Toni Bou - Παραμένει στη Repsol Honda μέχρι και το 2027

Έτοιμος να κλείσει... 20ετία στη Honda,ο 37χρονος Ισπανός είναι ακόμα πεινασμένος για τίτλους και ρεκόρ στο Trial
motomag Trial – O Toni Bou παραμένει στην Repsol Honda μέχρι το 2027
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

21/12/2023

Ο 34 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Trial (17 Παγκόσμιοι τίτλοι Indoor και 17 Παγκόσμιοι τίτλοι Outdoor) Toni Bou θα συνεχίσει για ακόμη τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Repsol Honda, συνεχίζοντας να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του αγωνιστικού Trial.

O Bou, ο οποίος έχει πετύχει 221 νίκες ενώ έχει ανέβει στο βάθρο 291 φορές, θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ιαπωνική ομάδα. "Είμαι πολύ ευγνώμων στην ομάδα που με εμπιστεύτηκε για άλλα τέσσερα χρόνια. Πάντα έλεγα ότι θέλω να ολοκληρώσω την αθλητική μου καριέρα με τη Repsol Honda και αυτός εξακολουθεί να είναι ο στόχος. Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω με αυτό που θεωρώ οικογένειά μου, με την ομάδα με την οποία έχω κερδίσει όλους τους τίτλους μου. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και να δίνω πάντα το 100% σε κάθε αγώνα και να αγωνίζομαι για να πάρω το μέγιστο από το υπόλοιπο της καριέρας μου. Έχω πετύχει σαφώς πιο πολλά από όσα θα μπορούσα να ονειρευτώ και προφανώς θα παλέψουμε για ακόμα περισσότερα."

https://www.motomag.gr/news/ypoloipa-protathlimata/toni-bou-pagkosmios-titlos-no34-gia-ton-ispano-sto-fim-x-trial-2023

O Koji Watanabe, Επικεφαλής της Μονάδας Εποπτείας Εταιρικών Επικοινωνιών, Honda Motor Co., Ltd. και Πρόεδρος της Honda Racing Corporation δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Toni, νικητής 34 συνεχόμενων Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, θα αγωνίζεται με τη Repsol Honda μέχρι το 2027. Είναι δύσκολο να κατακτήσεις ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πόσο μάλλον 34. Πιστεύω ότι ο Toni μπόρεσε να διεκδικήσει κάθε τίτλο πρωταθλήματος για τόσα πολλά χρόνια λόγω της ισχυρής του αποφασιστικότητας να κερδίζει και να διατηρεί την πνευματική, τεχνική και σωματική του δύναμη σε υψηλό επίπεδο. Το HRC θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Toni σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της μοτοσυκλέτας και της διαχείρισης της ομάδας, ώστε να συνεχίσει να κερδίζει πρωταθλήματα."

Honda
Ετικέτες

Aprilia Tuareg Racing - Μετά το Hellas Rally, σειρά έχει το Baja Aragon

Οι Jacopo Cerutti και Francesco Montanari δίνουν το παρών στο Teruel
Aprilia - Baja Aragon
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/7/2024

Η Aprilia Tuareg Racing βρίσκεται στο Teruel της Ισπανίας, για να λάβει μέρος στο ιστορικό rally Baja Aragón, που διεξάγεται από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου, γιορτάζοντας την τεσσαρακοστή του έκδοση το 2024.

Οι Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδελφών Guareschi, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε αυτό το rally raid, με στόχο να αποκτήσουν εμπειρία σε αυτό το είδος αγώνων και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα ενόψει του Motorally και του Africa Eco Race.

Το Baja Aragón θα είναι ένα ενδιαφέρον πεδίο δοκιμών για τους Jacopo Cerutti και Francesco Montanari, τους μοναδικούς Ιταλούς αναβάτες στην εκκίνηση, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν σε αυτό το ράλι κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του αγώνα.

Aprilia Baja Aragon

Ο αγώνας διεξάγεται σε μία δύσκολη διαδρομή με σκληρή και πετρώδη επιφάνεια, ξεκινώντας με έναν πρόλογο 18 χιλιομέτρων την Παρασκευή που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης. Η πιο απαιτητική ημέρα θα είναι το Σάββατο, με μία ειδική διαδρομή 520 χιλιομέτρων, ενώ η τελική ειδική διαδρομή των 350 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί την Κυριακή.

JACOPO CERUTTI: "Είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, πολύ δημοφιλής, τον οποίο πάντα παρακολουθούσα με ενδιαφέρον. Μου αρέσει το τερέν, σίγουρα θα είναι πολύ απαιτητικό λόγω της ζέστης, αλλά νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα μπορεί να πάει καλά σε αυτές τις συνθήκες. Θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε αυτόν τον αγώνα και ελπίζω να διασκεδάσω και να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα."

FRANCESCO MONTANARI: "Όντας η πρώτη φορά σε αυτόν τον αγώνα, δεν ξέρουμε πραγματικά τι να περιμένουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε αναβάτες υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα συμμετάσχουν στο Dakar, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για να δω το επίπεδό μας."

Ετικέτες