To Gruppo Pritelli στην Ελλάδα (Δελτίο Τύπου)

Τα ρούχα και αξεσουάρ των πρωταθλητών
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

23/2/2018

H Peristeras Moto Tyres και η Α. Μ. Παπαγεωργίου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την αντιπροσώπευση για την Ελλάδα και Κυπρου του Gruppo Pritelli, το οποίο διαθέτει τα επίσημα ρούχα και gadgets των περισσότερων οδηγών και ομάδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP & SBK!

Συγκεκριμένα οι Marc Marquez, Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso, Casey Stoner, Andrea Iannone, Alex Marquez, Aleix Espargaro, η οικογένεια του Marco Simoncelli, η οικογένεια του Nicky Hayden, η ομάδα Repsol Honda, το HRC, η ομάδα Sic 58, η ομάδα Kawasaki SBK, η Ducati History, το αγωνιστικό τμήμα Ducati Corse, διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μέσω του Gruppo Pritelli. Για κάθε οδηγό υπάρχουν πολλά σχέδια σε ρούχα (t-shirt, καπελάκια, ζακέτες, φούτερ με κουκούλα, παντελόνια, σορτσάκια, μπουφάν, για άνδρες και γυναίκες, καθώς και παιδικά), αλλά και σε αξεσουάρ (μπρελόκ, αυτοκόλλητα, ομπρέλες, πετσέτες, μποτίλιες, σετ φαγητού).

Στα καταστήματα της Peristeras Moto Tyres (Μιχαλακοπούλου 125, τηλ.: 2107775380) και της A. M. Παπαγεωργίου (Μιχαλακοπούλου 133, τηλ.: 2107758100), έχουν δημιουργηθεί οι αντίστοιχες βιτρίνες, όπου μπορεί κανείς να δει και διαλέξει τα αντικείμενα του αγαπημένου του οδηγού ή ομάδας.  

 

Delta Motorcycles - Καλοκαιρινές εκπτώσεις έως και 50%

Από τις 25 έως τις 29 Ιουλίου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/7/2022
Επισκεφθείτε τη Delta Motorcycles μεταξύ 25 και 29 Ιουλίου 2022 και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις της που φτάνουν έως και το 50%.
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Delta Motorcycles:
"Καλοκαιρινές εκπτώσεις έως και 50% στην Delta Motorcycles! 
 
Το καλοκαίρι είναι εδώ το ίδιο και οι θερινές προσφορές σε ρούχα και αξεσουάρ από την αγαπημένη σας εταιρεία! Μία ευκαιρία για του φίλους και ιδιοκτήτες ΚΤΜ να ντυθούν στο αγαπημένο πορτοκαλί χρώμα. 
 
Για πέντε ολόκληρες μέρες, από τις 25 έως τις 29 Ιουλίου σας προσκαλούμε στην Delta Motorcycles, Καλλιρρόης 17, στο κέντρο της Αθήνας όπου θα βρείτε προϊόντα της ΚΤΜ με σημαντικές εκπτώσεις έως και 50%! 
 
Σας περιμένουμε!"