Γράφτηκε από: 
τον Κώστα Γκαζή

Triumph Tiger 900 Rally Pro - Με τον Ivan Cervantes στο Rally Baja Aragon

22-24 Ιουλίου στη νέα κατηγορία Trail
Ένας ακόμη αναβάτης παγκόσμιας κλάσης, ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Ivan Cervantes, ετοιμάζεται να αποδείξει το αξιόμαχο ενός μεγάλου Adventure μοντέλου, με τη συμμετοχή του στο Rally Baja Aragon, καβάλα στο Triumph Tiger 900 Rally Pro.
 
Καθώς οι Alessandro Botturi και τον Pol Tarres που ετοιμάζονται να αγωνιστούν τον Οκτώβριο στο Africa Eco Race 2022 με το  Yamaha Tenere World Raid, και αφού έχουμε δει βίντεο με τον Toni Bou να κάνει αδιανόητα κόλπα με το Honda Africa Twin και με τον Takahisa Fujinami να παίζει με ένα Honda X-ADV, ήρθε η σειρά των Ivan Cervantes και Triumph Tiger 900 Rally Pro να μας δείξουν… πόσα απίδια βάζει ο σάκος όσον αφορά στις δυνατότητες των μεγάλων Adventure μοτοσυκλετών.
Θυμίζουμε πως η Triumph έχει ήδη εντυπωσιάσει και στο παρελθόν με τις επιδόσεις των μοτοσυκλετών της σε αγώνες, με την πιο πρόσφατη να είναι με τον Cervantes στον αγώνα Bassella, όπου ο Ισπανός κυριάρχησε στην κατηγορία Maxi-Trail, ενώ δεν ξεχνάμε και την 5η θέση του Ernie Vigil καβάλα σε ένα Scrambler 1200 XE στον αγώνα NORRA Mexican 1000 Rally το 2019.
 
Το Baja Aragon είναι από τους πιο απαιτητικούς αγώνες Rally σε ευρωπαϊκό έδαφος, ενώ ο αγώνας φέτος ξεκινά στις 22 Ιουλίου, με ιδιαίτερα ψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή του Aragon.
Για να γιορτάσει τη συμμετοχή της στον αγώνα η Triumph έβαψε την Tiger 900 Rally Pro σε μοναδικά χρώματα και γραφικά Baja Aragon, ενώ αναρωτιόμαστε αν θα δούμε αργότερα να παρουσιάζει και μια ανάλογη έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το ευρύ κοινό.