Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Μαζί για άλλα τέσσερα χρόνια Marquez και Shoei [video]

Συνεχίζεται μια πετυχημένη συνεργασία

Από το 2010 η Shoei και τα αδέρφια Marquez έχουν διαγράψει μια πετυχημένη κοινή πορεία, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησαν 10 τίτλους στις τρεις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GP. Τώρα, η ιαπωνική εταιρεία κατασκευής κρανών, ανακοίνωσε την συνέχιση αυτής της πορείας. Ο Marc και ο Alex Marquez υπέγραψαν μια νέα συμφωνία διάρκεια τεσσάρων ετών, με την Shoei.

Ο Kenichiro Ishida, Πρόεδρος της Shoei, δήλωσε πως όλοι στην εταιρεία είναι ενθουσιασμένοι γι' αυτήν την ανανέωση της συνεργασίας, "ανάμεσα στην κορυφαία εταιρεία κατασκευής κρανών και τους καλύτερους αναβάτες των MotoGP". Στόχος τους, όπως είπε ο Ishida, είναι να είναι αναγνωρίσιμη η φίρμα όσο και η ποιότητα των προϊόντων της.

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις των δύο αδερφών που συμμετέχουν στα MotoGP, με τον Marc Marquez να δηλώνει ότι "από το 2010 έχουμε αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με την Shoei, κατακτώντας πολλές επιτυχίες. Είναι σημαντικό να συνδεόμαστε με τις κορυφαίες φίρμες στον κόσμο και η Shoei μου εμπνέει την εμπιστοσύνη που χρειάζομαι όταν οδηγώ την μοτοσυκλέτα μου."

Ο Αδελφός του Alex συμπλήρωσε πως είναι βέβαιος ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν τα επόμενα χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τις κορυφαίες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Shoei για τα κράνη της, όπως και το ότι αισθάνεται υπερήφανος που τον εμπιστεύεται μια τέτοιου βεληνεκούς εταιρεία.

Δείτε εδώ το video για την επέκταση της συνεργασία Marquez - Shoei