Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ο Ian Hutchinson επιστρέφει στην BMW

Στην ομάδα road racing της TAS

Ο συνδυασμός Hutchinson – BMW Motorrad – S1000RR και TAS Racing, αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένος τις αγωνιστικές σεζόν του 2016 και του 2017. Αυτή την επιτυχία φιλοδοξούν να επαναλάβουν όλα τα… εμπλεκόμενα μέρη, όπως προκύπτει από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η BMW Motorrad ανακοινώνοντας την επιστροφή του Βρετανού στις τάξεις της. Όταν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση, ο 16 φορές νικητής του ΤΤ Ian Hutchinson θα βρεθεί πάνω στη σέλα μιας S1000RR της ομάδας της TAS, η οποία θα διοικείται από τον Philip Neill. Μαζί θα συμμετέχουν τόσο σε διεθνείς αγώνες road racing, όσο και στο Βρετανικό πρωτάθλημα, υπό τη νέα ονομασία Synetiq BMW Motorrad και με την πλήρη υποστήριξη της BMW Motorrad.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχουμε τον Ian πίσω στην οικογένεια", δήλωσε ο Αγωνιστικός Διευθυντής της BMW Motorrad, Marc Bongers. "Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί στο παρελθόν. Προφανώς και θα θέλαμε αυτή η ανακοίνωση να γίνει λίγο πιο θεαματικά, με τον Ian να φορά την δερμάτινη φόρμα του και να συμμετέχει με την μοτοσυκλέτα μας στο North West 200 kai to ΙοΜ ΤΤ. Όπως και να 'χει, θα το βάλουμε αυτό για λίγο στον πάγο".

Από τη μεριά του ο Hutchinson δήλωσε: "Είχα απολαύσει την προηγούμενη συνεργασία μου με την TAS πάνω στο BMW S1000RR. Τώρα που εξασφάλισα μια συμφωνία να επιστρέψω στην ομάδα της TAS με τον Philip Neill στην Synetiq BMW, ανυπομονώ να τρέξω πάλι."