Ετοιμάζει την επιστροφή του ο Folger το 2020!

Στην κατηγορία της Moto2
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

9/7/2019

Μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών του ως αντικαταστάτης του Pawi για την ομάδα της Petronas Sprinta στην Moto2, ο Jonas Folger έχει θέσει ήδη το στόχο του για την επόμενη χρονιά, που δεν είναι άλλος από την πλήρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Γερμανός που εργάζεται ως αναβάτης εξέλιξης για τη Yamaha, μετά την διακοπή της καριέρας στα MotoGP εξαιτίας μιας σοβαρής ασθένειας, δεν κατάφερε να μαζέψει βαθμούς στους τρεις αγώνες που αγωνίστηκε με την Petronas, αν και άφησε να φανούν δείγματα των δυνατοτήτων του, όντας ο ταχύτερος αναβάτης στα FP1 του Sachsenring, ενώ είχε και γυρολόγιο αντίστοιχο με της πρώτης δεκάδας στον αγώνα. Στον αγώνα της πατρίδας του τερμάτισε στην 17η θέση, ενώ είχε ξεκινήσει από την 20η και ο ίδιος ήταν αρκετά ικανοποιημένος με την απόδοσή του, η οποία ήταν καλύτερη σε σχέση με την Catalunya και το Assen. "Είμαι ευτυχής που βελτίωσα τις ικανότητές μου", είπε ο Folger και συνέχισε λέγοντας, "ήταν και ο πρώτος αγώνας που οδήγησα πιο επιθετικά με περισσότερη αυτοπεποίθηση."

Μπαίνω στους αγώνες όλο και περισσότερο και το μαχητικό μου πνεύμα επιστρέφει σιγά-σιγά. Πλέον, το θέμα είναι να επικεντρωθώ περισσότερο στην προετοιμασία μου με τις μοτοσυκλέτες της Moto2 που διαθέτουν τους νέου κινητήρες της Triumph. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα μου για την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς. Πήρα την απόφαση να επιστρέψω πλήρως στους αγώνες του χρόνου στην Moto2 κι ελπίζω ότι θα βρω μια καλή ομάδα όπως η Petronas."
Ο Folger τόνισε επίσης ότι έχει δείξει τη δυναμική του για να πρωταγωνιστήσει, αλλά αυτό θα χρειαστεί καιρό και δεν μπορεί να γίνει μέσα σε τρεις αγώνες μετά από ενάμιση χρόνο αποχής από την δράση. Να σημειώσουμε επίσης ότι φέτος, η ομάδα της Petronas στην Moto2 έχει μόνο έναν αναβάτη και είναι γνωστό ότι ψάχνει για μια δεύτερη συμμετοχή  για του χρόνου, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, τότε σίγουρα ο Folger θα βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων.

 

Suzuki DR-Z4S/SM 2025: Σε τιμή στην Ελλάδα που δεν περίμενε κανείς!

Ίδια τιμή και για τα δύο “Made in Japan” μονοκύλινδρα!
Suzuki DR-Z4S και DR-Z4S τιμή στην Ελλάδα 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

26/6/2025

Η αντιπροσωπεία της Suzuki ανακοίνωσε την τιμή των DR-Z4S και DR-Z4SM για την ελληνική αγορά με μία τιμή και για τις δύο εκδόσεις της ιαπωνικής μονοκύλινδρης, τιμή που μάλλον δεν περίμενε κανείς να δει στην Ελλάδα.

Η τιμή των νέων DR-Z4S και DR-Z4SM στην ελληνική αγορά έγινε αντικείμενο συζήτησης από τότε που ακούστηκαν οι πρώτες εκτιμήσεις και βγήκαν και οι τιμές τους στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, όπως είναι η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία και η Μ. Βρετανία.

Τώρα η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε μια τιμή έκπληξη για όλους τόσο για το DR-Z4S όσο και για το DR-Z4SM, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε στην τιμή των 8.495 ευρώ.

Τα 8.495 ευρώ αποτελούν μια επιτυχία για την ελληνική αντιπροσωπεία καθώς η τιμή των DR-Z4S και DR-Z4SM στις χώρες που προαναφέραμε είναι από περίπου 700 έως και 1.100 ευρώ υψηλότερη από την ελληνική παρά τον υψηλότερο ΦΠΑ και την επιβάρυνση από το τέλος ταξινόμησης που έχουμε στην Ελλάδα.

Η έναρξη προπαραγγελιών γίνεται μέσω του επίσημου website και του δικτύου αντιπροσώπων, με τα μοντέλα να αναμένονται στην Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου.

DR-Z4S – Ready 4 Anything
Με τροχούς 21”/18” και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB μεγάλης διαδρομής (εμπρός: 280mm , πίσω: 296mm), το DR-Z4S θέλει να πρωταγωνιστήσει στις εκτός δρόμου εξορμήσεις του αναβάτη της.

DR-Z4SM – Your Streets. Your Playground
Η supermoto έκδοση απευθύνεται σε όσους αγαπούν την αστική μετακίνηση αλλά και τις δυναμικές διαδρομές. Με τροχούς 17 ιντσών, ελαστικά Dunlop Sportmax Q5A και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB, το DR-Z4SM θέλει να προσφέρει απίστευτη ευελιξία, ακρίβεια και απόλαυση στην άσφαλτο.

Ο Θάνος ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ για να οδηγήσει την χωμάτινη έκδοση της 400άρας DR-Z και περισσότερα για αυτήν μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος #667.

Suzuki DR-Z4S και DR-Z4S τιμή στην Ελλάδα 2025