Οι κλασσικές μοτοσυκλέτες στην πίστα των Μεγάρων

Στα πλαίσια του HSBK
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

8/10/2020

Η Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, ανακοίνωσε την συμμετοχή της λέσχης σε ένα ειδικό session 10 γύρων, ως παράλληλη δραστηριότητα στα πλαίσια του αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στην πίστα των Μεγάρων, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο ακόλουθο δελτίο τύπου της Λέσχης:

 

Δελτίο τύπου

 

κρατήστε την ημερομηνία .....

 

Κυριακή  25 Οκτωβρίου 2020

 

“ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ στην Πίστα ΜΕΓΑΡΩΝ”.

 

10 Γύροι σε Ειδικό Session ανάμεσα στους Αγώνες του HSBK - Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητος, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

 

Δεκτές όλες οι Κλασσικές μοτοσικλέτες (δηλαδή παλαιότερες των 30 ετών, κατασκευασμένες μέχρι και το 1990), είτε :

 

α) Με κλασσικές πινακίδες ΟΛΩΝ των Ομοσπονδιών ή

 

β) Με πινακίδες Υπουργείου (μετά από Τεχνικό Έλεγχο)

 

Πιθανή κατηγορία Young Timers (20 έως 30 ετών, δηλαδή κατασκευασμένες από

το1991 έως το 2000) αν υπάρξει ενδιαφέρον συμμετοχών.

 

Όριο Συμμετοχών 35 - Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ - Καμία οικονομική επιβάρυνση στους συμμετέχοντες.

 

Οργανωτής : Αθλητική Ένωση Άρτεμις και Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων.

 

Συντονιστής : Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας.

 

Επιμέλεια : IRON TEAM,

 

Αιγίδα : AΜΟΤΟΕ.

 

Περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα …..

 

--

Από την Γραμματεία της λέσχης

 

Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας Πλατεία Αγ. Ασωμάτων 6

10554

Θησείο

Αθήνα

 

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Πέμπτη 21:00 έως 23:00

Τηλέφωνα: 2103221834 (και FAX),  2103221821 http://www.classicbike.gr/ https://www.facebook.com/hellenicclassicmotorcycleclub

 

 

 

BMU-Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 3ος: Σαρωτική νίκη Καρακώστα

Στο 1:23 γύρισε ο Σπηλιώτης – Κυρίαρχοι οι Έλληνες στην SSP
BMU-Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 3ος: Σαρωτική νίκη Καρακώστα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

1/6/2025

Μία καταπληκτική νίκη με ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Καρακώστας στις Σέρρες, απέναντι στον πολυπρωταθλητή Martin Choy και των υπολοίπων ξένων που κατακλύζουν την κατηγορία έναντι των ελάχιστων ελληνικών συμμετοχών.

Όσο εκπληκτική ήταν η νίκη του Καρακώστα, άλλο τόσο απίστευτος ήταν ο ρυθμός του Μιχάλη Σπηλιώτη που μετρά διπλάσια χρόνια από τους υπόλοιπους αλλά συνεχίζει να έχει την ικανότητα να κρατήσει τον υψηλό ρυθμό που απαιτεί αυτή η κατηγορία.

Ο Καρακώστας έκανε μία πολύ καλή εκκίνηση με δεδομένο πως είχε απέναντί του μία δυνατότερη superbike και έστριψε δεύτερος όπου δεν κάθισε εκεί ούτε λεπτό. Έκανε αμέσως την επίθεσή του και πέρασε εμπρός πριν ολοκληρώσει το πρώτο 1/3 του γύρου μένοντας πρώτος με διαφορά για το σύνολο του αγώνα!

 

Λίγες στιγμές από χθες !!! Στις 3:30 ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου και Βαλκανικό Πρωταθλήματος. Καλή επιτυχία σε όλους. A few moments from yesterday !!! At 3:30 the 4th round of the Panhellenic and Balkan Championship. Good luck to all. Karakostas Honda Honda Motorcycles & ATVs Saracakis Group of Companies Intramoto Glyfada ZenOne Racing Tassoulis Extra Products LIQUI MOLY Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories LIQUI MOLY Motorbike Greece Georgopoulos Power Store Papastavrou Shops RiSE custom @κορυφαίοι θαυμαστές

Posted by Dimitris Karakostas on Sunday, June 1, 2025

 

Δεν άφησαν κανένα περιθώριο οι Έλληνες αναβάτες στην SSP, όπου Παντελεάκης και Παπαγεωργίου ήταν σε άλλο επίπεδο και έκαναν το 1-2 με τον Φουρθιώτη να μην αφήνει περιθώριο στον Pascota για την γενική της κατηγορίας που συμπληρώνει συμμετοχές SSP και STK600. Ένας πολύ δυναμικός αγώνας με την γενική κατάταξη να δείχνει πως δεν υπάρχει αντίπαλος για τους Έλληνες αναβάτες.

Κι εδώ ο ρυθμός του Γιάννη Τζορτζόπουλου είναι μία προσωπική νίκη καθώς γύρισε στο 1:24 έχοντας τεράστια διαφορά ηλικίας από τους υπόλοιπους και με μία μοτοσυκλέτα που δεν είναι στο πλαίσιο των υπολοίπων από πλευράς ιπποδύναμης, κατάλληλα προετοιμασμένη ωστόσο μετά από χρόνια εμπειρίας.

Στην κατηγορία GR-Racing, Νέων, την νίκη πήραν οι Κίτσος Γεώργιος στην Racing και ο νεαρός και πολύ γρήγορος αναβάτης Αντώνης Βεντουρας που αγώνα-αγώνα φαίνεται πως χτίζει εμπειρία με γεωμετρικό ρυθμό.

Στην OPEN-Senior την νίκη σημείωσαν οι Αγγελακόπουλος Μαρκος στην OPEN και ο Κλαδογένης Γιάννης στην Senior ενώ αντίστοιχα ο Κολλάρος Παναγιώτης μπορεί στην ελληνική κατηγορία να μην έχει άλλες συμμετοχές, όμως στο BMU είναι 15 πολλοί ανταγωνιστικοί αναβάτες με πολύ δυνατές μοτοσυκλέτες όπου ο Παναγιώτης ανέβηκε στην 4η θέση με την μοναδική RC390 της κατηγορίας όπου οι χρόνοι της ήταν πολύ κοντινοί μεταξύ των αναβατών.

Αυτή την στιγμή ολοκληρώνονται οι αγώνες όλων των κατηγοριών για τον 4ο αγώνα τους Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας

Βάθρα και αποτελέσματα