MOTO 648 - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Ημερομηνία Κυκλοφορίας :
Αριθμός Έκδοσης :

Superbike στο Full μέσα στις Σέρρες, 1.000 χιλιόμετρα κάθε μέρα με On-Off στον γύρο της Ευρώπης, power naked σε όλους τους ρόλους, εργοστάσια που ανοίγουν τις πόρτες τους και ιδιοκτήτες μουσείων που λένε την ιστορία τους: Το τεύχος Νοεμβρίου έχει τα πάντα, δυνατές αποκλειστικότητες και κορυφαία αρθρογραφία για να σας κρατήσει στην κορυφή της ενημέρωσης:

Ducati Panigale V4R: Οδηγούμε στις Σέρρες παρέα με τον Πολυπρωταθλητή Σάκη Συνιώρη την προσωπική του μοτοσυκλέτα σε stock μορφή, λίγο πριν αρχίσει τις μετατροπές! Μία superbike βγαλμένη κυριολεκτικά μέσα από τα WSBK αναλύεται στις σελίδες του MOTO και η οδηγική της εμπειρία μεταφέρεται απευθείας σε εσάς!

BMW M1000 RR Competition: Η απάντηση της BMW στον σκληρό ανταγωνισμό για την καλύτερη superbike, έτοιμη για αγωνιστική χρήση, είναι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα που στόχο έχει την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος!

BMW M 1000 S Competition: Έχει 45 άλογα παραπάνω από την S1000R και είναι έτσι απλά η γυμνή με τα περισσότερα άλογα. Γιατί; Υπάρχει λόγος; Φυσικά και όχι. Κανένας λόγος, αλλά πάθος σίγουρα!

CFMTO 800NK: Εντυπωσιακά εξοπλισμένη, δυναμική, έντονα σπορ και έτοιμη για τον σκληρότερο ανταγωνισμό εδώ και πολλά χρόνια στην κατηγορία, η μεγάλη γυμνή της CFMOTO δεν έχει στόχο να αφήσει περιθώρια!

Royal Enfield Buller 350: Οδηγούμε στην Ινδία το τρίτο μέλος των 350 και μεταφέρουμε την τεράστια αλλαγή στην οποία έχει μπει η κορυφαία εταιρεία της αχανούς αυτής χώρας!

Triumph Tiger 850 Sport και Tiger 900 Rally Aragon Edition: Η Triumph δεν σταματά να βγάζει εκδόσεις και δεν σταματά να ετοιμάζει ένα Tiger για τον κάθε έναν εκεί έξω! Έχει φτάσει πλέον σε tailor made εκδόσεις που κουμπώνουν επάνω σου και με αυτή την διπλή δοκιμή, θα δεις αν είναι για εσένα!

KTM 890 Adventure R: Έχει προκαλέσει ιντερνετική διαταραχή, η ιστορία του 890 Adventure R που έγινε χιλιομετροφάγος για να προλάβει την εκκίνηση του Adventure Rally και αφού γύρισε τα χώματα της Νορβηγίας, κατέκτησε την χώρα από άκρη σε άκρη, επιστρέφοντας από τον γύρο της Ευρώπης! Ποια είναι η μέθοδος Pablo Picaso με την οποία πέρασε τον Αρκτικό Κύκλο σερί σε 36 ώρες χωρίς διανυκτέρευση; Ποια διαδρομή ακολουθήθηκε και τα σημαντικά σημεία του επικού αυτού, σόλο ταξιδιού!

CAN-AM Spyder RT Limited: Θέλεις ένα διαφορετικό όχημα, ένα όχημα που γεφυρώνει κάθε κόσμο; Η CAN-AM έχει την λύση με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο να ταξιδεύεις!

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ROTAX: Με τεράστια ιστορία και εξίσου τεράστια κατασκευαστική δεινότητα, με στελέχη ικανά να σχεδιάσουν και να εξελίξουν για μία σειρά τελείως διαφορετικών οχημάτων, η επίσκεψη στο συγκεκριμένο εργοστάσιο ανοίγει τα μάτια!

TOP Mountain Motorcycle Museum: Συνέντευξη με τον άνθρωπο που έχτισε δύο φορές, το μουσείο μοτοσυκλέτας με το μεγαλύτερο υψόμετρο! Πως ξεκίνησαν και πώς τα κατάφεραν και την δεύτερη φορά!

KTM 125 Duke: Η πιο γρήγορη μετάβαση και ταυτόχρονα ενσωμάτωση στον κόσμο της μοτοσυκλέτας από τον κόσμο του αυτοκινήτου! Το μικρό Duke είναι ο καλύτερος δάσκαλος οδήγησης και ταυτόχρονα και ο καλύτερος φίλος κάθε νέου αναβάτη!

Peugeot Metropolis: «Αγάπη μου συρρίκνωσα το αυτοκίνητο» είναι ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του άρθρου για ένα σκούτερ με τρεις τροχούς, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνους που αγαπούν και τους τέσσερις…

Με όλα αυτά και ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! Το πιο πλούσιο περιοδικό μοτοσυκλέτας συνεχίζεται με τις Long Term δοκιμές, τις θεματικές του ενότητες, τα ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ, το μοναδικό ελληνικό κόμικ μοτοσυκλέτας και όλα τα Νέα Κόσμου και Αγοράς που πρέπει κανείς να απομονώσει και να κρατήσει! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Νοέμβριος 2023 – ΤΟΜΟΣ ΛZ' - ΤΕΥΧΟΣ 648

 

BMW M 1000 RR Competition

Με έναν και μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος στο WSBK, η BMW έφτιαξε μια superbike που αξίζει να την κάνεις αφίσα

 

BMW M 1000 S Competition

Με 45 ίππους περισσότερους από την S 1000 R, έγινε η ισχυρότερη γυμνή παραγωγής του κόσμου

 

Ducati Panigale V4R

Τεχνολογία MotoGP, εμφάνιση που… τα σπάει και με τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας

 

CFMOTO 800NK

Η πρώτη μοτοσυκλέτα με “tablet” που θα κερδίσει και την καρδιά σου!

 

Αποστολή

Royal Enfield 350 Bullet

Το τρίτο μέλος της οικογένειας των 350 έχει το πιο διάσημο όνομα απ’ όλα στην ιστορία της Enfield

 

Triumph Tiger 850 Sport & Tiger 900 Rally Aragon Edition

Δύο νέες εκδόσεις στην γκάμα των μεσαίων Tiger που καλύπτουν τα άκρα της κατηγορίας

 

15.000 χιλιόμετρα ΚΤΜ 890 Adventure R

Φτάνουμε έως την άκρη της Ευρώπης για να δοκιμάσουμε τα όριά μας

 

 

CAN-AM Spyder RT Limited

Η κορυφή των τρίροδων της CAN-AM προσφέρει επιδόσεις και πολυτέλεια

 

Εργοστάσιο ROTAX

Επίσκεψη στο πιο διάσημο εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων της Ευρώπης για μοτοσυκλέτες, ATV, UTV, Snowmobiles, Go-Kart και… αεροπλάνα!

 

Top Mountain Museum

Το πιο “ψηλό” μουσείο μοτοσυκλέτας στον κόσμο  

 

KTM 125 Duke

Μικρό αλλά θαυματουργό

 

Peugeot Metropolis

Η γαλλική άποψη για τα scooter με τρεις ρόδες

 

Long Term Test

CFMOTO 800MT

Εκμάθηση enduro

 

Long Term Test

Royal Enfield HNTR 350

Διακοπές τέλος!

 

Race Report

Ανακάτεψε την τράπουλα η αποχώρηση του Marquez στα MotoGP και αλλάζει την ιστορία η είσοδος της Ducati στα MX!

 

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ    

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ 

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ      

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ     

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ   

MOTO MARKET   

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ  

MINI TEST 

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ    

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ 

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου