Μεγάλος Διαγωνισμός MOTO & MOTUL: Έλα μαζί μας στο MotoGP του Sachsenring!

Κερδίστε ένα ταξίδι στο MotoGP του Sachsering! Για τρίτη συνεχή χρονιά, το MOTO και η MOTUL σας ταξιδεύουν στην Γερμανία, σ' ένα φανταστικό τριήμερο με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

UPDATE:

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί! Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί με άρθρο στο motomag.gr έπειτα από την επικοινωνία μαζί του και επιβεβαίωση της συμμετοχής του.

Σας ευχαριστούμε όλους σας για την πολύ μεγάλη συμμετοχή!

Media File

Το MOTO γιορτάζει φέτος τριάντα (30) χρόνια κυκλοφορίας, έχοντας κληρώσει εκατοντάδες μικρά και μεγάλα δώρα στους αναγνώστες του σ' αυτό το διάστημα. Από ολόκληρες μοτοσυκλέτες και μοναδικά ταξίδια, μέχρι χρήσιμα και αναμνηστικά δώρα - διοργανώνουμε κάθε διαγωνισμό, μικρό ή μεγάλο, με την ίδια ακριβώς χαρά ως ελάχιστη ανταμοιβή απέναντι στην αγάπη των αναγνωστών μας!   

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το MOTO και η MOTUL διοργανώνουν διαγωνισμό με έπαθλο ένα εκπληκτικό ταξίδι στην Γερμανία, όπου ένας τυχερός αναγνώστης θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα MotoGP στο Sachsering! Τόσο το Σάββατο, όσο και την ημέρα του αγώνα θα μπει μαζί μας στα paddock, ενώ στον χώρο φιλοξενίας της MOTUL θα συναντήσει από κοντά τους αναβάτες των συνεργαζόμενων ομάδων, που θα υπογράφουν αυτόγραφα και θα βγαίνουν φωτογραφίες!

 

Δείτε εδώ πως περιέγραψε την εμπειρία του ο Μάνος Κασίδης, περσινός νικητής!

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι του ‘15

Δείτε εδώ τους δύο νικητές του πρώτου διαγωνισμού (2014) και πώς περιέγραψαν το ταξίδι τους!

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι του ‘14

 

Το MOTO και η MOTUL έχουν μόλις ολοκληρώσει έναν ακόμα διαγωνισμό με προϊόντα της MOTUL και νικητές:

Προϊόντα περιποίησης MOTUL:  

Kωνσταντίνος Ψάλτου με τηλ: *******714

Σακίδιο MOTUL:

Αριστείδης Τζιβανάκης με τηλ: *******215

Αναμνηστικό καπέλο MOTUL:

Φρίντα Παυλίδου με τηλ: *******651

 

Χωρίς λοιπόν να χαθεί καθόλου χρόνος, ξεκινάμε τον επόμενο διαγωνισμό με το καλύτερο μοτοσυκλετιστικό δώρο: Την εμπειρία των MotoGP μέσα από την φιλοξενία της MOTUL, μαζί με την ευκαιρία να επισκεφτείτε τα paddock! Το μεγάλο δώρο περιλαμβάνει:

·         Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα

·         Όλες τις μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο και την πίστα του Sachsenring

·         2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο κοντά στην πίστα

·         Εισιτήρια για όλο το Σαββατοκύριακο

·         Catering στις εγκαταστάσεις της MOTUL

·         Πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και να μπορείτε να ταξιδέψετε στην Γερμανία τις ημέρες του αγώνα: 15-17 Ιουλίου.

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Η σωστή απάντηση αναφέρεται στην αρχή του κειμένου

 

 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει τριάντα επτά (-37-) ημέρες από την 20η Μαΐου 2016 έως 27η Ιουνίου 2016 (20/05/2016 -27/06/2016)

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω email και τηλεφώνου. Καθώς απαιτείται αυστηρή τήρηση των ημερομηνιών για την έκδοση των εισιτηρίων, συνιστούμε σε όλους τους συμμετέχοντες να είναι προσεκτικοί στην συμπλήρωση των στοιχείων τους, για να μπορέσουν να ειδοποιηθούν εγκαίρως σε περίπτωση που κληρωθούν, και να μην μεταφερθεί το δώρο σε επόμενο επιλαχόντα!