Δυναμική παρουσία του MOTO στο Παν.Πρ.Enduro 2018

Ο Κίμων Καράμπελας θα αγωνίζεται με GAS GAS
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

13/2/2018

Σε λίγο ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2018 κι ο συντάκτης του MOTO, Κίμων Καράμπελας, θα συμμετέχει στην Ε2 με GAS GAS! Πέρσι ο Κίμων μπήκε δυναμικά στην ομάδα του περιοδικού, ξεκινώντας την συνεργασία μας με Enduro δοκιμές και συγκριτικά, καταφέρνοντας να ανταπεξέλθει άμεσα στα πρότυπα που του θέσαμε και στην μεθοδολογία δοκιμών, την στιγμή που πραγματοποιούσε ανακωχή από την αγωνιστική δράση για να αποκαταστήσει παλαιότερους τραυματισμούς.

Φέτος, την προπόνηση την ξεκίνησε όπως την σταμάτησε πέρσι, κάνοντας άλλο ένα χειρουργείο - στον αντίχειρα αυτή την φορά, συνέπεια τραυματισμού από το πρώτο σχεδόν προπονητικό σκέλος. Είναι αλήθεια πως μέσα από την καλύτερη γνωριμία που έχει επιφέρει η συνεργασία μας, το μοναδικό για το οποίο δεν έχουμε καταλήξει ακόμα για τον Κίμωνα, είναι το.. είδος του φυλακτού που πρέπει να του δώσουμε! Ελπίζουμε πάντως πως φέτος οι ατυχίες έχουν ήδη περάσει, και θα συγκεντρωθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, αλλά και στις δοκιμές του MOTO, με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η eXTra products προσφέρει στον Κίμων μία Gas Gas EC250 EnduroGP για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς και υποστήριξη στον αγώνα.

Πέρσι το MOTO ξεκίνησε και πάλι μετά από χρόνια μία τεράστια προσπάθεια, έχοντας φυσική παρουσία σε κάθε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενημερώνοντας άμεσα με φωτογραφίες και ρεπορτάζ, όλους εσάς, τους αναγνώστες μας. Φέτος το ρεπορτάζ του Enduro θα έρχεται λοιπόν ακόμα περισσότερο «εκ των έσω», με τον Κίμωνα να μας δίνει αναλυτική περιγραφή.

 

Ο Κίμων συμπληρώνει πλούσιο βιογραφικό στο Enduro, που επιγραμματικά έχει ως εξής:

2007:     Έναρξη αγωνιστικής δράσης

2008:     Συμμετοχή σε αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος και Αττικού κυπέλλου scramble

2009:     Πανελλήνιος Πρωταθλητής Enduro κατηγορία EJunior

2ος Βαλκανικού Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία ΕJunior

15ος Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία ΕJunior, Ελλάδα

Βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου αναβάτη

2010:     Συμμετοχή μόνο στον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία ΕJunior (λόγω στράτευσης)

2011:     Πανελλήνιος Πρωταθλητής Enduro κατηγορία ΕJunior

19ος Παγκοσμίου Πρωταθλητής Enduro κατηγορία EJunior

2012:     3ος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro  κατηγορία Ε2

20ος Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία ΕJunior, Ισπανία

21ος Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία EJunior, Πορτογαλλία

2013:     3ος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία Ε3

2014:     2ος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία Ε1

2015:     Πανελλήνιος Πρωταθλητής Enduro κατηγορία Ε3

Συμμετοχή στο ISDE της Σλοβακίας με την εθνική ομάδα: Ασημένιο μετάλλιο

2016:     2ος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία Ε3

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: