Ετοιμαστείτε για το “2nd Women’s Ride” τον Ιούνιο στα Τρίκαλα

Τα τρομερά κορίτσια ξαναχτυπούν!
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

22/5/2019

Το Women’s Ride επιστρέψει και αυτή τη φορά τα φοβερά κορίτσια ετοιμάζονται να αναστατώσουν την περιοχή των Τρικάλων. Η Andeli Mototouring παρέα με τη δραστήρια παρέα του Ride Me Up διοργανώνουν για δεύτερη φορά το Woman’s Ride, κάτι απόλυτα αναμενόμενο μετά την επιτυχία που είχε η περσινή πρώτη συνάντηση, όπως μπορεί να διαβάσετε από το ρεπορτάζ μας ΕΔΩ. Ακολουθεί το δελτίο τύπου των οργανωτών, με τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν την φετινή εκδρομή:

 

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“2nd Women’s Ride”

ΤΡΙΚΑΛΑ

15-18 Ιουνίου 2019

 

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου “Women’s Ride”, που πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνεργασία με την ομάδα “Ride me Up”, ήρθε πλέον ο καιρός να οργανώσουμε το επόμενο!

 

Το “2nd Women’s Ride” θα πραγματοποιηθεί και πάλι σε συνεργασία με την ομάδα “Ride me Up”, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, θα είναι τετραήμερο (15-18 Ιουνίου 2019) και θα συμπεριλαμβάνει, εκτός του ταξιδιωτικού, σεμινάρια και παρουσιάσεις από ειδικούς στους τομείς τους, όπως είναι η ασφαλής οδήγηση σε group, ο κατάλληλος εξοπλισμός και το σωστό φόρτωμα πριν το ταξίδι, η συντήρηση της μοτοσυκλέτας, η αντιμετώπιση συμβάντων τεχνικής φύσης  η παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, άφθονη διασκέδαση και κληρώσεις για απίθανα δώρα!

Επίσης φέτος θα υπάρξει για τις συμμετέχουσες εκπαίδευση οδήγησης  εκτός δρόμου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με off-road μοντέλα της Honda.

 

Το  “Women’s Ride”  προσπαθεί να δημιουργήσει έναν νέο θεσμό, και να  συμπληρώσει το μεγάλο κενό που υπάρχει στον Ελληνικό μοτοσυκλετιστικό κόσμο με τη μικρή συμμετοχή γυναικών σε ταξιδιωτικά.

 

Η ομάδα της ANDELI, καταλύοντας τα στεγανά και τα στερεότυπα, προσπαθεί να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη για τους δύο τροχούς δεν έχει φύλο.

 

Αποκλειστικός χορηγός μοτοσυκλετών  για την Off-Road εκπαίδευση, αλλά και για Test Rides είναι η αντιπροσωπεία «Honda Σαρακάκης», η οποία είναι ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας του “Women’s Ride”.

 

Η Honda Fireblade του Guy Martin από το Isle of Man TT βγαίνει στο σφυρί

CBR1000RR8 από το βάθρο του Isle of Man TT σε δημοπρασία στο NEC Classic Motor Show
Martin Fireblade
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

24/7/2026

Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες του Guy Martin, η Honda CBR1000RR8 Superstock της ομάδας Shaun Muir Racing, αναζητά νέο ιδιοκτήτη μέσω της Iconic Auctioneers.

Η Honda CBR1000RR Fireblade που οδήγησε ο Guy Martin στους αγώνες της κατηγορίας Superstock στο Isle of Man TT του 2008 και του 2009 θα δημοπρατηθεί στις 15 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του NEC Classic Motor Show 2026, από τον οίκο Iconic Auctioneers.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα συμμετείχε με τα χρώματα της Shaun Muir Racing και συνδέθηκε με μερικές από τις σημαντικότερες επιτυχίες του Βρετανού αναβάτη στους θρυλικούς αγώνες δρόμου.

Το κορυφαίο αποτέλεσμα ήρθε το 2009, όταν ο Martin τερμάτισε 2ος στον αγώνα Superstock του Isle of Man TT, πίσω από τον Ian Hutchinson. Την ίδια χρονιά κατέλαβε και την 4η θέση στο Ulster Grand Prix, ενώ το 2008 είχε ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο με τη συγκεκριμένη Fireblade, τερματίζοντας 3ος πίσω από τους Cameron Donald και John McGuinness.

Martin Fireblade

Η Fireblade είχε δημοπρατηθεί ξανά από την ίδια εταιρεία πριν από επτά χρόνια και από τότε παρέμεινε στην ίδια συλλογή, χρησιμοποιούμενη κυρίως ως έκθεμα.

Η μοτοσυκλέτα διατηρεί τον αυθεντικό χρωματισμό Hydrex / Red Torpedo / SMR και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας, υπογεγραμμένο από τον επικεφαλής μηχανικό της ομάδας, Mick Shanley.

Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών, η Fireblade βρισκόταν σε λειτουργική κατάσταση πριν από λίγα χρόνια, ωστόσο συνιστάται βασικός τεχνικός έλεγχος και ελαφριά επαναφορά πριν επιστρέψει στην πίστα ή τεθεί ξανά σε λειτουργία.

Περισσότερες πληροφορίες για την δημοπρασία μπορείτε να βρείτε εδώ.