Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro: Σε εξέλιξη η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στο Λoυτράκι

5ος και 6ος αγώνας
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/12/2022

 

Σε εξέλιξη ο 5ος και στη συνέχεια αύριο ο 6ος αγώνας για την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro όπου εχθές έγινε και τεχνικός έλεγχος.

Λίγες συμμετοχές και υψηλός ανταγωνισμός στις πρώτες θέσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό τόσο για όλη την σεζόν, όσο και για τους δύο τελευταίους, συνεχόμενους αγώνες.

Το παρακάτω φωτογραφικό ρεπορτάζ αποτυπώνει όσα έγιναν από εχθές το βράδυ με τον αγώνα να βρίσκεται σε εξέλιξη και θα επανέλθουμε με αποτελέσματα και τις πρώτες φωτογραφίες από την σημερινή δράση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIM 6DAYS Wales 2027: Επιστρέφει στη Βρετανία μετά από 44 χρόνια

Η πρόεδρος της FIM, Jorge Viegas, παρουσίασε την επόμενη διοργάνωση του 6DAYS Enduro of Nations ενώπιον της αγγλικής Βουλής
fim jorge viegas
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

10/7/2026

Φέτος η μεγάλη ετήσια γιορτή του Enduro, το FIM 6DAYS Enduro of Nations, φιλοξενείται στη Grandola της Πορτογαλίας για την 100ή διοργάνωση τον ερχόμενο Οκτώβριο (8-17), αλλά στο μεταξύ έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά.

Πρώτο βήμα, προφανώς, είναι η επιλογή της χώρας και του τόπου που θα φιλοξενήσει το 101ο 6DAYS και αυτή ανακοινώθηκε με πάσα επισημότητα από τον πρόεδρο της διεθνούς ομοσπονδίας μοτοσυκλετισμού, Jorge Viegas, ο οποίος επισκέφτηκε το αγγλικό κοινοβούλιο για να παρουσιάσει τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς στην Ουαλία.

6days wales 2027
Δεξιά ο Steve Holcombe, αναβάτης της GBR World Trophy Team και νικητής του 6DAYS 2022, αριστερά ο βουλευτής David Chadwick

Το 6DAYS, που ως πριν μερικά χρόνια ήταν γνωστό με το όνομα ISDE (International Six Days of Enduro), είναι ο παλιότερος αγώνας που εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στο ημερολόγιο της FIM, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία το 1913 και φέτος επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 1983 στη χώρα.

Συγκεκριμένα, η διοργάνωση του 2027 θα γίνει στην Ουαλία, η οποία το υποδέχτηκε για πρώτη φορά το 1933 και στη συνέχεια για άλλες επτά φορές, με τελευταία το 1983. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που το 6DAYS έγινε σε βρετανικό έδαφος.

Οι ακριβείς ημερομηνίες του 6DAYS 2027 θα ανακοινωθούν το ερχόμενο Φθινόπωρο και η διοργάνωση θα γίνει με την πολύτιμη συνεργασία ουαλικών λεσχών μοτοσυκλέτας και άφθονους εθελοντές από όλη τη χώρα.