Moto 455

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2010 - ΤΟΜΟΣ ΚΕ'

Παρουσίαση MV Agusta F4
Με τα ίδια χρώματα και όνομα που παρουσίασε το 1999 την F4 των 750 κυβικών, η MV Agusta μας προσκάλεσε και οδηγούμε την καινούρια F4 των 1000 κυβικών. Μια ολοκαίνουρια τετρακύλινδρη Superbike φτιαγμένη με τους κανόνες της υψηλής ιταλικής τέχνης, μιλάει στην πίστα.  

Παρουσίαση On - Off
BMW R1200GS / Adventure
Η μοτοσυκλέτα που έχει κάνει εκπληκτική εμπορική πορεία και έχει οδηγήσει ανταγωνιστές της BMW να σχεδιάζουν μοτοσυκλέτες για να  αντιμετωπίσουν την πορεία της, αύξησε την απόδοση του παραδοσιακού αερόψυκτου boxer κινητήρα της με δύο πλέον επικεφαλής εκκεντροφόρους.

Παρουσίαση street
BMW R 1200 RT
Η τουριστική μοτοσυκλέτα της BMW με τον Boxer κινητήρα ανανεώθηκε για το 2010. Με μεγαλύτερη απόδοση, χάρη στους δυο εκκεντροφόρους που τοποθετήθηκαν σε κάθε κεφαλή, φρεσκάρισμα στην εμφάνιση και νέους διακόπτες συνεχίζει να προσφέρει τις διαχρονικές αρετές της στην τουριστική οδήγηση με το πλεονέκτημα του μικρότερου βάρους

Διαδρομές
Ο γύρος της Αττικής
Επιλεγμένες ασφάλτινες διαδρομές για διασκεδαστική οδήγηση και εντός Αττικής. Οδηγούμε και προτείνουμε αυτές που είναι “μισή γκαζιά” από το σπίτι και μπορούν να προσφέρουν ατέλειωτη διασκέδαση

Ρεπορτάζ
IBOTY 2009-2010
Η διεθνής ψηφοφορία για την ανάδειξη της Μοτοσυκλέτας της Χρονιάς που πέρασε, ανάμεσα στα κορυφαία μοτοσυκλετιστικά περιοδικά του κόσμου, με τη συμμετοχή του ΜΟΤΟ. Για να σας κρατήσουμε σε αγωνία λέμε μόνο ότι για τις τρεις πρώτες θέσεις ψηφίσθηκαν Superbike.

1000+1 ΜΥΣΤΙΚΑ
Κοίτα καλά!
Τη μοτοσυκλέτα την οδηγούμε με ολόκληρο το σώμα μας. Το σώμα μας ακολουθεί το κεφάλι μας. Το κεφάλι οδηγείται από τα μάτια μας. Και τα μάτια μας μπορούμε να τα εκπαιδεύσουμε να κοιτούν εκεί που πρέπει, και να βλέπουν μόνο αυτά που χρειαζόμαστε.

techno-λογία
Γλίστρες ή έμβολα;
Πριν τις monoblock και τα οκτώ έμβολα υπάρχουν τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού για τις δαγκάνες των φρένων. Ποιες όμως είναι οι βασικές διαφορές ανάμεσα στις πλευστές και τις σταθερές δαγκάνες;

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ
Triumph Rocket ΙΙΙ
H μοτοσυκλέτα της Triumph με τον εντυπωσιακό διαμήκη τρικύλινδρο κινητήρα των 2300 κυβικών, είναι ιδιαίτερη. Όπως και το ιδιαίτερο ύφος γραφής του Ντάνη Φώτου που είχε τις εμπειρίες του μαζί της.

Street Test
Harley Davidson FLHTCU Ultra Classic Electra Glide
Η τουριστική μοτοσυκλέτα της Harley Davidson με το μακρύ όνομα και τoν μεγάλο V2 διεκδικεί τον τίτλο του βασιλιά. Το τεστ απαντάει στο εάν τον αξίζει.

Παρουσίαση Superbike
Palkalgar Honda CBR 600RR - WSS
Η μοτοσυκλέτα της ομάδας που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των Supersport του 2009. Την οδηγούμε και αποκαλύπτουμε την εξέλιξή της. Πως κατάφερε και άφησε πίσω της τη Honda Ten Kate μετά από επτά παγκόσμια πρωταθλήματα;

Enduro Test
KTM 690 Enduro R
Η υψηλότερων προδιαγραφών έκδοση R της 690 Enduro με τον πανίσχυρο κινητήρα της μπορεί να χώνεται σε δύσκολα μονοπάτια, αλλά και να ταξιδεύει με 170 χιλιόμετρα στην άσφαλτο. Πως τα καταφέρνει;

Motocross Test
Honda CRF 250R 2010
Η τοποθέτηση ψεκασμού στη CRF250R του 2010 δεν είναι η μόνη αλλαγή που έκανε η Honda. Mε καινούριο αλουμινένιο πλαίσιο πέμπτης γενιάς και νέο κινητήρα, η CRF250R πέρασε σε νέο επίπεδο εξέλιξης επικεντρωμένη στον στόχο της που είναι τo Motocross.

Ρεπορτάζ
Off Road Suzuki Test Ride
Η Suzuki πρόσφερε την ευκαιρία για οδηγική δοκιμή των νέων μοντέλων και όσοι την αξιοποίησαν είχαν σύμμαχο και τον καιρό.

race report
Ο καιρός περνάει και οι πρώτες επίσημες δοκιμές των ΜotoGP του 2010   έγιναν στη Sepang. Μετά την άσφαλτο ακολουθεί παγκόσμιο Motocross, Supercross από τις HΠΑ, συνέντευξη του αμερικανού Ryan Dungey και τελειώνουμε με ένα εκτενές ρεπορτάζ αφιερωμένο στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro, με αγώνα και πάλι στην Ελλάδα, αλλά και στην γειτονική μας Τουρκία.