Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Το 2021 τα Pan America και Bronx της H-D!

Πάει πίσω το project

Πριν λίγο καιρό, γράφαμε για την αλλαγή στρατηγικής της Harley Davidson και την στροφή 180 μοιρών στα πλάνα της για τα μελλοντικά projects, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονταν τα Pan America και Bronx, το μεγάλο adventure και το streetfighter που θα έβαζαν το αμερικάνικο εργοστάσιο σε κατηγορίες που αποτελούσαν terra incognita μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, τα δύο νέα αυτά μοντέλα αναμένονταν να τα δούμε στην αγορά μέσα στην χρονιά, μιας και είχαν παρουσιαστεί ως μοντέλα παραγωγής στην περσινή EICMA. Πλέον όμως, μετά την ανανέωση της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας, αναγράφεται ότι "έρχονται το 2021", αντί του 2020 που έγραφε μέχρι τώρα.

Στο ειδικά αφιερωμένο κομμάτι του site της Harley Davidson για τα μελλοντικά σχέδια, με την ονομασία "Future Vehicles", υπάρχουν μερικές αποκαλυπτικές λεπτομέρειες από άλλα επερχόμενα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του νέου υγρόψυκτου cruiser, αλλά και του νέου ηλεκτρικού flat tracker!

Η ανανέωση του site έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση για τον νέο CEO της Harley, τον Jochen Zeitz, που αντικατέστησε αρχικά προσωρινά τον Matt Levatich τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, και πλέον πήρε μόνιμα την θέση.