Στο Red Bull Romaniacs o Γιώργος Νταλιμπίρας με Sherco

Το όνειρο συμμετοχής στον φημισμένο αγώνα γίνεται πραγματικότητα για τον Έλληνα αναβάτη
motomag Στο Red Bull Romaniacs o Γιώργος Νταλιμπίρας με Sherco
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/5/2024

Ο Γιώργος Νταλιμπίρας με καταγωγή από την Βέροια θα βρεθεί στον 4ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro και το Red Bull Romaniacs το οποίο διεξάγεται από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου, με τον Έλληνα αναβάτη να αγωνίζεται στην κατηγορία Silver με Sherco SE 300.

Στον εμβληματικό αγώνα Hard Enduro της Ρουμανίας ο οποίος έχει μπει στη δεύτερη δεκαετία αγωνιστικής ζωής του, ο Γιώργος Νταλίμπιρας θα παλέψει για 6 ημέρες για το πολυπόθητο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τον τερματισμό. Με το δίχρονο Sherco SE 300, θα αντιμετωπίσει 155 αναβάτες από όλον τον κόσμο στην κατηγορία Iron, οι οποίοι με τη σειρά τους θα έχουν τον ίδιο στόχο με τον Έλληνα αναβάτη.

Στο Red Bull Romaniacs o Γιώργος Νταλιμπίρας με Sherco

Την προσπάθεια του Γιώργου Νταλιμπίρα στηρίζουν οι:

  • WEG Lubricants
  • Top System
  • Enduro Store
  • Sherco Hellas
  • Epsilon MX
  • Blue Flame
  • Crossx
  • Enduro Park
  • Plimira Racing
Στο Red Bull Romaniacs o Γιώργος Νταλιμπίρας με Sherco
Ετικέτες

ISDE 2025 – Στην Ιταλία από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου

Τα 99 κεράκια του θα σβήσει ο θεσμός
motomag ISDE 2025 – Στην Ιταλία από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

4/7/2024

Η FIM ανακοίνωσε πως μετά την Ισπανία που θα φιλοξενήσει τη φετινή διοργάνωση τον ερχόμενο Οκτώβριο, το 2025 o διάσημος αγώνας International Six Days of Enduro (ISDE) θα διεξαχθεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην... enduro-πόλη του Μπέργκαμο το οποίο απέχει λιγότερο από 60 χιλιόμετρα από το Μιλάνο.

Για την ενενηκοστή ένατη έκδοσή του, ο ετήσιος αγώνας για την ανάδειξη των κορυφαίων ομάδων των εθνών Enduro στον κόσμο θα επισκεφτεί την Ιταλία. Αυτή θα είναι η δωδέκατη φορά που το ISDE θα διεξαχθεί στην Ιταλία, με το Bergamo Moto Club να έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της οργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως η Ιταλία φιλοξένησε πρώτη φορά αγώνα του ISDE το 1931 στο Merano με την τελευταία διοργάνωση επί ιταλικού εδάφους να πραγματοποιείται το 2021 στη Λομβαρδία. Ταυτόχρονα το Bergamo Moto Club για τρίτη φορά θα εκτελέσει χρέη διοργανωτή μετά τις χρονιές του 1968 και 1986.

motomag ISDE 2025 – Στην Ιταλία από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου

Ο Πρόεδρος της FIM, Jorge Viegas ανέφερε: "Η Ιταλία συνδέεται με το ISDE από τα πρώτα χρόνια της διεξαγωγής του. Είμαι βέβαιος ότι η πλούσια ιστορία μαζί με το πάθος που η Ιταλία ως έθνος τρέφει για το Enduro θα οδηγήσει σε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση και ανυπομονώ πολύ γι' αυτό".

Ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, Giovanni Copioli δήλωσε: "Το FIM ISDE θα επιστρέψει στην Ιταλία το 2025 στο Μπέργκαμο, μία πόλη που αγαπά το Enduro. Στην συγκεκριμένη πόλη όπως και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας, έχουμε πάθος για την μοτοσυκλέτα και τους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τη FIM για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσyκλέτας και στο Bergamo Moto Club, το οποίο, είμαι σίγουρος, θα διοργανώσει έναν αγώνα που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων".

Ο Πρόεδρος του Moto Club Bergamo, Giuliano Piccinini, με τη σειρά του τόνισε: "Το Moto Club Bergamo είναι υπερήφανο που επιλέχθηκε από τη FIM ως διοργανωτής του FIM ISDE 2025. Σίγουρα θα είναι ένα απαιτητικό εγχείρημα από κάθε άποψη, αλλά θα γίνει με πάθος και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της FIM Jorge Viegas και τον Πρόεδρο της FMI Giovanni Copioli που μας έδωσαν αυτή την ευκαιρία".

Ετικέτες