Ετοιμαστείτε για το “2nd Women’s Ride” τον Ιούνιο στα Τρίκαλα

Τα τρομερά κορίτσια ξαναχτυπούν!
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

22/5/2019

Το Women’s Ride επιστρέψει και αυτή τη φορά τα φοβερά κορίτσια ετοιμάζονται να αναστατώσουν την περιοχή των Τρικάλων. Η Andeli Mototouring παρέα με τη δραστήρια παρέα του Ride Me Up διοργανώνουν για δεύτερη φορά το Woman’s Ride, κάτι απόλυτα αναμενόμενο μετά την επιτυχία που είχε η περσινή πρώτη συνάντηση, όπως μπορεί να διαβάσετε από το ρεπορτάζ μας ΕΔΩ. Ακολουθεί το δελτίο τύπου των οργανωτών, με τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν την φετινή εκδρομή:

 

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“2nd Women’s Ride”

ΤΡΙΚΑΛΑ

15-18 Ιουνίου 2019

 

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου “Women’s Ride”, που πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνεργασία με την ομάδα “Ride me Up”, ήρθε πλέον ο καιρός να οργανώσουμε το επόμενο!

 

Το “2nd Women’s Ride” θα πραγματοποιηθεί και πάλι σε συνεργασία με την ομάδα “Ride me Up”, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, θα είναι τετραήμερο (15-18 Ιουνίου 2019) και θα συμπεριλαμβάνει, εκτός του ταξιδιωτικού, σεμινάρια και παρουσιάσεις από ειδικούς στους τομείς τους, όπως είναι η ασφαλής οδήγηση σε group, ο κατάλληλος εξοπλισμός και το σωστό φόρτωμα πριν το ταξίδι, η συντήρηση της μοτοσυκλέτας, η αντιμετώπιση συμβάντων τεχνικής φύσης  η παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, άφθονη διασκέδαση και κληρώσεις για απίθανα δώρα!

Επίσης φέτος θα υπάρξει για τις συμμετέχουσες εκπαίδευση οδήγησης  εκτός δρόμου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με off-road μοντέλα της Honda.

 

Το  “Women’s Ride”  προσπαθεί να δημιουργήσει έναν νέο θεσμό, και να  συμπληρώσει το μεγάλο κενό που υπάρχει στον Ελληνικό μοτοσυκλετιστικό κόσμο με τη μικρή συμμετοχή γυναικών σε ταξιδιωτικά.

 

Η ομάδα της ANDELI, καταλύοντας τα στεγανά και τα στερεότυπα, προσπαθεί να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη για τους δύο τροχούς δεν έχει φύλο.

 

Αποκλειστικός χορηγός μοτοσυκλετών  για την Off-Road εκπαίδευση, αλλά και για Test Rides είναι η αντιπροσωπεία «Honda Σαρακάκης», η οποία είναι ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας του “Women’s Ride”.

 

Εγκαίνια για τα πρώτα επίσημα ορεινά περάσματα - Στον δήμο Σουλίου στις 19-20 Σεπτεμβρίου

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους μοτοσυκλετιστές - Δείτε το διήμερο πρόγραμμα των εγκαινίων
Μοτοσυκλετιστικά Πάσα - Δήμος Σουλίου εγκαίνια 2026
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

10/9/2026

Σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου, και τον χορηγό του έργου CFMOTO, η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.) καλεί τους φίλους της μοτοσυκλέτας στα εγκαίνια των πρώτων επίσημα αναγνωρισμένων ορεινών περασμάτων στην Ελλάδα.

Διήμερο το πρόγραμμα των εγκαινίων των πρώτων επίσημα αναγνωρισμένων Μοτοσυκλετιστικών Πάσων (ορεινών περασμάτων) που θα πραγματοποιηθούν στον δήμο Σουλίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΜΟΤΟΕ έχει ως εξής:

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου – Παραμυθιά

-Συνάντηση γνωριμίας στο Σχολείο Βούλγαρη

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου - Σχολείο Βούλγαρη

-Ημέρα αφιερωμένη στον Μοτοσυκλετιστικό Τουρισμό: Έκθεση / παρουσιάσεις / προβολές /μουσική dj/ έκθεση & market τοπικών προϊόντων. Στον ελεύθερο χώρο μπροστά από το Σχολείο Βούλγαρη 

(https://maps.app.goo.gl/byB1Yae1GzFCSafd6)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

-10:00 Εκκίνηση από Παραμυθιά για το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Παραμυθιάς όπου θα γίνουν τα εγκαίνια. Στην διαδρομή θα διασχίσουμε και το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Σουλίου – Αχέροντα.

-12:00 Τελετή και πρώτη επίσημη διέλευση. Μετά τα εγκαίνια θα συνεχίσουνε την διαδρομή για το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Πλακωτής και θα σταματήσουμε για φαγητό σε σημείο που θα σας ενημερώσουμε την Κυριακή πρωί

-Λήξη της εκδήλωσης

Η πρόσκληση απευθύνεται φυσικά σε όλους τους μοτοσυκλετιστές με τη ΜΟΤΟΕ να τονίζει ότι δεν υπάρχει κανενός είδους χρέωση για τη συμμετοχής τους.

δήμος Σουλίου - εγκαίνια Μοτοσυκλετιστικών Πάσων 2026