Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης (Δελτίο Τύπου)

3η θέση στον δεύτερο αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος

30/05/2018ΟFOURQUEZ28 σπάει τα χρονόμετρα στο Ιταλικό πρωτάθλημα CNVMOTOASI.

 

Άλλη μία επιτυχία ήρθε να προστεθεί στο βιογραφικό του μικρού ΈλληναFOURQUEZ28(Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης) που κατέλαβε την 3η θέση στον δεύτερο αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος CNV MOTO ASI στην κατηγορία Ohvale GP-0 110 4 speed που διεξήχθη στην πίστα Pomposa της Ιταλίας  την Κυριακή 27Μαΐου 2018.

Ο μικρός FOURQUEZ28 έδειξε ότι ήταν σε καλή φόρμα από τα ελευθέρα δοκιμαστικά της Παρασκευήςαφούκατέφερε να κυριαρχεί σε όλα τα δοκιμαστικά καταφέρνοντας να βρίσκετε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 22 οδηγούς με διαφοράπερίπουμισούδευτερολέπτου από τονδεύτερο.

Τον ίδιορυθμόκράτησε και το Σάββατο σε όλα τα ελεύθερα δοκιμαστικά καταφέρνοντας να κάνει και τον ταχύτεροχρόνοόλου του τριημέρου και να κρατήσει το ρεκόρπίστας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην συγκεκριμένη πίστα βρέθηκε για πρώτη φορά και κατάφερε να είναι ταχύτατος και πολύ ανταγωνιστικός.

Στα χρονομετρημένααποτελέσματαδυστυχώς στον δεύτερογύρο μια πτώση από κρύαελαστικά δεν του επέτρεψαν να κατακτήσει την πρώτηθέση και έτσιβρέθηκε να ξεκινά από την 3ηθέση στη σχάρα της εκκίνησης.

 

Στον πρώτοαγώνα της Κυριακήςέκανε μια καλήεκκίνηση και κατάφερε να κρατήσει την 3η θέση πιέζονταςμάλιστα από την πρώτηστροφή τον δεύτερο.

Δυστυχώς μια αστοχία υλικού του καρμπυρατέρ της μοτοσυκλέτας δεν τον άφησε να δώσει τη μάχη για της πρώτεςθέσης με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει από τον πρώτογύρο.

Στον δεύτεροαγώνα της Κυριακής κατάφερε και πάλι να κάνει μια πολύ καλήεκκίνηση και να περάσει δεύτερος από την αρχή του αγώνα.

Προσπαθώντας να κυνηγήσει τον πρωτοπόροδέχτηκε μια προσπέραση και έμεινε τρίτοςκ αθώς δεν είχε γρήγορο ρυθμόλόγο της εγκαταλείψεως του πρώτουαγώνα.

Αμέσως ανέβασε ρυθμό κυνηγώντας για τη δεύτερη θέση καταφέρνοντας  να κάνει τον ταχύτεροχρόνοαγώνα και τελικά  να βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανεβάζοντας για ακόμα μια φορά την ελληνική σημαία με υπερηφάνεια.

 

Ένας ακόμα καταπληκτικός αγώνας ολοκληρώθηκε γεμίζοντας τον μικρό 10χρόνο FOURQUEZ28 με πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον και για το λόγο αυτό ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του για την υποστήριξη τους και την ευκαιρία που του δίνουν να αγωνίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα CNV MOTO ASI.