Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Πρωταθλητής Racing ο Αρναουτάκης και Κυπελλούχος η Λαδά!

Ανεπίσημη βαθμολογία

Με βάση τα αποτελέσματα του τελευταίου αγώνα στα Μέγαρα, και σε αναμονή της επίσημης βαθμολογίας από την ΑΜΟΤΟΕ, Πρωταθλητής στην Racing είναι πλέον ο Αρναουτάκης Αλέξανδρος με 105 βαθμούς και δεύτερος ο Παντελεάκης Βασίλης με 75 βαθμούς, με τον Σακελλαρίου Κωνσταντίνο να συμπληρώνει 58 βαθμούς.

Στην SS300 η Δήμητρα Λαδά που συμμετείχε σε όλους τους αγώνες κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδας 2021 σε μία χρονιά που ακόμη και η συμμετοχή είναι δύσκολη λόγο συγκυριών, πόσο μάλιστα σε μικτή κατηγορία, όπως τώρα. Στον τελευταίο αγώνα δεν εμφανίστηκε κανείς από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες κι έτσι η πορεία της προς την κατάκτηση του κυπέλλου ήρθε δίχως μία τελική μάχη ενώ ανταμείφθηκε για το γεγονός πως δεν έχασε ούτε έναν αγώνα.

Η Racing μέσα στην οποία συμμετέχει και η SS300 είναι μία κατηγορία που έχει περισσότερες συμμετοχές, αντίστοιχη της OPEN που και οι δύο μαζί συγκεντρώνουν διπλάσιες συμμετοχές από την superbike και την supersport, ιδιαίτερα στον τελευταίο αγώνα που χαρακτηρίστηκε από τις πολύ λίγες συμμετοχές.

Ελπίζουμε από την επόμενη κιόλας χρονιά, περισσότεροι αναβάτες να μπουν στους αγώνες μοτοσυκλέτας και να μην υπάρχουν κατηγορίες που μετά βίας συμπληρώνεται μόνο το βάθρο.

Όλα όσα έγιναν στον 5ο αγώνα ΠΠΤ στα Μέγαρα, εδώ!