ΑΑΔΕ: Διετής σφράγιση πρατηρίου καυσίμων στον Ασπρόπυργο λόγω νοθείας

ΑΑΔΕ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/12/2024

Σε μία ακόμη σφράγιση πρατηρίου καυσίμων για δύο έτη προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Οι υπάλληλοι της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων της ΑΑΔΕ, κατόπιν καταγγελίας, πραγματοποίησαν δειγματοληψία υγρών καυσίμων σε πρατήριο, στον Ασπρόπυργο.

Από τον έλεγχο των δειγμάτων που πραγματοποίησε η Χημική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, βρέθηκε ότι η αμόλυβδη βενζίνη 100 οκτανίων ήταν μη κανονική -νοθευμένη με αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων.

Μετά την επιβεβαίωση της νοθείας, οι τελωνειακοί ελεγκτές προέβησαν στη σφράγιση της εγκατάστασης για δύο έτη.

Πέραν των διοικητικών προστίμων που θα επιβληθούν, ο έλεγχος συνεχίζεται και με τη λήψη μέτρων δέουσας επιμέλειας, όπου θα ενημερωθούν οι εταιρείες καυσίμων, να μην προμηθεύουν με καύσιμα το συγκεκριμένο πρατήριο, καθώς και όσα πρατήρια συνδέονται με το παραβατικό πρατήριο. Τέλος, κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της επιχείρησης στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Ετικέτες

Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας: 18o Hand Shift Rally - Με τον λεβιέ στο χέρι

Από 19 ως 21 Ιουνίου σε Εύβοια και Σκύρο
hand shift rally
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

8/6/2026

Η Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας διοργανώνει στις 19 - 21 Ιουνίου το 18o Hand Shift Rally. Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση, με την ιδιαίτερη αυτή κατηγορία μοτοσυκλετών με τον ρυθμικό ήχο και τον λεβιέ στο χέρι!

Μια μοναδική διήμερη περιήγηση, για εκείνους που έχουν τη γνώση και την εμπειρία στον χειρισμό ταχυτήτων στο χέρι και αγαπούν τις κλασικές, αμερικάνικες κατά κανόνα μοτοσυκλέτες, με πιο δημοφιλείς τις Harley-Davidson.

Hand Shift Rally

Η εκδήλωση καλύπτει 140 χιλιόμετρα, με διαμονή στην Κύμη και μονοήμερη επίσκεψη το Σάββατο στο νησί της Σκύρου, με τυπωμένο road book και ιδανικούς χρόνους στις "ειδικές" διαδρομές. Τη διαδρομή μπορεί να ακολουθήσει ως συνοδός όποιο μέλος ή φίλος της Λέσχης το επιθυμεί. 

Η διαδρομή ξεκινά την Παρασκευή 19 Ιουνίου από τον παράδρομο της Εθνικής στον Άγιο Στέφανο προς Κύμη, για διανυκτέρευση. Η εκδήλωση ξεκινά από εκεί το Σάββατο το πρωί, περνά στη Σκύρο για περιήγηση στο νησί με επιστροφή στην Κύμη το βράδυ. Την Κυριακή η εκδήλωση θα κινηθεί στα χωριά κοντά στην Κύμη, με ανασυγκρότηση στις Κονίστρες, όπου θα τιμήσουμε την εκτέλεση αθώων κατοίκων από τους Ναζί. Εν συνεχεία παίρνει πορεία προς Νέα Στύρα, όπου είναι και το τέλος της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Τζίμη τον Αμερικάνο.