Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2023 - Το πρόγραμμα

Από την Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε.
ΠΠΤ 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/3/2023

Η Αθλητική ΜΟΤΟΕ προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας μοτοσυκλετών 2023, μια διοργάνωση που αποτελείται από 6 αγώνες (2 διπλούς και 2 μονούς) και με διεξαγωγή στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης. Το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων λάμπει δια της απουσίας του.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
22-23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ Θ.Α.
09-10-11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΕΡΡΕΣ (2πλος αγώνας με BMU RR) Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε. - F.R.M)
13-14-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕΡΡΕΣ (2πλος αγώνας με BMU RR) Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε. - F.R.M)
11-2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ Θ.Α.
Ετικέτες

Ντίνος Μαυρόπουλος - Διπλός Πρωταθλητής SSP300 2023, σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και BMU

Με νέο, επίσημο ρεκόρ πίστας, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών
Ντίνος Μαυρόπουλος
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/10/2023

Ο Ντίνος Μαυρόπουλος πήρε όχι έναν, αλλά δύο τίτλους στην κατηγορία SSP300 για το 2023, τον πρώτο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας που διεξήχθη αποκλειστικά στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, και τον δεύτερο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας. Παράλληλα, “έγραψε” και νέο ρεκόρ πίστας στις Σέρρες, με 1:23.832, έναν εντυπωσιακό χρόνο αν λάβεις υπόψη σου την έλλειψη κυβισμού, και το πόσο χάνει μια SSP300 μοτοσυκλέτα στη μεγάλη ευθεία. Σημειώστε πως ο νεαρός Έλληνας αναβάτης είχε πετύχει τον ίδιο άθλο (διπλός Πρωταθλητής) και πέρυσι!

Το τελευταίο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και του Πανελλήνιου έκλεισε για τον Μαυρόπουλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: δυο νίκες , Pole position και ένα Ρεκόρ πίστας! Έτσι έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα με πολύ δυνατούς αγώνες και με αποκόμιση μεγάλης και πολύτιμης εμπειρίας.

Ντίνος Μαυρόπουλος

Σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση των δύο τίτλων, ο Ντίνος Μαυρόπουλος (δεξιά στην άνω φωτό) ευχαρίστησε την ομάδα του, ARP Racing Academy, και όλους όσους πίστεψαν σε εκείνον για άλλη μια αγωνιστική χρονιά.

@arp_academy @yamahamotorgreece @yamaha_racing_hellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodynamicsgr @motod1rect @alpinestars @nolangroup @pirelli @dnafilters @extraproducts.tasoulis @yamaha_spiliotis1_official @mouratisgp @lyopayofficial @greekmadness_ @nikos9295 @solid.lift @vgrteamgeorgakopoulos

Ετικέτες