Ετοιμαστείτε για το “2nd Women’s Ride” τον Ιούνιο στα Τρίκαλα

Τα τρομερά κορίτσια ξαναχτυπούν!
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

22/5/2019

Το Women’s Ride επιστρέψει και αυτή τη φορά τα φοβερά κορίτσια ετοιμάζονται να αναστατώσουν την περιοχή των Τρικάλων. Η Andeli Mototouring παρέα με τη δραστήρια παρέα του Ride Me Up διοργανώνουν για δεύτερη φορά το Woman’s Ride, κάτι απόλυτα αναμενόμενο μετά την επιτυχία που είχε η περσινή πρώτη συνάντηση, όπως μπορεί να διαβάσετε από το ρεπορτάζ μας ΕΔΩ. Ακολουθεί το δελτίο τύπου των οργανωτών, με τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν την φετινή εκδρομή:

 

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“2nd Women’s Ride”

ΤΡΙΚΑΛΑ

15-18 Ιουνίου 2019

 

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου “Women’s Ride”, που πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνεργασία με την ομάδα “Ride me Up”, ήρθε πλέον ο καιρός να οργανώσουμε το επόμενο!

 

Το “2nd Women’s Ride” θα πραγματοποιηθεί και πάλι σε συνεργασία με την ομάδα “Ride me Up”, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, θα είναι τετραήμερο (15-18 Ιουνίου 2019) και θα συμπεριλαμβάνει, εκτός του ταξιδιωτικού, σεμινάρια και παρουσιάσεις από ειδικούς στους τομείς τους, όπως είναι η ασφαλής οδήγηση σε group, ο κατάλληλος εξοπλισμός και το σωστό φόρτωμα πριν το ταξίδι, η συντήρηση της μοτοσυκλέτας, η αντιμετώπιση συμβάντων τεχνικής φύσης  η παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, άφθονη διασκέδαση και κληρώσεις για απίθανα δώρα!

Επίσης φέτος θα υπάρξει για τις συμμετέχουσες εκπαίδευση οδήγησης  εκτός δρόμου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με off-road μοντέλα της Honda.

 

Το  “Women’s Ride”  προσπαθεί να δημιουργήσει έναν νέο θεσμό, και να  συμπληρώσει το μεγάλο κενό που υπάρχει στον Ελληνικό μοτοσυκλετιστικό κόσμο με τη μικρή συμμετοχή γυναικών σε ταξιδιωτικά.

 

Η ομάδα της ANDELI, καταλύοντας τα στεγανά και τα στερεότυπα, προσπαθεί να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη για τους δύο τροχούς δεν έχει φύλο.

 

Αποκλειστικός χορηγός μοτοσυκλετών  για την Off-Road εκπαίδευση, αλλά και για Test Rides είναι η αντιπροσωπεία «Honda Σαρακάκης», η οποία είναι ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας του “Women’s Ride”.

 

Ανάκληση Honda CB1000F και CB100 Hornet για πρόβλημα στα ελατήρια πιστονιού

Επέκταση της ανάκλησης που είχε ανακοινωθεί στις ΗΠΑ στις αρχές της χρονιάς
Honda CB1000 Hornet SP
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

20/3/2026

Η Honda εξέδωσε ανακοίνωση στην Ιαπωνία εξαγγέλλοντας ανάκληση για δύο μοντέλα που αθροίζουν συνολικά τέσσερεις εκδόσεις: CB1000 Hornet, CB1000 Hornet SP, CB1000F και CB1000F SE.

Ο λόγος που προκαλεί την ανάκληση είναι ο ίδιος που ίσχυε για το Hornet στις ΗΠΑ τον περασμένο Γενάρη και αφορά κάποιες μοτοσυκλέτες στις οποίες το διάκενο μεταξύ πιστονιού και ελατηρίου είναι μεγάλο, με αποτέλεσμα να περνά λάδι στον θάλαμο καύσης. Αν αυτό δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, η αυξημένη κατανάλωση λαδιού μπορεί να προκαλέσει ελλειματική λίπανση του κινητήρα με καταστροφικές συνέπειες.

Η διαδικασία έχει διευρυνθεί τώρα στην Ιαπωνία, περιλαμβάνοντας και κάποια CB1000F που χρησιμοποιούν τον ίδιο κινητήρα.

Στην ιαπωνική ανάκληση η Honda δηλώνει πως θα αντικατασταθούν τα ελατήρια και τα πιστόνια, ενώ επιπλέον θα ελεγχθεί ο κινητήρας και, αν εντοπιστούν ύποπτοι θόρυβοι, θα αντικατασταθεί ολόκληρος ο κινητήρας.

Οι αριθμοί πλαισίων που αφορά η νέα ανάκληση είναι οι παρακάτω:

CB1000F / CB1000F SE: SC94-1000025 ως SC94-1001426

CB1000 Hornet / CB1000 Hornet SP: SC86-1000015 to SC86-1000739

Η ανάκληση αφορά συνολικά 1.341 μοντέλα CB1000F και 620 CB1000 Hornet.