Παγκόσμιο Trial: Στο χειρουργείο ο Toni Bou

Εγχειρίστηκε στην κνήμη
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

6/5/2021

Ο Toni Bou, ο αναβάτης-φαινόμενο me ta 28 Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Trial, ξάπλωσε στο χειρουργικό τραπέζι εκτάκτως για εγχείρηση στην περόνη. Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda έπεσε και χτύπησε κατά την διάρκεια της προπόνησης και κρίθηκε αναγκαίο να μπει άμεσα στο χειρουργείο προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη η περίοδος της αποκατάστασης.

Η εγχείρηση έγινε στην κλινική Mi Tre Torres, όπου πραγματοποιήθηκε οστεοσύνθεση με την τοποθέτηση μεταλλικής πλάκας στην περόνη της κνήμης του αριστερού ποδιού, από τον Δρ. Josep Torrent και τον Δρ. Maurise Saur της iMove Traumatology, υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας Joaquim Terricabras. Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης που διήρκεσε μία ώρα, ο Δρ. Terricabras ανακοίνωσε ότι η εγχείρηση ήταν άκρως επιτυχημένη και ότι ο Bou μπήκε στην μετεγχειρητική φάση.

Η πρόβλεψη για την περίοδο της ανάρρωσης από τους γιατρούς είναι στις δέκα ημέρες, ενώ ο Ισπανός αναμένεται να ανέβει πάλι στην μοτοσυκλέτα του μετά από τρεις εβδομάδες περίπου, έτσι ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία του για την έναρξη της του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Trial.

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 12-13 Ιουνίου στο Tolmezzo της Ιταλίας, με τον Ισπανό να φιλοδοξεί πως θα βρίσκεται στο 100% της φυσικής του κατάστασης μέχρι τότε.

 

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster: Ακυρώνεται ο πρώτος αγώνας στη Μεσσήνη

Αναμένονται εργασίες ανακαίνισης του ασφαλτοτάπητα
Dragster
Από τον

Παύλο Καρατζά

31/3/2026

Η ΛΕΝΟΕ (Λέσχη Ντράκστερ Οδηγών Ελλάδος) εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ακυρώνει τον πρώτο αγώνα της σεζόν του 2026, λόγω των δυσμενών μετεωρολογικών προβλέψεων και δίνει ραντεβού για τον Ιούνιο στην ίδια πίστα με αναβαθμίσεις.

Παρακάτω και η ανακοίνωση της ΛΕΝΟΕ(Λέσχη Ντράκστερ Οδηγών Ελλάδος):

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς μετεωρολογικές προγνώσεις για την περιοχή της Μεσσήνης, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν καθ’ όλη την επόμενη εβδομάδα και με απόλυτο γνώμονα την ασφάλεια των αγωνιζομένων και την ποιότητα του θεάματος, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε τη ματαίωση του προγραμματισμένου αγώνα Dragster.

Λόγω των εορτών του Πάσχα που ακολουθούν, η αναβολή για την αμέσως επόμενη εβδομάδα δεν είναι εφικτή όπως γίνεται συχνά.

Ωστόσο αποφασίσαμε να μετατρέψουμε αυτό το εμπόδιο σε ευκαιρία:

  • Ανακαίνιση τώρα: Ξεκινούν άμεσα οι προγραμματισμένες εργασίες ολικής ανακαίνισης του ασφαλτοτάπητα.
  • Στόχος ο Ιούνιος: Η πίστα θα παραδοθεί σε κορυφαία κατάσταση, έτοιμη να φιλοξενήσει τον Πρωταθληματικό αγώνα του Ιούνιου σε ένα ολοκαίνουργιο και ασφαλές περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούνιο.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Το ΔΣ της ΛΕΝΟΕ