MOTO 614 - 1η Ιανουαρίου 2021

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020
Αριθμός τεύχους: 
614

Επετειακό τεύχος ΜΟΤΟ – 35 ΧΡΟΝΙΑ! Κυκλοφορεί με ΔΩΡΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΠΡΕΛΟΚ χωρίς φυσικά να ξεχνάμε τα αυτοκόλλητα που συνοδεύουν παραδοσιακά αυτό το τεύχος. Κλείνουμε 35 ΧΡΟΝΙΑ ζωής και το γιορτάζουμε με ένα μεγάλο αφιέρωμα σε έξτρα σελίδες που καταγράφουν την πορεία μας από το πρώτο τεύχος του 1986, που κυκλοφόρησε ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 1985! Οι σελίδες του ΜΟΤΟ έχουν καταγράψει όλα αυτά τα χρόνια την ιστορία της μοτοσυκλέτας και κατά καιρούς, την έχουν επηρεάσει και σημαντικά. Το ΜΟΤΟ ανέκαθεν έκανε «Τα Πράγματα Να Συμβαίνουν», από το πρώτο τεύχος ξεκινώντας με συγκριτικές δοκιμές, καθιερώνοντας μεθοδολογία, κάνοντας αργότερα την ΠΡΩΤΗ επένδυση σε όργανα μέτρησης ακριβείας τεκμηριώνοντας τις δοκιμές του. Η αρθρογραφία όμως ήταν και είναι μονάχα μία από τις πλευρές του περιοδικού μας, οι εκδηλώσεις για τους αναγνώστες μία άλλη εξίσου σημαντική: Η πρώτη Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα έγινε από το ΜΟΤΟ και στην σημερινή εποχή το μεγαλύτερο Test Ride Event της Ευρώπης αποτελεί δική μας πρωτοτυπία και δημιουργία. Κοινωνικές παρεμβάσεις, επεμβάσεις σε αποφάσεις Υπουργείων και έναρξη διαλόγου με την Πολιτεία για τα συμφέροντα του Έλληνα μοτοσυκλετιστή είναι κάποια από αυτά που μας έχουν χαρακτηρίσει. Καταγράφουμε ορισμένους από αυτούς τους σταθμούς των πλούσιων 35 ετών και 614(!) τευχών με ένα μεγάλο αφιέρωμα που ανοίγει με editorial ο Χ. Χατζάρας, ιδρυτής του ΜΟΤΟ!

Σούπερ Συγκριτικό Streetfighter στις Σέρρες! Ducati Streetfighter V4 – KTM 1290 SUPER DUKE R – KAWASAKI Z H2! Αποκλειστικά στην πίστα των Σερρών με 590 άλογα συνολικά!

Triumph Trident: Πολυαναμενόμενο διότι είναι και “entry level” είναι και “premium” υπόσχεται και τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας! Αποστολή στα Κανάρια Νησιά.

BMW S1000XR: Streetfighter που κάθεσαι όρθιος για να κυνηγάς τους υπόλοιπους της παρέας με τα hyper-naked στους επαρχιακούς και να είσαι ο πιο άνετος στο ταξίδι. Το θέμα είναι αν γίνονται παραχωρήσεις και που, σε μία μοτοσυκλέτα που αντιπροσωπεύει το αληθινό, σπορ, πρόσωπο της BMW!

Ducati Diavel 1260: Μοτοσυκλέτα που ξεκίνησε ως σχέδιο για να χτυπήσει τις cruiser της αμερικάνικης αγοράς και βγήκε ένα Super-Monster με εξαρτήματα από τις superbike! Μόνο η Ducati μπορούσε να φτιάξει κάτι τέτοιο κι αυτή είναι η νεότερή του εκδοχή…

BMW R18 First Edition: Στο άνοιγμα του γκαζιού η αδράνεια του στροφάλου σου δίνει μία γροθιά στα πλευρά και καταλήγεις να το σκέφτεσαι να το μαρσάρεις! Τεράστια, ξεχωριστή και όπως θα διαβάσετε, ιδιαίτερου χειρισμού!

KTM 450 SX-F: Μία από τις πρώτες δοκιμές σε ολόκληρο τον κόσμο(!) του νέου συστήματος τηλέ-χειρισμού της KTM… η τεχνολογία στο Motocross περνά σε νέο επίπεδο!

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο HSBK 2020 – Ξεχωρίζουμε την CFMOTO ανάμεσα στους Κινέζους κατασκευαστές – Αφιέρωμα στην αγωνιστική ιστορία της Suzuki, συμπληρώνουν την ύλη του τεύχους μαζί με τις μόνιμες στήλες και τα νέα της αγοράς, ξεκινώντας έτσι πολύ δυναμικά το 2021, με ένα χορταστικό και ιδιαίτερα πλούσιο τεύχος! Κάνε κάτι για εσένα – Διάβασε ΜΟΤΟ!