Hard Enduro - Ο Teodor Kabakchiev υπογράφει με τη Sherco Factory Racing Team

Ο ταλαντούχος Βούλγαρος έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής FIM Super Enduro στην κατηγορία Junior, ενώ έχει ήδη ανέβει στο βάθρο αγώνων Hard Enduro
motomag Hard Enduro – Ο Teodor Kabakchiev υπογράφει στη Sherco Factory Racing Team
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

3/1/2024

Οι μεταγραφές στο Enduro για την επόμενη χρονιά δίνουν και παίρνουν και σε αυτόν τον δρόμο κινείται και η Sherco, με την γαλλική εταιρεία να προχωρά στην απόκτηση του ταλαντούχου 25χρονου Teodor Kabakchiev.

Ο Βούλγαρος ο οποίος για πρώτη φορά θα έχει εργοστασιακό συμβόλαιο στην καριέρα του, τα τελευταία 2 χρόνια που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro δείχνει ικανότατος για το βάθρο, αν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του. Ο Kabakchiev ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι τώρα με KTM, την επόμενη χρονιά θα έχει ως teammate του στην Sherco τον Mario Roman.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής ο Teodor Kabakchiev δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα επόμενο βήμα για την καριέρα μου. Η Sherco Factory Racing Team είναι γεμάτη από ανθρώπους που έχουν εμμονή με τις μοτοσυκλέτες. Έχουμε πολλά κοινά. Μου αρέσει αυτό! Στόχος μας είναι να φέρουμε το μπλε της Sherco στην κορυφή του αθλήματος.”

Ο Jordan Curvalle, Team Manager της Sherco Factory Racing Team ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Teo στην ομάδα. Είναι ένα πολλά υποσχόμενο νεαρό ταλέντο στον κόσμο του Hard Enduro. Πάλευε με τους κορυφαίους διεκδικητές στον θεσμό τις τελευταίες δύο σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να τον καθοδηγήσουμε, να τον υποστηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε να κυνηγήσει νίκες.”

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: