Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2025 - 4-5 αγώνας Γρεβενά & Κύπελλο: MEGA GALLERY

Ανάδειξη των πρώτων πρωταθλητών σε ιδανικές συνθήκες - Όλη η δράση από το MOTO!
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2025 - Γρεβενά
Από το

motomag

6/5/2025

Ο διπλός αγώνας στα Γρεβενά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro ανέδειξε και τους πρώτους πρωταθλητές της χρονιάς, έξι μήνες πριν το τέλος, ενώ δράση είχαμε και στο Κύπελλο Enduro για τον τρίτο αγώνα του 2025.

Ο καιρός μας έκανε τη χάρη στα Γρεβενά στις 3 και 4 Μαΐου με τους δύο αγώνες για το πρωτάθλημα και τον έναν για το κύπελλο να πραγματοποιούνται σε εξαιρετικές συνθήκες και τους αναβάτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Συνολικά οι συμμετοχές έφτασαν τις 145 μαζί με το Κύπελλο και έξι μήνες πριν το τέλος είχαμε και την ανάδειξη των πρώτων πρωταθλητών. O Παναγιώτης Κουζής κατέκτησε τον τίτλο στην EnduroGP όπως και στην κατηγορία του, την E2. Στην E1 πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κακολύρης.

Για το σχετικό ρεπορτάζ αλλά και τα αποτελέσματα βρείτε εδώ τον σχετικό σύνδεσμο του 4ου αγώνα που έγινε το Σάββατο και εδώ τον σύνδεσμο για τον αγώνα της Κυριακής.

Όπως γνωρίζετε εδώ στο ΜΟΤΟ επενδύουμε στους αγώνες και προσπαθούμε να στηρίζουμε με την παρουσία μας όσο το δυνατό περισσότερο τους θεσμούς και ακόμη περισσότερο τους ίδιους τους αναβάτες που συμμετέχουν και για αυτόν τον λόγο θέλουμε να έχουν φοβερό φωτογραφικό υλικό.

Ακολουθεί μια τεράστια συλλογή φωτογραφιών, την οποία η λέξη "MEGA" που χρησιμοποιήσαμε στον τίτλο μάλλον την αδικεί, αφού πιο κάτω θα βρείτε σχεδόν 1.300 φωτογραφίες από την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Ευχόμαστε να τη απολαύσετε όσο και εμείς!

Honda RedMoto Team: Με Max Ahlin στην E2 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro 2026

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής EnduroGP Junior του 2024 θα αγωνιστεί με Honda CRF300RX
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

4/12/2025

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής EnduroGP Junior 2024 και νικητής του ISDE Trophy Junior 2024, Max Ahlin, θα αγωνιστεί μαζί με τον Samuele Bernardini στην ομάδα Honda RedMoto την επόμενη σεζόν, αντικαθιστώντας τον Steve Holcombe.

Η Honda Racing RedMoto Enduro Team επιβεβαιώνει ότι ο Max Ahlin θα αγωνιστεί με τη Honda CRF300RX στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP 2026.

Ο Ahlin, μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία Junior, μεταπήδησε το 2025 στην κατηγορία E2, όπου και κατέλαβε την 3η θέση στην γενική κατάταξη με KTM. Φέτος ο 24χρονος Σκανδιναβός θα αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία, όπως και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα και σε μια σειρά σημαντικών διεθνών διοργανώσεων, αλλά αυτή τη φορά με την ομάδα της Honda, πάνω στην σέλα μιας Honda CRF300RX.

max_ahlin

Max Ahlin: “Η ομάδα Honda RedMoto Enduro Team πάντα μου έκανε εντύπωση για τον επαγγελματισμό, την προσοχή στη λεπτομέρεια και το αδιαμφισβήτητο στυλ της. Το να μου δοθεί η ευκαιρία να ενταχθώ σε αυτήν και να συμβάλω σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου έργο είναι πραγματικά απίστευτο και με παρακινεί βαθιά”.

Matteo Boffelli – Διευθυντής της Honda Racing RedMoto Enduro Team: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Max στην ομάδα μας. Τον παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό και πιστεύουμε ακράδαντα στο δυναμικό του. Είναι νέος, αποφασιστικός και πρόθυμος να εξελιχθεί, ιδιότητες που ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Με τον Samuele Bernardini, διαθέτουμε ήδη μια σταθερή τεχνική και αθλητική βάση, και η άφιξη του Max ολοκληρώνει μια σύνθεση που μας επιτρέπει να προσβλέπουμε στη νέα σεζόν με μεγάλη αυτοπεποίθηση”.