Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε - O Holcombe στη Honda Racing RedMoto World Enduro Team, o Watson στη Beta [VIDEO]

Για πρώτη φορά ο Holcombe στην κατηγορία Ε1, με τη CRF 250RX του Βρετανού να φέρει τον αριθμό “1”
motomag Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε ο Holcombe στη Honda Racing RedMoto World Enduro Team, o Watson στη Beta [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/1/2024

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα... ανταλλαγή θέσεων σημειώθηκε στο EnduroGP, με τους πρωτοκλασάτους αναβάτες Steve Holcombe και Nathan Watson να αλλάζουν εργοστάσια, και με τον πρώτο να υπογράφει συμβόλαιο με τη Honda στη θέση του Watson, και με τον δεύτερο να μετακινείται στη θέση του πρώτου στην Beta.

Από την μία ο πολυπρωταθλητής του EnduroGP Steve Holcombe θα συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα στην Honda RedMoto Racing Enduro Team όπως σας είχαμε ενημερώσει μετά από την αποχώρηση του από την Beta. Ο Βρετανός το 2024 θα τοποθετήσει στη CRF 250RX τον αριθμό “1”, ενώ για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην κατηγορία E1.

Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε ο Holcombe στη Honda Racing RedMoto World Enduro Team, o Watson στη Beta [VIDEO]

Από την άλλη την θέση του Holcombe στην Beta θα πάρει ο μέχρι πρότινος αναβάτης της ιταλικής εταιρείας που εκπροσωπεί τη Honda στο EnduroGP, Nathan Watson. O Βρετανός ο οποίος ξεκίνησε το 2016 στο Enduro το 2022 κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στο ISDE 2022 με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ το 2024 στην Beta θα έχει ως teammate τον Brad Freeman.

Bike alert

Ετικέτες

SuperEnduro 2026, 1ος γύρος Πολωνία: Όλοι οι κορυφαίοι αναβάτες Enduro αντιμέτωποι!

Αναμένονται απίστευτες μάχες μεταξύ Josep Garcia, Billy Bolt, Mani Lettenbichler και Jonny Walker
superenduro
Από τον

Παύλο Καρατζά

5/12/2025

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής EnduroGP Josep Garcia είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή SuperEnduro Billy Bolt, καθώς και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Hard Enduro Mani Lettenbichler όπως και τον Πρωταθλητή EnduroCross Jonny Walker, στον πρώτο γύρο στο Gliwice της Πολωνίας!

Ο πρώτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM SuperEnduro 2026 πλησιάζει καθώς θα διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου στην Πολωνία και τέσσερα τεράστια ονόματα του Παγκόσμιου Enduro έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ο λόγος για τους Josep Garcia Billy Bolt, Mani Lettenbichler και Jonny Walker που συνολικά έχουν κατακτήσει μεταξύ τους 18 Παγκόσμιους τίτλους και 2 τίτλους AMA.

ktm

Μάλιστα ο Garcia πρόκειται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM SuperEnduro, που ενδέχεται να είναι και η μοναδική του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή σχεδόν 100 αναβάτες στις κατηγορίες Prestige, Junior, Youth και FIM Europe, που είναι ο υψηλότερος αριθμός στην ιστορία του SuperEnduro. Αναμένεται να είναι μία εξαιρετική αρχή για την σεζόν και ένας πολύ ανταγωνιστικός αγώνας.

Tomasz Gagat, διοργανωτής του πρωταθλήματος και διευθύνων σύμβουλος της Sport UP Agency: “Το SuperEnduro αναπτύσσεται με εξαιρετικό ρυθμό. Η συμμετοχή τριών εν ενεργεία Παγκόσμιων Πρωταθλητών στον πρώτο γύρο – συμπεριλαμβανομένης της πρώτης και αποκλειστικής εμφάνισης του Josep Garcia στη σειρά – είναι κάτι που το SuperEnduro δεν έχει ξαναδεί. Ο αριθμός ρεκόρ των συμμετοχών αποδεικνύει την παγκόσμια δυναμική του SuperEnduro. Αναμένουμε την πιο ανταγωνιστική σεζόν των τελευταίων ετών”.