IΟΜTT: Between the Hedges - Νέα συναρπαστική σειρά, δείτε τα τρία πρώτα επεισόδια - Video

Θεαματικά όσο και τρομακτικά στιγμιότυπα, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και ανάλυση όλων των πτυχών του ΤΤ
IOMTT Between the hedges
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/2/2023

Η νέα σειρά βίντεο Between the Hedges (ανάμεσα στους φράχτες), προέρχεται από την επίσημη διοργάνωση του Isle of Man TT, και περιλαμβάνει θεαματικά όσο και τρομακτικά στιγμιότυπα από τους αγώνες μοτοσυκλέτας στο νησί, και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές του event.

Κάθε επεισόδιο της σειράς προβάλλεται αρχικά στην πλατφόρμα TT+, ενώ κατόπιν ανεβαίνει και στο επίσημο κανάλι Youtube του ΙΟΜΤΤ, όπου μπορείτε να το απολαύσετε δωρεάν.

Το 1ο επεισόδιο έχει ως επίκεντρο του την ερώτηση: “ποιος είναι ο Βασιλιάς του Βουνού;Μια ερώτηση στην οποία απαντούν θρυλικοί αγωνιζόμενοι όπως οι Peter Hickman, John McGuinness MBE, Dean Harrison, Conor Cummins, Davey Todd, κ.α. Και αν υποθέσουμε πως μπορούμε να συμφωνήσουμε στην απάντηση, η ακόλουθη ερώτηση είναι “ποιος είναι ο διάδοχος του”;

Το 2ο επεισόδιο εξετάζει την διαδρομή του αγώνα. Έξι τομείς, περισσότερες από 200 στροφές, και 37.73 μίλια (60.7 χλμ.) ασφάλτου για ένα event που δεν έχει όμοιο του σε όλο τον κόσμο. Όπως λέει ο ταχύτερος αναβάτης στην ιστορία του ΤΤ Peter Hickman, “δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτή τη διαδρομή με καμία άλλη στον κόσμο… ούτε στο ελάχιστο. Στ’ αλήθεια πιστεύω πως είναι απερίγραπτη”.

Το 3ο επεισόδιο αναλύει μια από τις πολλές ιδιαιτερότητες του ΤΤ, τη μορφή Time Trial και τα 10 δευτερόλεπτα διαφοράς στην εκκίνηση του ενός από του επόμενου αγωνιζόμενου. Η διαδρομή του ΤΤ είναι όπως αναφέρει η διοργάνωση “η υπέρτατη δοκιμασία ανθρώπου και μοτοσυκλέτας”, ένας αγώνας απέναντι στο ρολόι, και μια προσπάθεια να καλύψεις το κενό από τον προηγούμενο, και τον προηγούμενο του, κ.ο.κ. Πώς αντιδρούν οι αγωνιζόμενοι σε αυτή τη μορφή αγώνα, και πώς είναι να είσαι το νούμερο ένα και ο πρώτος αναβάτης στην εκκίνηση, έχοντας έναν… στόχο στην πλάτη σου;

Η σειρά συνεχίζεται με ένα νέο βίντεο κάθε εβδομάδα, εστιάζοντας στο νησί και στο πώς μετατρέπεται σε ετήσια βάση σε σπίτι για χιλιάδες οπαδούς του ΤΤ, κάτι που για πολλούς από αυτούς αποτελεί κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό ταξίδι, φτάνοντας να χαρακτηριστεί και ως ένα ετήσιο προσκύνημα. Επίσης θα εστιάσει στο νέο αίμα αναβατών, στα ανερχόμενα αστέρια του ΤΤ, και στο τι χρειάζεται για να φτάσει κανείς στην κορυφή, πριν εξετάσει τη Δύναμη και τη Δόξα του Senior TT, και στο τι σημαίνει η κατάκτηση του πιο πολυπόθητου βραβείου στους αγώνες Road Racing.

Ετικέτες

Λευτέρης Πίππος - Για 10η φορά πρωταθλητής Ελλάδος στο Trial, με μοτοσυκλέτα της GASGAS

Μετά από αποχή 2 ετών επέστρεψε στο πρώτο σκαλί του βάθρου
motomag Για 10η φορά πρωταθλητής Ελλάδος στο Trial ο Λευτέρης Πίππος με μοτοσυκλέτα της GASGAS
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

5/12/2023

Ο Λευτέρης Πίππος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά, κερδίζοντας τους πέντε από τους έξι αγώνες του πρωταθλήματος, κατακτώντας ταυτόχρονα για δέκατη (!) φορά το ελληνικό πρωτάθλημα Trial με GASGAS TXT Racing 250.

Ο Έλληνας πολυπρωταθλητής επέστρεψε στο αγαπημένο του άθλημα μετά από αποχή δύο ετών έχοντας ως αγωνιστικό όπλο μία GASGAS TXT Racing 250. O Πίππος ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τον Απρίλιο στα Μέγαρα κερδίζοντας και τους δύο αγώνες, ενώ το ίδιο συνέβη και στους δύο επόμενους αγώνες στη Σίφνο. Ο Λευτέρης Πίππος λίγο έλειψε να κάνει το έξι στα έξι τη φετινή χρονιά αλλά ο Λευτέρης Καρέτσος του "χάλασε το πάρτι" στον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Κρήτη με τον Πίππο να τερματίζει στη δεύτερη θέση. Ο Πίππος ολοκλήρωσε την χρονιά πανηγυρικά κερδίζοντας τον δεύτερο αγώνα στην Κρήτη, με τον ίδιο να ανακηρύσσεται για δέκατη φορά πρωταθλητής Ελλάδος Trial. Ο Πίππος στον δρόμο προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου κέρδισε πέντε από τους έξι αγώνες συγκεντρώνοντας 145 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Άγγελο – Ιωάννη Παγώνη και στην τρίτη θέση τον Λευτέρη Καρέτσο.

Για 10η φορά πρωταθλητής Ελλάδος στο Trial ο Λευτέρης Πίππος με μοτοσυκλέτα της GASGAS

Εκτός όμως από την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα Trial, o Λευτέρης Πίππος έλαβε μέρος και στο FIM Trial Des Nations 2023 με την Ελληνική Εθνική Ομάδα, με τον ίδιο να θέλει την επόμενη χρονιά να εκπροσωπήσει εκ νέου την γαλανόλευκη. Όσον αφορά το 2024 ο Λευτέρης Πίππος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή οδηγώντας και πάλι GAGSAS ενώ την προσπάθεια του στηρίζουν οι: GASGAS Ελλάδος, Drakos Engineering, Rise Custom Gear, Rise Motor, Dunlop Moto, Bardahl Greece, Papastavrou Shops, DXL Graphics, Makis Christou Contras, Anek Lines, Spy Optic Greece.

Για 10η φορά πρωταθλητής Ελλάδος στο Trial ο Λευτέρης Πίππος με μοτοσυκλέτα της GASGAS
Ετικέτες