, γιορτάζοντας την τεσσαρακοστή του έκδοση το 2024.

Οι Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδελφών Guareschi, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε αυτό το rally raid, με στόχο να αποκτήσουν εμπειρία σε αυτό το είδος αγώνων και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα ενόψει του Motorally και του Africa Eco Race.

Το Baja Aragón θα είναι ένα ενδιαφέρον πεδίο δοκιμών για τους Jacopo Cerutti και Francesco Montanari, τους μοναδικούς Ιταλούς αναβάτες στην εκκίνηση, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν σε αυτό το ράλι κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του αγώνα.

Aprilia Baja Aragon

Ο αγώνας διεξάγεται σε μία δύσκολη διαδρομή με σκληρή και πετρώδη επιφάνεια, ξεκινώντας με έναν πρόλογο 18 χιλιομέτρων την Παρασκευή που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης. Η πιο απαιτητική ημέρα θα είναι το Σάββατο, με μία ειδική διαδρομή 520 χιλιομέτρων, ενώ η τελική ειδική διαδρομή των 350 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί την Κυριακή.

JACOPO CERUTTI: "Είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, πολύ δημοφιλής, τον οποίο πάντα παρακολουθούσα με ενδιαφέρον. Μου αρέσει το τερέν, σίγουρα θα είναι πολύ απαιτητικό λόγω της ζέστης, αλλά νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα μπορεί να πάει καλά σε αυτές τις συνθήκες. Θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε αυτόν τον αγώνα και ελπίζω να διασκεδάσω και να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα."

FRANCESCO MONTANARI: "Όντας η πρώτη φορά σε αυτόν τον αγώνα, δεν ξέρουμε πραγματικά τι να περιμένουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε αναβάτες υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα συμμετάσχουν στο Dakar, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για να δω το επίπεδό μας."

Ετικέτες