Moto 392

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 2007

1 ΜΑΪΟΥ 2007 - ΤΟΜΟΣ ΚΒ΄

50 ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 

Το λατρεμένο μοτοσυκλετιστικό γεγονός κάθε χρονιά. Υπέροχες μοτοσυκλέτες φρέσκες-φρέσκες και λαχταριστές. Ορισμένες σε παγκόσμια πρώτη παρουσίαση, αλλά και άλλες που δε χορταίνεις να τις βλέπεις ξανά και ξανά.

90 YAMAHA FZ6 Fazer S2 / FZ6 S2 / FZ6 Fazer / FZ6

Μία μοτοσυκλέτα, οχτώ διαφορετικά μοντέλα! Ο Σώκος χάλασε τρία ζευγάρια γυαλιά ψάχνοντας να βρει τις διαφορές τους κι έφτασε μέχρι την Ισπανία για να τα οδηγήσει και να βγάλει άκρη.

100 KTM 990 SUPERDUKE R

Ο διάβολος απόκτησε μοτοσυκλέτα. Είναι μαύρη με πορτοκαλί πλαίσιο και κατασκευάζεται στην Αυστρία. Όποιος την καβαλάει νομίζει ότι πάει στον παράδεισο -στην πραγματικότητα, ανοίγει τις πύλες της κολάσεως.

KTM 950 SUPERMOTO R

Το “απλό’’ 950 Supermoto είναι επιεικώς παρανοϊκό. Η έκδοση R είναι σίγουρα περισσότερο. Χρησιμεύει στην ακατάπαυστη έκκριση αδρεναλίνης, αντικαθιστά το ηλεκτροσόκ στη σύγχρονη ψυχιατρική και τώρα θα πωλείται από τα καταστήματα μοτοσυκλετών, χωρίς συνταγή γιατρού.

112  

BMW Xchallenge G650

Η BMW έχει παράδοση στις τουριστικές μοτοσυκλέτες. Το Xchallenge δεν αποτελεί εξαίρεση, μόνο που το ταξίδι μαζί της δεν έχει άσφαλτο, αλλά ατελείωτους χωματόδρομους και δύσβατες περιοχές.

KTM 690 SUPERMOTO

Η νέα γενιά του κινητήρα LC 4 είναι εδώ. Πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που θα έκανε ακόμα και τον Στασινό να κουρέψει τα ράστα μαλλιά του. Είναι καλή, πολύ καλή, τόσο καλή που χρειαστήκαμε λοστό για να τον ξεκολλήσουμε από πάνω της.

ΤΜ 144 MX

Οι κανονισμοί στην ΜΧ2 άλλαξαν. Τα δίχρονα 125 μπορούν πλέον να φτάσουν μέχρι και τα 144 κ.εκ. για να ανταγωνιτούν τα τετράχρονα 250 και η ΤΜ σπεύδει να εκμεταλλευτεί το γεγονός. Έχουν ελπίδα;

PIAGGIO CARNABY

Το όνομά του μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνους συνειρμούς, αλλά το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η απόλυτη ασφάλεια στην συμπεριφορά του. Θέλει να συνδυάσει την άνεση των μεγάλων scooter με την ευελιξία των μικρών -κι εδώ επεμβαίνει ο υπερσυντάκτης του ΜΟΤΟ για να βγάλει την τελική ετυμηγορία.

ISLE OF MAN

 

Ένα ταξίδι στο διάσημο νησί, όπου ο κόσμος δεν πάει για να κάνει ηλιοθεραπεία στις παραλίες του, ούτε για να ξεσαλώσει στα night club. Εκεί η ατμόσφαιρα μυρίζει βενζίνη και τα πουλιά καταριούνται τις ελεύθερες αγωνιστικές εξατμίσεις.

ADVENTURE TOURING (μπαίνει βινιέτα)

Με τα νερά όπως τα πάτε; Με την κροκάλα; Μην μας στεναχωριέστε, σας έχουμε τη λύση. Βουτήξαμε στα βαθιά νερά και κουτρουβαλήσαμε στις πέτρες, για να σας πούμε πώς να μην πάθετε τα ίδια.

race report 178

Δίπλα μας είχαμε MotoGP, στην Ισπανία είχαμε WSBK, στις Σέρρες τρέξαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στα Χανιά Supermoto και μέσα σε όλα αυτά παρακολουθήσαμε από κοντά motocross και scramble. Ούτε το CNN να ήμασταν.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

EDITORIAL 15

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ                     20

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ                          30

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ                           221

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ 290

LONG TERM 292

MINI TEST 294

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΥΠΟΣ 297

GLYNN KERR                           300

ΑΠΟΨΕΙΣ 302

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΕΣ                     304

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ        306