Moto 453

15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2010 - ΤΟΜΟΣ ΚΕ'

Ρεπορτάζ
Μεταφορά μοτοσυκλέτας με τρένο
Κάποτε ήταν αποσκευές, τώρα θεωρούνται εκρηκτικοί μηχανισμοί. Οι άνθρωποι που διοικούν τον ΟΣΕ βλέπουν τις μοτοσυκλέτες εντελώς διαφορετικά απ΄ότι ο υπόλοιπος κόσμος.

Superbike test
BMW S1000RR
Η BMW σπάει τις παραδόσεις της και μαζί τα κεφάλια του ανταγωνισμού. Αυτή η μοτοσυκλέτα θα τρελάνει κόσμο φέτος.

Συγκριτικό Superbike
Aprilia RSV4 Factory, KTM RC8 1190, Honda CBR 1000RR
Μέσα στην πίστα των Σερρών με τηλεμετρία, κάνουμε φύλλο και φτερό ένα V2, ένα V4 και ένα τετρακύλινδρο σε σειρά για να δούμε αν οι αριθμοί συμβαδίζουν με την αίσθηση.

Παρουσίαση Superbike
BIMOTA DB7 Oronero
Δύο πράγματα έκαναν διάσημη την Bimota, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός των φαίρινγκ τους και τα εξεζητημένα πλαίσια. Με την έκδοση Oronero και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά ξεπερνούν κάθε συμβατικό όριο.

techno-λογία
Τα traction control δεν είναι όλα ίδια
Κι όμως τα συστήματα traction control δεν δουλεύουν όλα με τον ίδιο τρόπο. Η χρήση για πίστα ή για δρόμο, καθορίζει τον σχεδιασμό τους...

1000+1 μυστικά
Αντιμετωπίστε το κρύο
Τα χελιδόνια φεύγουν όταν έρχεται ο χειμώνας, εμείς δεν χρειάζεται να γίνουμε μετανάστες για να αντιμετωπίσουμε το κρύο. Αρκεί μια σωστή προετοιμασία.

Παρουσίαση Superbike
Οδηγούμε την παγκόσμια πρωταθλήτρια WSS
CAL CRUTCHLOW YAMAHA R6
Φέτος στους αγώνες η Yamaha τα πήρε όλα, ακόμα και το παγκόσμιο πρωτάθλημα supersport, εκθρονίζοντας την Honda μετά από εννέα χρόνια.

Παρουσίαση Supebike
Aprilia RSV4R
Μια κατασκευαστική αστοχία που διέκοψε την παρουσίαση της RSV 4R στο Mugello, ήταν τελικά μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να οδηγήσουμε ξανά την μοτοσυκλέτα στο Estoril. Άμα σε θέλει...

Motocross Test
Yamaha YZF 250
Το 2001 η πρώτη YZF 250 μας έδειξε πως θα είναι το μέλλον της κατηγορίας τα επόμενα χρόνια. Ήταν τόσο καλή, που έμεινε σχεδόν απαράλλακτη μέχρι σήμερα. Τώρα πρέπει να τα κάνει όλα από την αρχή...  

παρουσίαση enduro
Οι μοτοσυκλέτες του Π. Π. Enduro
Πάνω που νόμιζαν ότι τα βάσανά τους τελείωσαν και ετοιμάζονταν να πάνε διακοπές μετά από ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, είδαν τον περιχαρή συντάκτη του ΜΟΤΟ να φοράει την στολή του...

Scooter Test
Honda SH150i
Τώρα που τα παπιά βλέπουν το κάστρο τους να πέφτει στα χέρια των scooter, η Honda βρήκε έναν άλλο τρόπο για να κρατήσει στην κυριαρχία της στα μικρά δίτροχα πόλης: Το φοβερό SH 150!

Scooter Test
Kymco Movie 150iS
Θα μπορούσε η Kymco να λείπει από τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο των scooter; Όχι βέβαια και η απόδειξη είναι το νέο Movie 150iS.

Ρεπορτάζ
11ο Αττικό Rally
Μπορεί μια κλασική μοτοσυκλέτα να μην είναι ό,τι καλύτερο για καθημερινή χρήση, όμως αν έχεις μία τέτοια, θέλεις συνέχεια να την οδηγείς και το Αττικό Rally είναι από τις καλύτερες ευκαιρίες.

race report
Παραδοσιακά, αγωνιστική Πρωτοχρονιά κάνουμε με Dakar. Όχι στο Dakar της Αφρικής, αλλά στο Dakar της Νοτίου Αμερικής! Σας έχουμε και νέα από τις αλλαγές στο MotoGP και μερικές δοκιμές.