MOTO 626 - 1η Ιανουαρίου 2022

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021
Αριθμός τεύχους: 
626

MOTO Ιανουάριος 2022 – ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Το πρώτο τεύχος του 2022 έρχεται με δυναμική θεματολογία και φέρνει την απαραίτητη ανανέωση στα αυτοκόλλητα του ΜΟΤΟ που είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά! Κυκλοφορεί Πέμπτη 30/12/2021 και δίνει μία μοτοσυκλετιστική ανάσα στις πρώτες ημέρες του χρόνου, ικανή να κρατήσει όλο τον Ιανουάριο!

Triumph Tiger 660: Η δεύτερη υλοποίηση της Triumph με τον νέο μεσαίο τρικύλινδρο και μία από τις πιο δυναμικές προτάσεις της ευρύτερης κατηγορίας σε μία πρόταση που ταιριάζει γάντι στα δικά μας μοτοσυκλετιστικά δεδομένα χρήσης.

CFMOTO 700CL-X Heritage: Η μοτοσυκλέτα με την απόλυτη σχέση τιμής απόδοσης αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να έχει αντίπαλο, αν αποδειχθεί πως έχει και καλή συμπεριφορά στον δρόμο, μιας και ο κινητήρας έχει δώσει ήδη σημάδια αξιοπιστίας. Η δοκιμή που απαντά ξεκάθαρα!

Γραμμή παραγωγής KTM & Επίσκεψη στο House of Brands: Ο μεγαλύτερος ευρωπαίος κατασκευαστής έχει στήσει το δικό του χωριό, μόλις μερικά χιλιόμετρα από εκεί που έχει τις ρίζες του. Η επίσκεψη αυτή φανερώνει κάθε πτυχή του χαρακτήρα του!

Όλα τα μοντέλα του 2022 από την EICMA: Συνεχίζουμε το οδοιπορικό σε όλα τα περίπτερα της EICMA που μας αποκαλύπτουν τα νέα μοντέλα του 2022 καθώς κι εκείνα που εμείς ξεχωρίσαμε!

KSR Group: Μία παρουσίαση των νέων μοντέλων της KSR που δεν περιορίστηκε στην στατική τους φωτογράφιση και μας δόθηκε η ευκαιρία μίας γρήγορης επαφής με την σέλα τους! Ο επόμενος μεγάλος παίκτης της αγοράς ανοίγει την ψαλίδα της γκάμας κι αυτή είναι μονάχα η αρχή!

MotoGuzzi V7 Stone Centenario: Κομμάτι ιστορίας που ενώνει το χθες με το σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Daytona Rockstar 500: Τελείως απροκάλυπτα αμφισβητεί τον ανταγωνισμό και στηρίζεται κάπου γερά για να το κάνει!

Voge 650 DSX: Η νέα μονοκύλινδρη της αγοράς, με γνώριμο κινητήρα που φέρει βαρύγδουπο όνομα! Την απογειώνουμε, την στρίβουμε, την ταξιδεύουμε!

Αφιέρωμα Yamaha FJ1100: Μοτοσυκλέτα που εξέφρασε το grand tourismo σε απόλυτο βαθμό, χωρίς να λάβει την αναγνώριση που θα έπρεπε εξαιτίας τους έντονου ανταγωνισμού της εποχής!

Ξεκινάμε την νέα χρονιά δυναμικά, με την πλουσιότερη ύλη – νέο ΜΟΤΟ #626 – Ιανουάριος 2022 – ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ιανουάριος 2022 – ΤΟΜΟΣ ΛZ' - ΤΕΥΧΟΣ 626

 

EICMA

Για άλλη μια φορά λιώσαμε σόλες και κάλτσες στα δαιδαλώδη halls της EICMA, για να σας μεταφέρουμε όχι μόνο εικόνες, αλλά αίσθηση και αποκλειστικές πληροφορίες για όλα τα νέα μοντέλα του 2022

 

Triumph Tiger 660

H οικογένεια των Tiger απέκτησε κι αυτή τη νέα πλατφόρμα του entry level τρικύλινδρου της Triumph, σε ένα πάντρεμα ιδιαιτέρως γοητευτικό!

 

Στα άδυτα της ΚΤΜ

Καταφέραμε να μπούμε στο άβατο του εργοστασίου της ΚΤΜ, μένοντας με το στόμα ανοιχτό από τις νέες εγκαταστάσεις του "House of Brands" και βλέποντας τα… απόρρητα των γραμμών παραγωγής των "Πορτοκαλί"!

 

Νέα μοντέλα KSR

Μετά την επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις, ανεβήκαμε και στις σέλες των νέων μοντέλων –συμπεριλαμβανομένου και του Brixton 1200- με τα οποία θα πλημμυρίσει την Ευρώπη η KSR

 

CFMOTO 700CL-X Heritage

H CFMOTO ταράζει για τα καλά τα νερά της κατηγορίας των μεσάιου κυβισμού roadster, τραβώντας τον δικό της –και σωστό εκ του αποτελέσματος- δρόμο!

 

Moto Guzzi V7 Stone Centenario

Ένα κομμάτι ζωντανής Ιστορίας, μπολιασμένο με σύγχρονη τεχνολογία. Το V7 της Moto Guzzi είναι ο ορισμός του ρετρό

 

Voge 650 DSX

Η Voge επιστρέφει στις στις βασικές αξίες των μονοκύλινδρων on-off, με μια δοκιμασμένη λύση που ταυτόχρονα όμως είναι και όσο διαφορετική χρειάζεται για να ξεχωρίσει

 

Daytona Rockstar 500

To Rockstar 500 της Daytona είναι μια απροκάλυπτη αμφισβήτηση του ανταγωνισμού και μάλιστα με αξιώσεις!

 

Yamaha FJ1100

Ένα ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο αφιέρωμα, στην μοτοσυκλέτα συνώνυμο του grand tourismo

 

35 χρόνια ΜΟΤΟ

Τα MOTO Test Ride Events είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της θεμελιώδους φιλοσοφίας του ΜΟΤΟ: Κάνουμε τα πράγματα να συμβαίνουν

 

Race report

Η περίοδος της αγρανάπαυσης των αγώνων είναι η ευκαιρία για απολογισμούς, αλλά και ζυμώσεις στο παρασκήνιο!

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL

MOTORIAL 

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ

LONG TERM TEST

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ

MOTO MARKET

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ

MINI TEST

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου