Η Andeli Mototouring σε αγωνιστικούς ρυθμούς

Χορηγός του Γιάννη Περιστερά στο CIV
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

30/5/2019

Ο Γιάννης Περιστεράς είναι ο μικρότερος σε ηλικία αναβάτης που έχει κερδίσει αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή σε αυτό. Όμως μαζί με τους ελληνικούς αγώνες, το φετινό πρόγραμμα του Γιάννη Περιστερά περιλαμβάνει επιπλέον και την συμμετοχή του στον ευρωπαϊκό θεσμό του CIV. Μαζί του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ως χορηγός η Andeli Mototouring, όπου πλέον βρίσκεται σε… αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς ήδη έχει ετοιμάσει το 2ο Woman’s Ride Event στα Τρίκαλα για τις 15-18 Ιουνίου. Ακολουθεί το δελτίου τύπου που μας έστειλε η Peristeras Tyres σχετικά με την χορηγία της Andeli Mototouring στον Γιάννη Περιστερά.   

Η προσπάθεια του 14χρονου Γιάννη #John41 Περιστερά στο Ελληνικό ΠΠΤ και το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, στην κατηγορία Supersport300 έχει ήδη ξεκινήσει και αμέσως μετά τον 2ο και 3ο Αγώνα του ΠΠΤ που θα γίνει στις Σέρρες στις 8 & 9 Ιουνίου, ο Έλληνας οδηγός θα βρεθεί στην Ιταλία για δοκιμές πριν από τον πρώτο Αγώνα του στο CIV. Η Andeli Mototouring είναι χορηγός της Ελληνικής ελπίδας για κάτι καλό σε διεθνές επίπεδο, αφού άλλωστε η ίδια έχει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προφίλ.

Η Andeli Mototouring με έδρα την Αθήνα καλύπτει τις ανάγκες μεμονωμένων μοτοσυκλετιστών αλλά και ομάδων από αναβάτες που θέλουν να χαρούν τον μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας. Παρέχει τη δυνατότητα για βραχυχρόνια ενοικίαση αλλά και για μακροχρόνια μίσθωση μικρών και μεγάλων μοτοσυκλετών (leasing) από όλη τη γκάμα του κορυφαίου κατασκευαστή μοτοσυκλετών του κόσμου, της Honda. Ταυτόχρονα διοργανώνει μοτοσυκλετιστικές εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τους αναγνωρισμένους F.I.M Moto Tour Assistants της. Επιπλέον, η διοργάνωση πρωτοποριακών event στο χώρο των 2 τροχών και η υποστήριξη επιλεγμένων αναβατών είναι κομμάτι της συνεισφοράς της στη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας στην Ελλάδα. Μπορεί κανείς να γνωρίσει την ομάδα της Αndeli αλλά και τον στόλο των μοτοσυκλετών της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Μεσογείων 355.

Από την πλευρά της η Peristeras Racing ευχαριστεί την Andeli Mototouring για τη συμβολή της στην προσπάθεια της ομάδας και του οδηγού για το καλύτερο δυνατό εντός και εκτός συνόρων.

 

BMU και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, Σέρρες – Κυριάρχησαν Παπαγεωργίου και Βεντούρας

Νίκες επίσης για Φουρθιώτη και Κορρέ στις κατηγορίες τους
bmu
Από τον

Παύλο Καρατζά

2/6/2026

Στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών πραγματοποιήθηκε ο τρίτος και τέταρτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξαγόταν παράλληλα με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU. Το δύο στα δύο έκαναν οι Παπαγεωργίου και Βεντούρας, ενώ νίκες σημείωσαν στις κατηγορίες τους και οι Φουρθιώτης και Κορρέ.

Πάμε όμως να δούμε τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:

SSP 300

Δύο νίκες έκανε ο Αντώνης Βεντούρας στα SSP 300, με τον Παναγιώτη Κολλάρο να κατακτά μία δεύτερη και μία τρίτη θέση και τον Oguz Tashan να παίρνει μία τρίτη και μία δεύτερη θέση.

F1000

Ο Krasev Kanchev έκανε το δύο στα δύο με τον Ψυχογιό Χαράλαμπο να παίρνει μία δεύτερη και μία τρίτη θέση. Ο Παρασκευάς Γεώργιος κατέκτησε μία πέμπτη και μία έκτη θέση, ενώ και ο Καρυωτούδης Γεώργιος πήρε μία έκτη θέση στον δεύτερο αγώνα.

F110

Στην κατηγορία η Αντωνία Κορρέ τερμάτισε στην 6η θέση στον πρώτο αγώνα και στην 3η θέση στον δεύτερο, κέρδισε όμως και στους δύο αγώνες στο R7 CUP.

SSP

Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου πήρε δύο νίκες με μερικά χιλιοστά διαφορά από τον Teodorescu Razvan Gabriel και έδειξε ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα 51 του χρόνια! Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης διακρίθηκε επίσης με μία τέταρτη και μία τρίτη θέση, ενώ στην κατηγορία STK600 κατέκτησε μία νίκη και μία δεύτερη θέση.

SBK

Ο Martin Choy κέρδισε και τους δύο αγώνες της κορυφαίας κατηγφορίας, μπροστά από τον πολύ ανταγωνιστικό Δημήτρη Καρακώστα που πέτυχε δύο δεύτερες θέσεις και γύρισε στο 1:17.

OPEN

Στην κατηγορία Open, τον πρώτο αγώνα κέρδισε ο Χρηστάκης Ηλίας με δεύτερο τον Φιλίππου Κωνσταντίνο και τρίτο τον Καταμπά Νικηφόρο, ενώ στον δεύτερο αγώνα την καρό σημαία πήρε ο Αντωνάκης Ηλίας, με δεύτερο τον Καταμπά Νικηφόρο και τρίτο τον Κλαδογέννη Ιωάννη.

 

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν οι αειθαλείς Ιωάννης Τζωρτζόπουλος και Μιχάλης Σπηλιώτης που στηρίζουν εδώ και δεκαετίες τους ελληνικούς αγώνες και ακόμη και σήμερα σημειώνουν ανταγωνιστικούς χρόνους!