Το 2021 τα Pan America και Bronx της H-D!

Πάει πίσω το project
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

13/5/2020

Πριν λίγο καιρό, γράφαμε για την αλλαγή στρατηγικής της Harley Davidson και την στροφή 180 μοιρών στα πλάνα της για τα μελλοντικά projects, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονταν τα Pan America και Bronx, το μεγάλο adventure και το streetfighter που θα έβαζαν το αμερικάνικο εργοστάσιο σε κατηγορίες που αποτελούσαν terra incognita μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, τα δύο νέα αυτά μοντέλα αναμένονταν να τα δούμε στην αγορά μέσα στην χρονιά, μιας και είχαν παρουσιαστεί ως μοντέλα παραγωγής στην περσινή EICMA. Πλέον όμως, μετά την ανανέωση της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας, αναγράφεται ότι "έρχονται το 2021", αντί του 2020 που έγραφε μέχρι τώρα.

Στο ειδικά αφιερωμένο κομμάτι του site της Harley Davidson για τα μελλοντικά σχέδια, με την ονομασία "Future Vehicles", υπάρχουν μερικές αποκαλυπτικές λεπτομέρειες από άλλα επερχόμενα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του νέου υγρόψυκτου cruiser, αλλά και του νέου ηλεκτρικού flat tracker!

Η ανανέωση του site έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση για τον νέο CEO της Harley, τον Jochen Zeitz, που αντικατέστησε αρχικά προσωρινά τον Matt Levatich τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, και πλέον πήρε μόνιμα την θέση.

 

 

Motoway Test Ride Event στη Θεσσαλονίκη

6 Ημέρες, 3 Brands , 1 Εμπειρία
test ride motoway
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

2/3/2026

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε. διοργανώνει test ride στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη (Γιαννιτσών 59) από τη Δευτέρα 9 έως και το Σάββατο 14 Μαρτίου, στο οποίο θα είναι διαθέσιμα τα παρακάτω μοντέλα των Morbidelli, Benelli και ASUS:

  • Morbidelli: T125X, SC125LX, Ν300, F352, T352X, T502X
  • Benelli: TRK 702X
  • Asus: CrossX 125

Παράλληλα με τις οδηγικές δοκιμές, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε κληρώσεις για δώρα και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προβούν σε online κράτηση μέσω του επίσημου συνδέσμου της εταιρείας, ώστε να εξασφαλίσουν τη δοκιμή του μοντέλου που επιθυμούν.

Για τη συμμετοχή στη δοκιμαστική οδήγηση, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας:

1. Δίπλωμα οδήγησης (σε φυσική μορφή),

2. Αστυνομική ταυτότητα (σε φυσική μορφή),

3. Το δικό σας κράνος.

Στοιχεία Εκδήλωσης:

Τοποθεσία: Motoway, Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνίες: 9 - 14 Μαρτίου

Ώρες: 10:00 - 19:00

Κρατήσεις: https://form.jotform.com/260562908479065/