Στο Red Bull Romaniacs o Γιώργος Νταλιμπίρας με Sherco

Το όνειρο συμμετοχής στον φημισμένο αγώνα γίνεται πραγματικότητα για τον Έλληνα αναβάτη
motomag Στο Red Bull Romaniacs o Γιώργος Νταλιμπίρας με Sherco
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/5/2024

Ο Γιώργος Νταλιμπίρας με καταγωγή από την Βέροια θα βρεθεί στον 4ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro και το Red Bull Romaniacs το οποίο διεξάγεται από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου, με τον Έλληνα αναβάτη να αγωνίζεται στην κατηγορία Silver με Sherco SE 300.

Στον εμβληματικό αγώνα Hard Enduro της Ρουμανίας ο οποίος έχει μπει στη δεύτερη δεκαετία αγωνιστικής ζωής του, ο Γιώργος Νταλίμπιρας θα παλέψει για 6 ημέρες για το πολυπόθητο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τον τερματισμό. Με το δίχρονο Sherco SE 300, θα αντιμετωπίσει 155 αναβάτες από όλον τον κόσμο στην κατηγορία Iron, οι οποίοι με τη σειρά τους θα έχουν τον ίδιο στόχο με τον Έλληνα αναβάτη.

Στο Red Bull Romaniacs o Γιώργος Νταλιμπίρας με Sherco

Την προσπάθεια του Γιώργου Νταλιμπίρα στηρίζουν οι:

  • WEG Lubricants
  • Top System
  • Enduro Store
  • Sherco Hellas
  • Epsilon MX
  • Blue Flame
  • Crossx
  • Enduro Park
  • Plimira Racing

 

Ετικέτες

ISDE 2024 - Νικήτρια η Γαλλία, 63η στο Club Trophy η ελληνική ομάδα [VIDEO]

Στους αναβάτες νικητής για τέταρτη φορά ο Josep Garcia
Οι επιδόσεις της ελληνικής ομάδας στο ISDE 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

21/10/2024

Στα τελικά αποτελέσματα του FIM International Six Days Enduro 2024, που έλαβε χώρα στη Silleda της Ισπανίας, η Γαλλία πήρε τη νίκη στην κατηγορία World Trophy, η Σουηδία θριάμβευσε στη Junior, οι Η.Π.Α. διατήρησαν τον τίτλο στις γυναίκες, ενώ ο Josep Garcia ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της διοργάνωσης. Η ελληνική αποστολή με τους Ζβιντερίκο, Καρπέλη και Χασάπη τερμάτισε στη μέση της κατηγορίας Club Trophy, στην 63η από 124 ομάδες!

Η Γαλλία ήταν η μεγάλη νικήτρια της 98ης διοργάνωσης του ISDE στην κύρια κατηγορία World Trophy, με δεύτερη την ομάδα των Η.Π.Α. και τρίτη την Ισπανία.  Όλοι οι αναβάτες της Γαλλίας βρέθηκαν μέσα στην 15άδα, κάτι που καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε, κι έτσι πήραν μια μεγάλη νίκη.

Νικητής της Ε1 αλλά και της γενικής στους αναβάτες ήταν ο Ισπανός Josep Garcia, στην Ε2 ο Βρετανός Steve Holcombe, και στην Ε3 ο Γάλλος Leo Le Quere.

Στην κατηγορία Junior, η πρώτη τριάδα είχε ως εξής: Σουηδία, Γαλλία και Η.Π.Α., ενώ στις γυναίκες μετά τη νικήτρια ομάδα των Η.Π.Α. το βάθρο συμπλήρωσαν οι ομάδες της Αυστραλίας και της Σουηδίας.

Στην πολυπληθέστερη κατηγορία του ISDE, την Club Trophy, όπου συμμετείχε και η ελληνική ομάδα της ΕΔΙΛ από τη Μυτιλήνη με την υποστήριξη της ΑΜΟΤΟΕ, πρώτη ομάδα αναδείχθηκε η Team Italy, δεύτερη η GTBN και τρίτη η Moto Club Puy En Velay. Εδώ η HELLAS AMOTOE ENDURO EDIL με τον Απόστολο Ζβιντερίκο, τον Γρηγόρη Καρπέλη και τον Γιάννη Χασάπη τερμάτισε στην 63η θέση ανάμεσα στις 124 ομάδες. Συγχαρητήρια και στους τρεις Έλληνες αναβάτες!

Ετικέτες