AGV Corsa R “MUGIALLO” Limited Edition Rossi Replica

Η AGV πρόσθεσε ένα καινούριο κράνος στην γκάμα της με την ονομασία Mugiallo.
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

30/11/2016

Το όνομα MUGIALLO προκύπτει από την θεματολογία των γραφικών και των χρωμάτων του κράνους, δηλαδή του ονόματος της πίστας του Mugello (στον αγώνα της οποίας το φόραγε ο Rossi) και της ιταλικής λέξης Giallo που σημαίνει κίτρινο. Πέρα από το σχεδιάγραμμα της πίστας και το όνομά της που βρίσκονται στο πάνω μέρος του κράνους, υπάρχουν πίσω ζωγραφισμένα τα τρία κατοικίδια του Valentino και η ιταλική σημαία στο σαγόνι.

Το Corsa R ανήκει στην αγωνιστική σειρά κρανών της AGV και πέρα από τον αεροδυναμικό σχεδιασμό του κελύφους και τον αποτελεσματικό εξαερισμό του, διατίθεται με δύο διαφορετικές εσωτερικές επενδύσεις, με δροσερή ή ζεστή αίσθηση. Τα υλικά του κέλυφους είναι Carbon-Αραμίδιο-Fiberglass, κατασκευάζεται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη και το βάρος του ξεκινά από τα μόλις 1350 γραμμάρια για το XS.

Η προτεινόμενη τιμή που ανακοινώνει επίσημα η AGV για αυτό το περιορισμένης παραγωγής κράνος είναι στα €999.

Delta Motorcycles - Καλοκαιρινές εκπτώσεις έως και 50%

Από τις 25 έως τις 29 Ιουλίου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/7/2022
Επισκεφθείτε τη Delta Motorcycles μεταξύ 25 και 29 Ιουλίου 2022 και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις της που φτάνουν έως και το 50%.
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Delta Motorcycles:
"Καλοκαιρινές εκπτώσεις έως και 50% στην Delta Motorcycles! 
 
Το καλοκαίρι είναι εδώ το ίδιο και οι θερινές προσφορές σε ρούχα και αξεσουάρ από την αγαπημένη σας εταιρεία! Μία ευκαιρία για του φίλους και ιδιοκτήτες ΚΤΜ να ντυθούν στο αγαπημένο πορτοκαλί χρώμα. 
 
Για πέντε ολόκληρες μέρες, από τις 25 έως τις 29 Ιουλίου σας προσκαλούμε στην Delta Motorcycles, Καλλιρρόης 17, στο κέντρο της Αθήνας όπου θα βρείτε προϊόντα της ΚΤΜ με σημαντικές εκπτώσεις έως και 50%! 
 
Σας περιμένουμε!"