Τα Moto Guzzi του 2016

Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

17/11/2015

Τέσσερις μοτοσυκλέτες παρουσίασε η Moto Guzzi στην EICMA, οι οποίες είναι ουσιαστικά τρεις καθώς πρόκειται για δύο εκδόσεις του νέου V9, μία καινούργια έκδοση του V7 II και την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου MGX-21 Flying Fortress που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά πέρσι.

V9 Roamer / Bobber

Οι δύο εκδόσεις του V9 είναι Roamer και Bobber, οι οποίες χρησιμοποιούν και οι δύο τον ίδιο V-2 90 μοιρών, διβάλβιδο κινητήρα με τα 850 κυβικά. Η ιταλική φίρμα δεν ανακοινώνει απόδοση για το συγκεκριμένο μοτέρ, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά της "θα έχει εγγυημένο χαρακτήρα, ευκολία και άμεση απόκριση."
Η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις έχει να κάνει με το προφίλ που αποπνέουν οι μικρές σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις και ο χρωματισμός, με το Bobber να αναλαμβάνει το ρόλο του "κακού" παιδιού σε full black χρώμα και πιο κοντό πίσω φτερό, ενώ το Roamer επιδεικνύει την εκτεταμένη χρήση του χρωμίου σε μια πιο συμβατική μορφή. Το βάρος και των δύο μοτοσυκλετών ανέρχεται στα 200 κιλά, με τα ABS και traction control στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ και οι δύο θα συνοδεύονται από μια μακρά λίστα αξεσουάρ.

 

V7 II Stornello


Το V7 II Stornello είναι ουσιαστικά μια scrambler έκδοση του γνωστού V7 II, με τον ίδιο ακριβώς κινητήρα των 744 κυβικών, αλλά με αναβαθμισμένο συμπλέκτη και εξάρι κιβώτιο. Η εξάτμιση είναι της Arrow, τα φτερά είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο –όπως τα μαρσπιέ και τα τρία number plates που διαθέτει- και το βάρος του ανακοινώνεται στα 186 κιλά. Και σ' αυτή την έκδοση του V7, το ABS και το traction control θα συμπεριλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό.

 

MXG-21 Flying Fortress


Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το περσινό πρωτότυπο MGX-21 θα συμπεριλαμβάνεται στα μοντέλα παραγωγής του 2016, το οποίο θα διαθέτει το αερόψυκτο V-2 των 1380 κυβικών εκατοστών κινητήρα, με άξονα στην τελική μετάδοση και 12 χιλιογραμμόμετρα ροπής. Επίσης, είναι εφοδιασμένος με σύστημα ride-by-wire, ABS, traction control και cruise control, ενώ ο μπροστινός τροχός θα διατηρήσεις την διάσταση των 21 ιντσών και το carbon κάλυμμα, όπως ακριβώς και στο πρωτότυπο.

Ετικέτες

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες