MOTO 629 - 1η Απριλίου 2022

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Παρασκευή 01 Απριλίου 2022
Αριθμός τεύχους: 
629

Σούπερ τεύχος MOTO Απριλίου #629 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γιατί το Tiger 1200 της Triumph είναι από τις πιο σημαντικές μοτοσυκλέτες του 2022! Η τρελή επένδυση των Άγγλων να κάνουν άλματα εξέλιξης και να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Οδηγούμε όλες του τις εκδόσεις σε όλες τις συνθήκες και φέρνουμε αποκλειστικές πληροφορίες που ΔΕΝ θα βρείτε πουθενά αλλού!

BMW R18 Transcontinental: Κάθε φορά που η BMW έχει προσπαθήσει να φτιάξει κάτι τελείως αμερικάνικο, έχει παταγωδώς αποτύχει. Η συγκεκριμένη έκδοση θέλει να το αλλάξει αυτό. Θα δούμε αν το έχει καταφέρει.

Voge 300DS: Καυτή κατηγορία για την Ελλάδα σε μία περίοδο της ιστορίας που υπάρχουν πολλές και αξιόλογες προτάσεις με την Voge όμως να μην αρκείται να είναι άλλη μία, αλλά Η μία!

Aprilia SR GT 200/125: Οδηγούμε στην Ιταλία το νέο σκούτερ της Aprilia που έρχεται να γεφυρώσει διαφορετικές κατηγορίες μεγεθών και να προτείνει λύσεις καθημερινής μετακίνησης προσφέροντας νέους συνδυασμούς δυνατοτήτων!

Dunlop Roadsmart IV: Η συνέχεια ενός θρυλικού ελαστικού που με την παραφωνία της δεύτερής του έκδοσης που δεν ήταν το ίδιο πετυχημένη, έχει κυριαρχήσει στην κατηγορία του για πάρα πολλά χρόνια! Το οδηγούμε σε στεγνό και βρεγμένο!

Beta RR200: Η «ανένταχτη» πλευρά του enduro, η ηρωική αντιπολίτευση, έχει ετοιμάσει μία μοτοσυκλέτα – γάντι για τον Έλληνα εντουρά. Κι έχουμε τον κατάλληλο τρόπο να δούμε πόσο ταιριαστό είναι!

Honda ADV350: Δοκιμάζουμε -πλέον και στην Ελλάδα- το νέο σκούτερ με πιρούνι μοτοσυκλέτας της Honda και εξηγούμε για ποιο ακριβώς λόγο, ο ανταγωνισμός έχει σοβαρότατο πρόβλημα.

Το ταξίδι SYM Nordkapp είναι άλλη μία απόδειξη, από τις πολλές που έχουμε δώσει, πως καμία απόσταση δεν είναι απαγορευτική για κανένα δίκυκλο και το μόνο που χρειάζεται κανείς για να ξεκινήσει το ταξίδι των ονείρων του, είναι η απόφαση!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Απρίλιος 2022 – ΤΟΜΟΣ ΛZ' - ΤΕΥΧΟΣ 629

 

Triumph TIGER 1200

Ολική επαναφορά για τον μεγάλο "Tίγρη" από την Triumph, που θέλει να ξεχάσουμε το παρελθόν και να επαναπροσδιορίσουμε τη θέση του στην κατηγορία

 

BMW R18 Transcontinental

Το όνομά της είναι μακρύ σαν σιδηρόδρομος και αντίστοιχο μέγεθος έχει και η τουριστική έκδοση της R18 που μετουσιώνει την άποψη των Γερμανών για τον αμερικάνικο μοτοσυκλετισμό

 

Voge 300 DS

Με τον μεγάλο δικύλινδρο αδερφό 500 DS να μας έχει δώσει μια θετική εικόνα για την Voge, ήρθε η σειρά του μονοκύλινδρου 300 DS να μας αποδείξει αν ισχύει και για τα μικρότερα μοντέλα της

 

Aprilia SR GT

Με το Typhoon η Piaggio είχε σημειώσει αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία στην κατηγορία των crossover scooters και θέλει να την επαναλάβει στη σύγχρονη εποχή με το νέο Aprilia SR GT

 

Dunlop Roadsmart IV

Η τέταρτη γενιά των premium sport-touring ελαστικών της Dunlop στοχεύει στις υψηλές επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες οδήγησης στο δρόμο

 

Beta RR 200

Τα δίχρονα enduro έχουν φανατικούς οπαδούς και η Beta έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να τους ικανοποιήσει

 

Honda ADV 350

Η Honda κατεβάζει στη μεσαία κατηγορία κυβισμού την άποψή της για τα crossover scooter που γνωρίσαμε με το X-ADV 750

 

Ταξίδι - Nordkapp

Ο Μητσάκης βάζει ξανά πλώρη για τον Ευρωπαϊκό βορρά, μόνου που αυτή τη φορά θα δει τον κόσμο πάνω στη σέλα ενός scooter SYM!

 

Race report

Το αναπάντεχο είναι πλέον ο κανόνας για τον κόσμο των MotoGP και οι δύο πρώτοι αγώνες της χρονιάς, στο Qatar και την Mandalika, φρόντισαν με κάθε τρόπο να το επιβεβαιώσουν

 

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL

MOTORIAL

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ

MOTO MARKET

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ

MINI TEST

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Απριλίου