Τεύχος ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Κυκλοφορεί σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ!
Πώς είναι να οδηγεί ένας κοινός θνητός, ένας από εμάς, την ΤΩΡΙΝΗ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ κορυφαία MotoGP μοτοσυκλέτα; Πώς είναι να βρίσκεσαι στην σέλα της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας του Marc Marquez; Πόσο απέχει από την WSBK του Bulega στην ίδια πίστα και μαζί με αυτό, πόσο μακριά είναι από την ταχύτερη Superbike που μπορείς να αποκτήσεις; Μία αποκλειστική εμπειρία οδήγησης από το ενιαίο κιβώτιο και τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες των Marc Marquez και Nicolo Bulega!
Μεγάλο συγκριτικό μεσαίων Street μοτοσυκλετών σε Δρόμο και Πίστα!
Οδηγούμε μαζί τα σχολεία οδήγησης, τις μικρές εύχρηστες street και τις συγκρίνουμε σε όλες τις συνθήκες: Aprilia Tuono 457 – CFMOTO 450NK – Honda CB500 Hornet E-Clutch – Kawasaki Z500 – KTM 390 Duke – Royal Enfield Guerrilla 450
Εδώ φτιάχνονται όλα τα GS: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της BMW Motorrad στο Βερολίνο – Αναλυτικό ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες!
Honda CB1000GT: Αναλυτική δοκιμή της τουριστικής street που σκόνταψε βγαίνοντας στο προσκήνιο, σηκώθηκε και είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση που μας υποσχέθηκε η Honda!
Πρώτη δοκιμή Voge SR450X: Η Voge φωνάζει εδώ και καιρό πως έχει κάνει την διαφορά στα σκούτερ και αυτή είναι η ώρα να την ακούσουμε
Aprilia SRGT 400: Δοκιμή στην Ελλάδα του νέου σκούτερ της Aprilia που κόντρα στις άλλες φωνές, φωνάζει και αυτό την απάντηση: Φτάνει με τους Κινέζους, φέραμε και εμείς μία τέτοια λύση!
Πλήρεις δοκιμές Letbe Velocity 200, Yamaha NMAX 155 Tech Max, Aprilia Tuono 125
Νέα επεισόδια στις ενότητες: «Πάνω στην Γραμμή» για τα μυστικά της οδήγησης, νέο τεχνικό άρθρο αναβάθμισης απόδοσης στην ενότητα «Στη Ράμπα», νέο επεισόδιο ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ, SinFiles από τον Σάκη Συνιώρη, Στο Στόμα του Λύκου από τον Λάζαρο Αλεξάκη και φυσικά τα Νέα Κόσμου που πρέπει να γνωρίζεται για να είστε μέσα στα πράγματα και τα Νέα της Αγοράς για να ξέρετε ακριβώς τι νέο κυκλοφορεί σε εξοπλισμό μοτοσυκλέτας και αναβάτη.
Μία στάση – ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ, δείτε τις πρώτες σελίδες κάθε μεγάλου άρθρου εδώ πατώντας στην φωτογραφία εξωφύλλου!
Περιεχόμενα
Οκτώβριος 2026 – ΤΟΜΟΣ ΛΖ’ – Τεύχος 683
Ρεπορτάζ
Εργοστάσιο BMW
Ένα από τα ιστορικότερα εργοστάσια στην Ευρώπη άλλαξε ριζικά για να παραμείνει ανταγωνιστικό έχοντας την ευθύνη της παραγωγής των μεγάλων GS αλλά και μερικών από τις ταχύτερες μοτοσυκλέτες στον κόσμο.
Συγκριτικό
Μικρομεσαία NAKED
Μοτοσυκλέτες A2, που δεν ζηλεύουν τις μεγαλύτερες και είναι έτοιμες για όλα και εκπληρώνουν τα όνειρα αυτών που έρχονται από Α1!
Δοκιμή
Honda CB1000GT
Με τον κινητήρα του Fireblade η νέα sport touring φέρνει τις αξίες της Honda στις 4κύλινδρες της κατηγορίας
Αποστολή
Ducati MotoGP Experience
Στο Misano μαζί με μια χούφτα ανθρώπους από όλον τον κόσμο για να βρεθούμε στη σέλα της Desmocedici GP26 του Marc Marquez αλλά και της εργοστασιακής Panigale του Nicolo Bulega
Δοκιμή
Aprilia Tuono 125
Μικρό στο μάτι όχι όμως και στον δρόμο, το μικρότερο των Tuono “μαθαίνει γράμματα” τους Α1 αναβάτες και εξυπηρετεί και στην καθημερινότητα
Δοκιμή
Voge SR450X
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος όμως στα μονοκύλινδρα adventure σκούτερ μεσαίου κυβισμού το στέμμα διεκδικεί το πρώτο δικύλινδρο!
Δοκιμή
Aprilia SR GT 400
Το Noale κατεβαίνει πάνοπλο στα μεσαία crossover με ένα μοντέλο που μοιράζεται μόνο τον κινητήρα του με το 400άρι Beverly
Δοκιμή
Letbe Velocity 200
Έχει σαν όπλο την τιμή του όμως αυτό δεν είναι ο μόνος λόγος να κοιτάξεις το Velocity με τον μεγαλύτερο κινητήρα. Ευτυχώς!
Δοκιμή
Yamaha NMAX155 Tech MAX
Το πιο high tech scooter της κατηγορίας του που κάνει ακόμη και το TMAX να νιώθει άβολα στον τομέα της τεχνολογίας
Long Term Test Yamaha MT-09 Y-AMT
Ο Ξύδης ανακαλύπτει πως η μελαγχολία μετά της διακοπές επηρεάζει καμιά φορά και τις μοτοσυκλέτες
Long Term Test Royal Enfield Guerrilla 450
Τον φθινοπωρινό καιρό περίμενε ο Λύκος για να ευχαριστηθεί βόλτα με το μονοκύλινδρο της RE
Race Report
Ο Μ.Marquez μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος έχοντας όμως μπροστά του τον Martin με N. Bulega να συνεχίζει τον χαβά του στο WSBK
Μόνιμες στήλες
EDITORIAL
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗ ΡΑΜΠΑ
SIN FILES
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MOTO MARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΜΟΤΟ
MINI TEST 158
ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ 160
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ 162
Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου