Enduro - Παρουσιάστηκε η ομάδα της Beta Chachagias Racing Team

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Beta Chachagias Racing συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro
motomag Enduro - Παρουσιάστηκε η ομάδα της Beta Chachagias Racing Team
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/3/2024

Οι Πάνος Κακολύρης, Γιώργος Μανωλίδης, Κωνσταντίνος Γεροντάκης και Γιάννης Τσιρίγος θα αποτελέσουν τη σύνθεση της ομάδας Beta Chachagias Racing Team η οποία θα έχει την υποστήριξη της Amsoil και της Red Bull στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro του 2024.

Ο Πρωταθλητής EnduroGP στο Πανελλήνιο Enduro τα δύο τελευταία χρόνια Πάνος Κακολύρης ο οποίος θα αγωνιστεί στην κατηγορία E2 θα έχει στη διάθεση του το Beta RR 350 Racing. Ο Γιώργος Μανωλίδης πρωταθλητής στην κατηγορία Ε3 το 2014 θα λάβει μέρος τη φετινή χρονιά στην E3 και θα έχει στη διάθεση του το Beta RR 300 Racing.

Enduro - Παρουσιάστηκε η ομάδα της Beta Chachagias Racing Team

Ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης ο οποίος το 2021 στέφθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Νέων φέτος θα βρεθεί στην κατηγορία Ε3 με το Beta RR 300 Racing. Ο τελευταίος αναβάτης της Beta Chachagias Racing Team Γιάννης Τσιρίγος ο οποίος θα κάνει την εμφάνιση του για δεύτερη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro θα αγωνιστεί στην κατηγορία Ε2 με Beta RR 350 Racing.

Enduro - Παρουσιάστηκε η ομάδα της Beta Chachagias Racing Team

Ο Team Manager της Chachagias Racing Team δήλωσε: “Στόχος μας είναι αρχικά να υπερασπιστούμε το Νο1 του Πάνου Κακολύρη και να κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο. Μας γεμίζει αισιοδοξία η σύνθεση της φετινής μας ομάδας”.

Enduro - Παρουσιάστηκε η ομάδα της Beta Chachagias Racing Team

Πρόγραμμα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024

1ος γύρος: 7 Απριλίου - Τρίκαλα

2ος & 3ος γύρος: 27-28 Απριλίου – Σπάρτη

4ος & 5ος γύρος: 2-3 Νοεμβρίου - Σπερχειάδα

6ος γύρος: 1 Δεκεμβρίου – Άγιοι Θεόδωροι

Enduro - Παρουσιάστηκε η ομάδα της Beta Chachagias Racing TeamBeta

 

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: