Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro: Σε εξέλιξη η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στο Λoυτράκι

5ος και 6ος αγώνας
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/12/2022

 

Σε εξέλιξη ο 5ος και στη συνέχεια αύριο ο 6ος αγώνας για την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro όπου εχθές έγινε και τεχνικός έλεγχος.

Λίγες συμμετοχές και υψηλός ανταγωνισμός στις πρώτες θέσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό τόσο για όλη την σεζόν, όσο και για τους δύο τελευταίους, συνεχόμενους αγώνες.

Το παρακάτω φωτογραφικό ρεπορτάζ αποτυπώνει όσα έγιναν από εχθές το βράδυ με τον αγώνα να βρίσκεται σε εξέλιξη και θα επανέλθουμε με αποτελέσματα και τις πρώτες φωτογραφίες από την σημερινή δράση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: