Ο Σάκης Συνιώρης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018

Με νέα μοτοσυκλέτα θέλει να έρθει το 2019
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

26/10/2018

Ο μεγάλος Έλληνας πρωταθλητής που μετρά 11 Πανελλήνιους Τίτλους, αποτέλεσε το φαβορί και για τον φετινό τίτλο μέχρι την τελευταία στιγμή, στον τελευταίο αγώνα. Και ήταν το φαβορί παρόλο που αγωνιζόταν με αρκετά παλαιότερη μοτοσυκλέτα. Με δελτίο τύπου ενημερώνει για την πορεία του στο ΠΠΤ2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια δύσκολη σεζόν για τον Συνιώρη

“Μια δύσκολη σεζόν με πολύ έντονο συναγωνισμό. Μια σεζόν που ξεκίνησε με την ίδια κουρασμένη Αprilia του 2011 και χωρίς συγκομιδή βαθμών στον πρώτο αγώνα. Στη συνέχεια οι τερματισμοί μου ήταν μια 2η θέση και μια 1η θέση στην Τρίπολη και στις Σέρρες αντίστοιχα. Στον 4ο αγώνα μια ακόμη νίκη με έφερε ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στον τελευταίο διπλό αγώνα στα Μέγαρα, το Σάββατο πήρα την 1η θέση χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τους συναθλητές μου. Την Κυριακή όμως ο Λευτέρης Πίππος ήταν πολύ δυνατός, κάνοντας την κίνηση του στον προτελευταίο γύρο στα φρένα της μεγάλης ευθείας στην Κ6 από την εσωτερική. Στην έξοδο έχοντας καλύτερη επιτάχυνση οι τροχιές μας συγκρούστηκαν.

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και πολύ δυνατή και είχε ως αποτέλεσμα την μετατόπιση του αριστερού μου clip on και το στράβωμα της μανέτας του συμπλέκτη και δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να αντεπιτεθώ ξανά, τερματίζοντας τελικά 2ος στον αγώνα και στο πρωτάθλημα”, είπε ο 11 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας, συνοψίζοντας τη μάχη που έδωσε στον τελευταίο αγώνα.

Ο μηχανικός Χρήστος Φράγκος που επιμελήθηκε την Aprilia είπε: “Κατόπιν επικοινωνίας με τον Σάκη Συνιώρη μου ζητήθηκε να τον στηρίξω για τον 5ο και 6ο αγώνα του ΠΠΤ2018. Λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη επιτυχημένη συνεργασία μας τις χρονιές '12 '13 '14 με πρωταθλήματα το '13 και διπλό πρωτάθλημα σε 1000 και 600 το '14 και την καλή μας εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην WSBK SS600 τo '13, πάρθηκε η απόφαση να ξανασυνεργαστούμε. Τα αποτελέσματα του Σ/Κ ήταν θετικά, για τον λίγο χρόνο προετοιμασίας της μοτοσυκλέτας και λαμβάνοντας υπόψιν τις τεχνολογικές "αδυναμίες" της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας, έναντι στα καινούρια μοντέλα. Ευχαριστώ τον Σάκη Συνιώρη για την εμπιστοσύνη του προς εμένα”.

Ο μηχανικός Μάκης Χρήστου που είχε την επιμέλεια της μοτοσυκλέτας μέχρι και τον 4ο αγώνα της χρονιάς, δήλωσε: “Η άτυχη στιγμή του Σάκη Συνιώρη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ήταν καθοριστική για τη συνέχεια, καθώς το πρωτάθλημά μας έχει μόνο 6 αγώνες. Παρόλα αυτά με τη νίκη το Σάββατο ο Σάκης κατάφερε να φτάσει στον τελευταίο αγώνα με ένα βαθμό προβάδισμα. Η μάχη της Κυριακής ήταν τρομερή και ήταν κρίμα που τραυματίστηκε η μοτοσυκλέτα και δεν κατάφερε να αντεπιτεθεί. Όλη τη χρονιά οδήγησε σαν πραγματικός Πρωταθλητής”.

Η ομάδα S1NIORIS Racing κοιτάζει μπροστά και ήδη ξεκινά την αναζήτηση για μια πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, ενόψη του Πρωταθλήματος του 2019.

 

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας: Moster Εnergy, Peristeras Dunlop, Capriccosa, Ermax, Uusag tools,  Radio One, Did, Jt sprockets, Renthal, BP Τσέλος, Mimicos electronics, Περιοδικό MOTO, VGR suspension servis, Arai helmets, DNA air filters, RISE, Blue Peach, Denicol, Brembo, Βαφές Μάνος.

Μονομάρκα Pirelli για την κατηγορία ΟΡΕΝ του ΠΠΤ

Peristeras Pirelli
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/3/2023

Η Peristeras Tyres ανακοινώνει πως για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Peristeras Tyres:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σύναψη συνεργασίας σε συμφωνια με την ομοσπονδια ΑΜΟΤΟΕ και με την επίσημη αντιπροσωπεία της PIRELLI στην Ελλάδα, την Intramoto Glyfada για τη διάθεση των ελαστικών της κατηγορίας OPEN στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2023, η οποία θα είναι “Μονομάρκα”, δηλαδή όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται με τα ίδια ελαστικά. 

Pirelli Open Peristeras

Σε συνέχεια της πολυετής εμπειρίας μας στους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Είναι τιμή μας το να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και την τεχνική μας υποστήριξη τη νέα αγωνιστική χρονιά στους αγωνιζόμενους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Ευχές για ένα  πετυχημένο Πρωτάθλημα 2023 και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Sponsored  by  PERISTERAS 
DIABLO   SUPERCORSA  “SPV2” 
SPV2  Αγωνιστικό ζευγάρι για την κατηγορία  OPEN--2023 
OPEN :  120/70-17 + 180/55-17  280€      <SPV2>      120/70-17 + 190/55-17  290€ 

*Η προσφορά αφορά αποκλειστικά ζεύγος ελαστικών .
*Απαιτείται  παραγγελία των ελαστικών δύο εβδομάδες πριν τον εκάστοτε αγώνα."