ISDE 2023 Αργεντινή – Δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης μέσω του FIM-MOTO.TV επί πληρωμή

Το κόστος ξεκινά από 4,90€ και φτάνει τα 9,90€ ανάλογα το πακέτο που θα επιλέξει ο χρήστης, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να δει κάποιος τις δύο πρώτες ημέρες δωρεάν
1
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

3/11/2023

Το φετινό International Six Day's Enduro (ISDE) το οποίο διεξάγεται στο San Juan της Αργεντινής από τις 6 έως τις 11 Νοεμβρίου αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα της Enduro σκηνής και όχι μόνο παγκοσμίως, με την FIM να δίνει τη δυνατότητα μέσω του FIM-MOTO.TV στους φίλους του θεσμού να απολαύσουν το πλούσιο θέαμα μέσω των διαθέσιμων πακέτων που προσφέρει σε προσιτές τιμές.

Η 97η έκδοση του θεσμού τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στη Νότια Αμερική και συγκεκριμένα στο San Juan της Αργεντινής για δεύτερη φορά μετά το ISDE του 2014, και άπαντες ανυπομονούν για τις μάχες των ομάδων οι οποίες θα προκύψουν. Τη φετινή χρονιά η FIM για να διαφημίσει το άθλημα του Enduro αποφάσισε μέσω του FIM-MOTO.TV, να καλύψει τον αγώνα ζωντανά, διαθέτοντας διάφορα πακέτα κάλυψης σε πολύ προσιτές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα θα υπάρχουν τρία πακέτα κάλυψης με το φθηνότερο να κοστίζει 4,90€ και το ακριβότερο να κοστίζει 9,90€, ενώ ο ενδιαφερόμενος χρήστης θα μπορεί να παρακολουθήσει τις δύο πρώτες ημέρες του αγώνα δωρεάν μέσω του εν λόγω καναλιού. Όσον αφορά τα πακέτα κάλυψης, το πρώτο το οποίο κοστίζει 4,90€ περιλαμβάνει το πακέτο Live Studio Show -Ζωντανές συνεντεύξεις με τους αναβάτες αμέσως μετά τον τερματισμό της αγωνιστικής ημέρας. Καθημερινά δύο αναβάτες του World Trophy, δύο αναβάτες του Junior Trophy και δύο αναβάτες του Women's World Trophy θα μιλούν στην κάμερα ενώ θα υπάρχουν ειδικοί καλεσμένοι μαζί με ανθρώπους οι οποίοι ειδικεύονται στο Enduro οι οποίοι θα αναλύουν τα τεκταινόμενα της εκάστοτε ημέρας- της τρίτης, τέταρτης και πέμπτης ημέρας του ISDE.

ISDE

Το επόμενο πακέτο κάλυψης το οποίο κοστίζει 7,90€ δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθήσει ζωντανά το Cross Test -την τελική διαδρομή του Σαββάτου όλων των κατηγοριών -Club Team Award, Women's World Trophy, Junior Trophy και World Trophy-, μαζί με τις ζωντανές συνεντεύξεις μετά το τέλος του αγώνα καθώς και την απονομή των βραβείων στους νικητές. Το πιο ακριβό πακέτο κάλυψης το οποίο κοστίζει  9,90€ και θα διατίθεται μόνο για περιορισμένο αριθμό θα περιλαμβάνει τόσο το Live Studio Show Package όσο και το Live Final Cross Test.

Μέσω του FIM-MOTO.TV και εφόσον έχετε κάνει την εγγραφή σας στο κανάλι θα μπορείτε να δείτε το ISDE 2023 τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 6/11/2023 – Δωρεάν

LIVE STUDIO SHOW ISDE 2023: 21:30 CEST/17:30 ART

Τρίτη 7/11/2023 – Δωρεάν

LIVE STUDIO SHOW ISDE 2023: 21:30 CEST/ 17:30 ART

Τετάρτη 8/11/2023

LIVE STUDIO SHOW ISDE 2023: 21:30 CEST/ 17:30 ART

Πέμπτη 9/11/2023

LIVE STUDIO SHOW ISDE 2023: 21:30 CEST/ 17:30 ART

Παρασκευή 10/11/2023

LIVE STUDIO SHOW ISDE 2023: 21:30 CEST/ 17:30 ART

Σάββατο 11/11/2023

LIVE FINAL CROSS TEST ISDE 2023: 21:30 CEST/ 17:30 ART

Ετικέτες

Η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro 2027

Επιστροφή στο καλεντάρι του EnduroGP μετά από οκτώ χρόνια και μάλιστα με δύο αγώνες!
endurogp-serres-2019
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

11/8/2026

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro για το 2027 και σε αυτό μας περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς η χώρα μας θα φιλοξενήσει τους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς σε απανωτά σαββατοκύριακα του Οκτώβρη, περιλαμβάνοντας τα φινάλε των πρωταθλημάτων τόσο των Ανδρών όσο και των Γυναικών.

Η διοργάνωση θα γίνει από την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ), η οποία ήταν και αυτή που προσπάθησε έντονα για την επιστροφή του παγκοσμίου Enduro στη χώρα μας μετά την τελευταία διοργάνωση, τον Ιούνιο του 2019 στις Σέρρες.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΑΜΟΤΟΕ έχει ως εξής:

“Μετά από τέσσερα χρόνια έντονων προσπαθειών της Προέδρου της ΑΜΟΤΟΕ για την επίτευξη συμφωνίας με τον promoter του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να βλέπουμε την Ελλάδα, μέσω της εθνικής της ομοσπονδίας, να αναλαμβάνει τη διοργάνωση δύο διήμερων αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro για το 2027.

“Όπως έγινε γνωστό από τη FIM, η ΑΜΟΤΟΕ θα διοργανώσει τους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, στις 15–17 και 22–24 Οκτωβρίου 2027.

“Στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης από τη FIM συνεκτιμήθηκε το υψηλό επίπεδο των διοργανώσεων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και το υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό της Ομοσπονδίας.

“Η ΑΜΟΤΟΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα, ανέλαβε την υλοποίηση μιας διοργάνωσης τέτοιου μεγέθους, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία διεθνών αγώνων υψηλού επιπέδου και τα επόμενα χρόνια.

“Τη διεκπεραίωση και υλοποίηση αυτού του μεγάλου εγχειρήματος η ΑΜΟΤΟΕ θα την αναθέσει στην ΑΛΑΜΜ, η οποία θα συνεργαστεί με τα σωματεία ΜΟΛΠ, ΛΕΜΑΘ και ΛΕΜΜ, ώστε να διασφαλιστεί η άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων.

“Οι δύο αγώνες που θα διεξαχθούν στην Νότια Ελλάδα, αναμένεται να συγκεντρώσουν κορυφαίους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς και τις εταιρείες και τις ομάδες που τους υποστηρίζουν από ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας υψηλό θέαμα αλλά και σημαντική προβολή τόσο για τη χώρα μας όσο και για τις περιοχές που θα φιλοξενήσουν τις διοργανώσεις.

“Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για το ελληνικό Enduro και συνολικά για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς η Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο ενός από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς του Enduro.

“Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις περιοχές διεξαγωγής, το πρόγραμμα και την προετοιμασία των αγώνων θα ανακοινωθούν σύντομα.”