Στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών πραγματοποιήθηκε ο τρίτος και τέταρτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξαγόταν παράλληλα με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU. Το δύο στα δύο έκαναν οι Παπαγεωργίου και Βεντούρας, ενώ νίκες σημείωσαν στις κατηγορίες τους και οι Φουρθιώτης και Κορρέ.
Πάμε όμως να δούμε τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:
SSP 300
Δύο νίκες έκανε ο Αντώνης Βεντούρας στα SSP 300, με τον Παναγιώτη Κολλάρο να κατακτά μία δεύτερη και μία τρίτη θέση και τον Oguz Tashan να παίρνει μία τρίτη και μία δεύτερη θέση.
F1000
Ο Krasev Kanchev έκανε το δύο στα δύο με τον Ψυχογιό Χαράλαμπο να παίρνει μία δεύτερη και μία τρίτη θέση. Ο Παρασκευάς Γεώργιος κατέκτησε μία πέμπτη και μία έκτη θέση, ενώ και ο Καρυωτούδης Γεώργιος πήρε μία έκτη θέση στον δεύτερο αγώνα.
F110
Στην κατηγορία η Αντωνία Κορρέ τερμάτισε στην 6η θέση στον πρώτο αγώνα και στην 3η θέση στον δεύτερο, κέρδισε όμως και στους δύο αγώνες στο R7 CUP.
SSP
Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου πήρε δύο νίκες με μερικά χιλιοστά διαφορά από τον Teodorescu Razvan Gabriel και έδειξε ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα 51 του χρόνια! Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης διακρίθηκε επίσης με μία τέταρτη και μία τρίτη θέση, ενώ στην κατηγορία STK600 κατέκτησε μία νίκη και μία δεύτερη θέση.
SBK
Ο Martin Choy κέρδισε και τους δύο αγώνες της κορυφαίας κατηγφορίας, μπροστά από τον πολύ ανταγωνιστικό Δημήτρη Καρακώστα που πέτυχε δύο δεύτερες θέσεις και γύρισε στο 1:17.
OPEN
Στην κατηγορία Open, τον πρώτο αγώνα κέρδισε ο Χρηστάκης Ηλίας με δεύτερο τον Φιλίππου Κωνσταντίνο και τρίτο τον Καταμπά Νικηφόρο, ενώ στον δεύτερο αγώνα την καρό σημαία πήρε ο Αντωνάκης Ηλίας, με δεύτερο τον Καταμπά Νικηφόρο και τρίτο τον Κλαδογέννη Ιωάννη.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν οι αειθαλείς Ιωάννης Τζωρτζόπουλος και Μιχάλης Σπηλιώτης που στηρίζουν εδώ και δεκαετίες τους ελληνικούς αγώνες και ακόμη και σήμερα σημειώνουν ανταγωνιστικούς χρόνους!